Не на бомбите на Лаута!Не на бомбите по стадионите!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Не на бомбите на Лаута!Не на бомбите по стадионите!

Мнениеот child in time » 09 ное 2015 21:07

Жълто-черен Пловдив написа:Похвална инциатива. Подкрепям и аз!

Но едно важно уточнение: бомбаджията не е 16-годишен пикльо, а 32-годишен съвсем осъзнат мъж.

За глупостта няма възраст , цвят и пол. Дано да спрат наистина.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

kiki22
Контакти:

Мнениеот kiki22 » 10 ное 2015 10:05

Прекрасна инициатива на феновете и ръководството на Локомотив Пловдив.

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 10 ное 2015 11:12

Не и на пирото
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 10 ное 2015 11:50

Sith написа:Не и на пирото

Защо? Аз съм за разрешаване на всичко което е безопасно и води до едно повишаване на настроението по стадионите!
За съм също да се разреши бирата на стадионите, така ще има повече спонсори за отборите!
В България от край време сме на принципа да забраняваме всичко и какво постигаме?
Забранена е продажбата на бира на стадиона и феновете "подгряват" навън преди мач, какъв е ефекта от тази забрана?
Забранено е пирото по стадионите и БФС всеки мач прибира глоби за използването му!!! Има ли ефект тази забрана, то така или иначе се използва?
Аз съм сигурен, че ако тези неща са разрешени и легални, никой няма да се занимава с бомбички които са опасни! Просто нещата трябва да се регулират!
На кой пречат например факлите по стадионите, които създават една добра атмосфера?
Много неуредици има и никой не иска да ги разреши, караме си по инерция!

П.С. Похвална инициатива, дано наистина повече не видим бомбички на Лаута, дайте пример на останалите агитки!!!
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 ное 2015 13:23

Пирото е супер, бомбите не. Недай си Боже да откъснем на някой главата ставаме убийци. Не е това идеята на цялото изпълнение някак си. Даже и като искаме гърмежи спокойно може да се купят силни пиратки, които си пукат как си трябва. Барута и миниумките видяхме какво причиняват, не им е мястото по стадионите. Факли димки пали квото ти е кеф най-много да ти надупчи някоя факла фланелата, голяма работа, ама бомбите са ташак.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 ное 2015 13:33

sirakov77 написа:
Sith написа:Не и на пирото

Защо? Аз съм за разрешаване на всичко което е безопасно и води до едно повишаване на настроението по стадионите!
За съм също да се разреши бирата на стадионите, така ще има повече спонсори за отборите!
В България от край време сме на принципа да забраняваме всичко и какво постигаме?
Забранена е продажбата на бира на стадиона и феновете "подгряват" навън преди мач, какъв е ефекта от тази забрана?
Забранено е пирото по стадионите и БФС всеки мач прибира глоби за използването му!!! Има ли ефект тази забрана, то така или иначе се използва?
Аз съм сигурен, че ако тези неща са разрешени и легални, никой няма да се занимава с бомбички които са опасни! Просто нещата трябва да се регулират!
На кой пречат например факлите по стадионите, които създават една добра атмосфера?
Много неуредици има и никой не иска да ги разреши, караме си по инерция!

П.С. Похвална инициатива, дано наистина повече не видим бомбички на Лаута, дайте пример на останалите агитки!!!

Забраната за бира е съвсем нормална, първото доказателство за това е далечна Америка, ще те излъжа дали на бейзбол или техния подфутбол- целият стадион 70-те години пие бира и става страшно, оттогава бирата е забранена в Америка ,иди се оправяй с десетки хиляди пияни.

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 11 ное 2015 00:30

Ако един ден се спре тая идиощина с бомбите мисля, че всички ще са доволни и от това ще спечели най-много футбола! Има и други трески за дялане, които изгониха публиката от много отбори. Дано сме живи да видим по цивилизовано поведение от агитките ни особено на Софийските и Пловдивските отбори.
Поздравления за инициативата, дано не е поредната започната с добри намерения и провалена !
БОТЕВ Пловдив

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 11 ное 2015 18:26

Не на сигналните ракети дето пудуенци използват, за да стрелят по хората. Не на селянията ! Не на чупенето на седалки.

Жалко за момчето с откъснатата ръка. За един псевдо футбол в България да останеш инвалид за цял живот... Май не си струва, а ?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 12 ное 2015 02:57

Похвална инициатива.Жалко за човека.Преди години имаше такъв случай на дербито.Двама човека пострадаха.Минава един с чанта и казва,палиш и хвърляш.Според мен е голяма глупост с тези бомби по стадионите.Има наранени хора,а клуба плаща глоби.

Върни се в “Локо Пловдив”