Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Малко е. Трябваше 300 лева да е винетката поне. Тия 16 + 5 млрд заем плюс задаващ се нов от 5.5 млрд трябва да се изплащат, мдааа...

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
petko.h.markov написа:Сирийски бежанец най-после достигнал до Мюнхен. На следващия ден тръгнал да се разхожда из града. Останал възхитен от красивия град, чистота, зелените паркове, архитектурата, булевардите. Възторгнат, сириецът спрял един минувач:
- Благодаря ви, че сте създали такава хубава държава, такъв град, толкова чисто спретнато, полкова подредено...
Гражданинът го прекъснал:
- Благодаря за хубавите думи, но аз всъщност съм турчин - и си подминал.
Сириецът спрял втори минувач и пак започнал:
- Искам да ви благодаря, че сте от хората, които са създали този град, тези паркове, този ред...
Гражданинът го прекъснал:
- Вижте, хубав е градът, ама аз съм кюрд.
Сириецът срещнал трети пешеходец и пак започнал:
- Искам да благодаря за тази красота около нас, тази чистота, тези порядки...
Пешеходецът го прекъснал и казал:
- Виж, това е така, но аз всъщност съм иракчанин...
Сириецът учудено попитал:
- Но къде са германците?
- А, германците къде са, германците са на работа - отвърнал иракчанинът и подминал.

ДА, АМА НЕ... ако не са емигрантите, за да работят нискоквалифицирания труд, Германия ще загине вервай ми... Те даже свестен национален отбор по футбол няма да могат да сглобят. В момента единствените които си увеличават доходите в ЕС са германците и това е по официална статистика. Всички по-слабо развити икономически държави в ЕС се явяват за Германия това , което са колониите за Англия... но стига толкова по темата, няма смисъл...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
						кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- Darth_Maul
- Контакти:
Някой може ли да ми обясни,на какво основание президентът връчи орден "Стара планина" на Вартоломей?

Darth_Maul написа:Някой може ли да ми обясни,на какво основание президентът връчи орден "Стара планина" на Вартоломей?
Не.
 СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:Darth_Maul написа:Някой може ли да ми обясни,на какво основание президентът връчи орден "Стара планина" на Вартоломей?
Не.
Щото е поп

Леевски, оле   

Darth_Maul написа:Някой може ли да ми обясни,на какво основание президентът връчи орден "Стара планина" на Вартоломей?
На същото основание, с което БАН го удостои със званието "Доктор хонорис кауза"-тоест никакво

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
						на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
boabbb написа:diplomat написа:FLANKER написа:diplomat написа:FLANKER написа:А да ни е честито(освобождението)!
http://bultimes.com/vashington-genotsid ... se-uskori/
Ти признаваш, че искаш да си роб, но просто не те кефи сегашният господар, така ли?Искаш си стария, "благ" стопанин, така ли да разбирам?
Не ,Дипломате.Просто констатирам.
Виждаш ,какво се случва в момента,нали?Ако това ,което се случва с България ти харесва ,ОК.
Много е зле положението, и пак е по добре от 45 години съветско иго. Факт е, че чрез определени финансови и политически кръгове, САЩ и Русия оглозгаха България. Е как да взема страна в техния конфликт?'Ми да го духат и двете империи!!
И как е по-добре от време, в което не е имало безработни и ровещи по кофитеКак е по-добре от време, в което пенсионерите не са се чудели как да се изхранят през месеца
Как е по-добре от време, в което не е имало безпризорни деца, които събират и връщат количките в "Кауфланд" за стотинки
Как не ви е срам, бе, как не ви е срам да говорите подобни глупости
Нямало банани ... ХОРАТА НЯМАТ ХЛЯБ, БЕ, АЛООООУ
На каква цена ли !? На цената на най-важното нещо за всеки един народ - свободата ! Нямаш ли свобода, потиснат ли си, заеби и хляба, заеби и сиренето...Ако хляба, сиренето и доматите са важни за един народ, а не свободата му, то по-добре да бяхме останали в Османската империя.
boabbb написа:diplomat написа:FLANKER написа:diplomat написа:FLANKER написа:А да ни е честито(освобождението)!
Ти признаваш, че искаш да си роб, но просто не те кефи сегашният господар, така ли?Искаш си стария, "благ" стопанин, така ли да разбирам?
Виждаш ,какво се случва в момента,нали?Ако това ,което се случва с България ти харесва ,ОК.
Много е зле положението, и пак е по добре от 45 години съветско иго. Факт е, че чрез определени финансови и политически кръгове, САЩ и Русия оглозгаха България. Е как да взема страна в техния конфликт?'Ми да го духат и двете империи!!
И как е по-добре от време, в което не е имало безработни и ровещи по кофитеКак е по-добре от време, в което пенсионерите не са се чудели как да се изхранят през месеца
Как е по-добре от време, в което не е имало безпризорни деца, които събират и връщат количките в "Кауфланд" за стотинки
Тогава не е имало пенсионери, а пенсионерите, които са получавали пари са били партизани.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.
						- Darth_Maul
- Контакти:
dunavfc написа:boabbb написа:diplomat написа:FLANKER написа:diplomat написа:FLANKER написа:А да ни е честито(освобождението)!
На каква цена ли !? На цената на най-важното нещо за всеки един народ - свободата ! Нямаш ли свобода, потиснат ли си, заеби и хляба, заеби и сиренето...Ако хляба, сиренето и доматите са важни за един народ, а не свободата му, то по-добре да бяхме останали в Османската империя.
Яж свободата,вместо хляб,сирене или домати, да те видим колко време ще оцелееш.
Darth_Maul написа:Яж свободата,вместо хляб,сирене или домати, да те видим колко време ще оцелееш.
Защо, нещо да не съм сакат !? Един нормален и стойностен човек, никога, ама абсолютно никога няма да има проблем с изхранването си. За всичко друго си има оправдания...Ако следвам примиренческата ти логика, то най-добре щеше да е да си останем част от Османската империя. Ядеш, пиеш, веселиш се в механата, можеш да пътуваш, можеш да развиваш търговийка, само, трябва, ако е възможно да си по-тих и кротък.