Кой да бъде новият председател на ОСК "Левски" София?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- action66
- Контакти:
Кой да бъде?
Логично е да е "левскар - политик".Нужно е за повечето ви каузи.Такива сили фигури са Георги Марков и Евгений Бакърджиев.Мисля , че това са търсените от вас лица.
- damyanov1963
Re: Кой да бъде?
action66 написа:Логично е да е "левскар - политик".Нужно е за повечето ви каузи.Такива сили фигури са Георги Марков и Евгений Бакърджиев.Мисля , че това са търсените от вас лица.
Пропусна ББ, който направи Красен Кралев министър на спорта, който от своя страна направи съгражданина си ... как му беше името... май Ишков се кзваше, директор на Арена армеец

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- modor
- Контакти:
Re: Кой да бъде новият председател на ОСК "Левски" София?
Владимир Николов!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Мишо Касабов, човек със сериозен авторитет.
За мен Томас е най-адекватната кандидатура в момента. Тити Папазов също става, но той в момента е действащ треньор, а такъв сериозен ангажимент може да попречи на работата му като треньор.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- Captain Stottlemeyer
damyanov1963 написа:action66 написа:Логично е да е "левскар - политик".Нужно е за повечето ви каузи.Такива сили фигури са Георги Марков и Евгений Бакърджиев.Мисля , че това са търсените от вас лица.
Пропусна ББ, който направи Красен Кралев министър на спорта, който от своя страна направи съгражданина си ... как му беше името... май Ишков се кзваше, директор на Арена армеец
Да не забравяме и автоджамбаза Марин Митев от ТИМ - сега член на Изпълкома на БФС...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
СВОБОДЕН написа:За мен Томас е най-адекватната кандидатура в момента. Тити Папазов също става, но той в момента е действащ треньор, а такъв сериозен ангажимент може да попречи на работата му като треньор.
Тити се отказа от треньорския занаят...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- action66
- Контакти:
damyanov1963 написа:action66 написа:Логично е да е "левскар - политик".Нужно е за повечето ви каузи.Такива сили фигури са Георги Марков и Евгений Бакърджиев.Мисля , че това са търсените от вас лица.
Ние сме доволни,че Красен Кралев стана министър.Един потомствен "черноморец",когото помним още от агитката на "Черно море" на "Юрий Гагарин".С неговото ходатайство отпуснаха пари за стадиона ни,който за началото на следващото първенство ще има съвсем друг вид.Затова казвам,че фенове-политици са нужни на всеки отбор.Марков и Бакърджиев са доказани "левскари" използвайте ги.
- action66
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:damyanov1963 написа:action66 написа:Логично е да е "левскар - политик".Нужно е за повечето ви каузи.Такива сили фигури са Георги Марков и Евгений Бакърджиев.Мисля , че това са търсените от вас лица.
Да не забравяме и автоджамбаза Марин Митев от ТИМ - сега член на Изпълкома на БФС...
Защо обиждаш един от най-големите работодатели в България?! Помисли си какво представлява "ТИМ холдинг" , какво включва и колко хиляди народ живеят добре заради работата си в структурите на холдинга.Не бива така грубо!
Но темата е друга,отклонихме се.Помислете за политиците.Не е шега,а е съвсем сериозно.
Г.Марков един комунист и доносник на д.с. може да бъде заменен само от подобен агент.