Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот Sole » 10 ное 2015 21:15

http://petel.bg/CHerno-more-priema-Vito ... ha__133587
Контролата между Черно море и Виторул в събота ще се играе от 14 часа на реновирания стадион в Балчик.

Мачът трябваше да е във Варна, но "моряците" са уважили молбата на румънците да пътуват по-малко :roll: и приели да играят на перфектния терен на есенния лидер в Североизточна "В" група.
Междувременно Марк Клок се завърна от Холандия и днес тренира на облекчен режим с "моряците". Същото направиха и другите двама, които се възстановяват от контузии - Марчин Буркхардт и Симеон Райков.
П.С. Много несериозно обяснение като причина контролата да не се играе във Варна :?

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 11 ное 2015 17:34

Danny Schreurs на проби в Черно море.http://www.varna.utre.bg/2015/11/11/346 ... herno_more
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W9OAlie_6bs[/youtube]

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 11 ное 2015 18:59

Sole написа:http://petel.bg/CHerno-more-priema-Vitorul-v-sabota-v-Balchik--Klok-se-zavarna-na-Ticha__133587
Контролата между Черно море и Виторул в събота ще се играе от 14 часа на реновирания стадион в Балчик.

Мачът трябваше да е във Варна, но "моряците" са уважили молбата на румънците да пътуват по-малко :roll: и приели да играят на перфектния терен на есенния лидер в Североизточна "В" група.
Междувременно Марк Клок се завърна от Холандия и днес тренира на облекчен режим с "моряците". Същото направиха и другите двама, които се възстановяват от контузии - Марчин Буркхардт и Симеон Райков.
П.С. Много несериозно обяснение като причина контролата да не се играе във Варна :?

Пазим си нивата за канарчетата ;)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 ное 2015 21:20

Този Danny Schreurs много мяза на една аржентинска звезда в морето.Иначе се виждат две неща-не му бяга топката и му иска гола.Защо е останал без отбор по това време ли?Ами малко бавен ми се видя.А може и някоя контузия да му е изиграла шега.
Хм,статистиката му показва че вкарва всеки трети мач.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 11 ное 2015 21:35

От това което е сложил в клипа е супер за нас, пласира се чудесно и завършва с гол,но ще го видим на живо. Всеки нападател с двайсетина гола може да направи такъв клип все пак. Дано се окаже класно попълнение и ни реши проблемите в атака.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 ное 2015 23:01

guglata написа:От това което е сложил в клипа е супер за нас, пласира се чудесно и завършва с гол,но ще го видим на живо. Всеки нападател с двайсетина гола може да направи такъв клип все пак. Дано се окаже класно попълнение и ни реши проблемите в атака.

213 мача 73 гола.Въобще не е лоша статистиката му.Номера е да си падне с "подавачите" в отбора.Защото повечето му голове са,след като има пробив по крилото и е изведен зад защитата.А ние такива животинки в отбора почти нямаме.Един Курьор и то ако има ден.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 ное 2015 00:35

Не мога да не цитирам една мисъл на Кольо - "за нападателя най-важна е статистиката", разбирайте - головете. Тоя си е типичен голаджия, а най-силното му оръжие за мене е пласирането, нещо като стила на Ромарио :mrgreen: . Сериозно - за ръстта си от 175 см. вижта какви голове с глава прави само, между двойката централни как влиза, скача, вкарва. Той да прави това и при нас, пък ако ще и със задник да бележи, все тая, трябват ни голове, спомням си Спалевич - едно типично дърво(уж), ама от 2 шута към противниковата врата единия 100% беше гол...И да, за да е ефективен такъв играч си трябва наистина класен плеймейкър, където пасът да е "по конец", а освен Курьора друг добър подавач нямаме и при все, че последния е крило...Нямаме ли кой да му подава, това ще е най-безполезния на терена, по-зле ще е и от Бижев :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 ное 2015 03:01

То хубаво пас зад защитата ама Тича е толкова къс терен, че няма къде да направи спринта :mrgreen:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 ное 2015 20:09

wolf написа:То хубаво пас зад защитата ама Тича е толкова къс терен, че няма къде да направи спринта :mrgreen:

На този не му трябва спринт,защото май не може да бяга бързо.Трябва му перфекен пас зад гърба на защитата,който да е почти на крак.Това забелязах при него.Поема я и стреля без да се бави много много.Левски имаха един,който си вкарваше като на шега.Не беше бързак,но му искаше гола.За какво го махнаха,не зная,ноо трябваше тогава да го вземем.Този е нещо такова като играч.А дано стане,защото останахме съвсем без опции в атака.
п.п.Точно когато останахме без нападатели и вкарахме 4 гола.Странна игра е това футбола.

На линия
Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 13 ное 2015 10:08

Никола Спасов: „Черно море” играе добре, когато е под напрежение

В интервю за предаването "Морски гонг" по Дарик треньорът на "Черно море" Никола Спасов говори за холандския нападател Дани Шхриърс, за тандема в центъра на отбраната Жиньо-Кулибали, за Вареа, за преквалифицирания в нападател Педро, за възстановяването на Бакари, за това доволен ли е от Дани Георгиев на десния бек, както и за комплексния Стефан Станчев.
„Взех на проби Дани Шхриърс по предложение на един от мениджърите, който работи също и с "Лудогорец". Досега Дани е участвал в исландското първенство. Той ще играе в контролата в събота. След преминаването на пробния му период, ако имам интерес към него, отново може да го извикам и да се стигне евентуално до договор. Желанието ми е повечето футболисти, които идват при нас да минават проби, за да съм сигурен в техните качества. Ако привлечем Дани ще го използваме в зоната, където е най-силен - като десен краен нападател. Не смятам отново да викам хърватина Анте Сарич. В момента съм доволен от централните защитници, с които разполагам", коментира в интервю за „Морски Гонг" старши треньорът на „Морето" Никола Спасов.
Той призна, че е доволен от играта на Жиньо в последния мач в тандем с Мамуту Кулибали и допълни, че ще продължи да му дава възможност за изява. „Ще му давам възможност, стига да продължи да играе така, както в последната среща", каза още специалистът.
„Доволен съм от представянето на Педро на новата позиция, на която го сложих в мача срещу Монтана. Според мен той е по-ефективен като нападател. Не е тайна, че го взех за десен защитник, но го харесвам като нападател, така че ще го използвам като такъв, какъвто ми харесва на мен. Ще продължа да му давам шанс на новата позиция". За Хуан Вареа Спасов каза следното: „ Той има четири мача с два гола, вкара и за купата. Ефективен е. Ще се опитам да му дам повече шанс в предстоящите мачове. Това зивиси от него".
Запитан за това как намира на новата позиция на десния бек Дани Георгиев, Спасов отвърна: „Аз съм доволен от него. Срещу силните отбори той игра много успешно като десен бек. Защо да не продължа да му давам шанс. След като играем успешно с него, ще играем по този начин. А колкото до Стефан Станчев, той е много комплексен футболист. Играе като централен защитник, играе като десен бек, играл е като дефанзивен полузащитник. Винаги съм бил доволен от него като професионалист и като човек. Той е много полезен за отбора. От моите решения и състоянието на отбора зависи на коя позиция ще го ползвам. Аз се радвам, че разполагам с такъв футболист като него".
Специалистът коментира и възстанявовянето на Бакари. „Естествено, че ще разчитам на Бакари. Той има определено време от докторите, в което няма право да води нормален тренировъчен процес. По принцип ще започне подготовка с нас януари месец. Пращат ни от Испания постоянно видео информация как протича възстановяването му. Надявам се, след като възобнови подготовка възможно по-рано да влезе във форма. Надявам се към края на март да влезе в необходимата форма".
„Прави впечатление, че тимът ни играе по-добре, когато е под напрежение, което не е нормално но... това е психиката на нашите футболисти. Винаги съм искал да сме по-постоянни в изявите си, да няма колебание, но не винаги се получава", допълни Спасов
Той призна, че в контролата срещу "Виторул" ще започнат в стартовата единайсеторка двама от по-младите - Мартин Костадинов и Илиян Неделчев. „Това е целта във въпросната контрола да играят хора, които не са играли в първенството и всички останали, които са на разположение естествено. Ще пусна в игра и Живко Петков, който вече се оправя. Искам в тази контрола да видя отбора със самочувствие, което ни липсва в последните мачове".

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1528149
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”