Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - България

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 ное 2015 11:15

boabbb написа:Значи ние изобщо нямаме нищо общо като възгледи ... Кой си мислиш, че си ти, че да определяш кой да яде и кой - не :?: Искаш американската система ли

Ест, че нямаме общо като възгледи.

Ти искаш някакъв социален рай, д'ет въобще не е в човешката природа.
Готов си да те баламосват, само леб да има.
Сори, ама аз презирам поговорката - "Нема по-голем от леба".
Борбата за насъщният, разбираш ли.
То човек ако опре само до единият хляб, за к'во живее ??
Има много по-важни неща от хляба, прав си, въпрос на възгледи.

Не ме съди, щото както писах, ако си толкова ларж, не би трябвало да плюеш циганите, задето си клатят мъдурите, пълнят путките на жените си и за тези "обществени ползи", получават много повече, от колкото заслужават.

Айде ти ми кажи, един такъв бай Манго заслужава ли хляб ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 11 ное 2015 11:17

THE G.A.M.E написа:
pampi написа:Като е толкова хубаво в ЕС, защо простите британци се дърпат и искат да се чупят?
Истината е, че в момента от тази цялата далавера наречена ЕС, богатите стават все по-богати - визирам Германия, а бедните все по-бедни... Трябва да си пълен галфон в областта на икономиката, та да си мислиш, че в тоя му вид ЕС е полезен за България...

Ти България с Великобритания ли ще е сравняваш ?
Британците могат да си позволят всичко, драпат да напускат, защото келепирът намалява.
В ЕС големите започват да поемат толкова негативи, колкото и позитиви, това към момента не им харесва на Великобритания.
Скоро няма да им хареса и на Германия.

Инак трябва да си тотален финансов лаик да твърдиш, че в момента България няма полза от ЕС.
Махни евро-парите и ще фалираме точно за три месеца.

Както писах, неприятна работа, но такава е реалноста.

Хич не мисля и да споря с книжен плъх като тебе дето хал-хабер си няма от реална икономика, детко... :)
Щом си мислиш, че е по-добре да чакаш подаяния от тате и да те бият през пръстите, когато не слушкаш и бъркаш в канчока на батковците, радвай се на ЕС... По времето на СИВ поне имаше разпределение на икономически сфери, та имаше някакъв шанс за развитие на родно производство, сега ни е отредена само ролята на лузери...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 ное 2015 11:24

pampi написа:Щом си мислиш, че е по-добре да чакаш подаяния от тате и да те бият през пръстите, когато не слушкаш и бъркаш в канчока на батковците, радвай се на ЕС... По времето на СИВ поне имаше разпределение на икономически сфери, та имаше някакъв шанс за развитие на родно производство, сега ни е отредена само ролята на лузери...

В предходните мнения пиша именно за това, че не трябва да се чака на готово, как па реши, че защитавам противното. :lol:
Или чукча писател, не читател.

"Хал хабер" си няма от икономика, вика. :lol:
Само дето аз съм се уредил за три живота напред и не ми дреме, дали сме в ЕС или в ЕАС и т.н.
Па ти, разбиращият от икономика, дето защитаваш икономическите принципи от преди 89-та, страшен финансов гении ще да си, мда. :lol: :lol:
Последна промяна от THE G.A.M.E на 11 ное 2015 11:31, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !

Image Image

VVP

Мнениеот VVP » 11 ное 2015 11:26

Парламентът реши: Арест за Волен и Чуколов!

121 депутати решиха, че на свобода лидерът на "Атака" може да извърши още хулигански прояви

Депутатите подкрепиха искането на главния прокурор Сотир Цацаров лидерът на "Атака" Волен Сидеров да бъде арестуван със 121 гласа. 19 от колегите им бяха против, 14 се въздържаха.
Мотивите на Радан Кънев, че Сидеров може да повтори хулиганските си прояви и затова трябва да бъде държан в ареста бяха подкрепени и от депутата от ГЕРБ Димитър Главчев, който бе и шеф на парламентарната комисия, занимаваща се с имунитета на лидера на "Атака".

Колегата на Сидеров Явор Нотев се опита да разубеди депутатите да подкрепят искането на Цацаров с аргумента, че Сидеров вчера вече е бил извикан В Софийска градска прокуратура, отдел "Следствен", където е дал показания. И обясни, че единственото, което правят, е да лишават от възможност двама депутати да участват във вземането на важни решения в парламента, за които всеки глас е важен.

Нотев поясни още, че решението на депутатите само дава право за извършването на т.н. "прокурорско задържане", което може да продължи до 72 часа, докато съдът реши дали оставането в ареста е основателно.

Депутатите обаче не се съгласиха и на две гласувания дадоха Сидеров на Цацаров. После се оказа, че са забравили Десислав Чуколов, но след като Цецка Цачева си призна гафа, последва ново гласуване и същия резултат.

http://www.blitz.bg/news/article/374080

Това е поредното доказателство, че живеем в антидемократична, мутренска и фашистка държава , управлявана от ГЕРБ,РБ и ДПС. Те се страхуват от Волен и затова приложиха този диктаторски похват!Такова поведение типчно за една мутра - мутрата не иска никаква опозиция.
Последна промяна от VVP на 11 ное 2015 11:30, променено общо 2 пъти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 ное 2015 11:28

Нещо не схващаш.

От прокуратурата правят услуга на Волен.
Защитават го. Като го прибират в ареста, го спасяват от още някоя и друга аркада, която може да получи разхождайки се на свобода. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 11 ное 2015 11:39

THE G.A.M.E написа:
pampi написа:Щом си мислиш, че е по-добре да чакаш подаяния от тате и да те бият през пръстите, когато не слушкаш и бъркаш в канчока на батковците, радвай се на ЕС... По времето на СИВ поне имаше разпределение на икономически сфери, та имаше някакъв шанс за развитие на родно производство, сега ни е отредена само ролята на лузери...

В предходните мнения пиша именно за това, че не трябва да се чака на готово, как па реши, че защитавам противното. :lol:
Или чукча писател, не читател.

"Хал хабер" си няма от икономика, вика. :lol:
Само дето аз съм се уредил за три живота напред и не ми дреме, дали сме в ЕС или в ЕАС и т.н.
Па ти, разбиращият от икономика, дето защитаваш икономическите принципи от преди 89-та, страшен финансов гении ще да си, мда. :lol: :lol:

Даже не си разбрал, какво точно ти хортувам, писателю! И какво точно си си уредил? Още един, дето си мисли, че Бог го е пратил на тоя свят за да яде и сере! Уредил се бил... :lol:
П.П. Като доидат утре онея с брадите и чалмите, съвсем ще те уредят... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

VVP

Мнениеот VVP » 11 ное 2015 11:45

THE G.A.M.E написа:Нещо не схващаш.

От прокуратурата правят услуга на Волен.
Защитават го. Като го прибират в ареста, го спасяват от още някоя и друга аркада, която може да получи разхождайки се на свобода. :lol:

В една мутренско-милионерска държава подобни похвати не биха ме учудили.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 ное 2015 11:49

pampi написа:Даже не си разбрал, какво точно ти хортувам, писателю! И какво точно си си уредил? Още един, дето си мисли, че Бог го е пратил на тоя свят за да яде и сере! Уредил се бил... :lol:

То не само аз не схващам небивалиците ти.
Писал си срещу комунизма, писал си срещу демокрацията, въобще, в главата ти е пълен хаос.
Надали и ти самият си наясно, каква позиция всъщност защитаваш.

Па не е изключено просто да си тролиш, щото реалният живот те е смачкал като мекотело.
Та за т'ва да не ти се разбират мислите.

Инак аз работя във фирми, които са на международният пазар от 2005-та година.
Това не ме прави финансов гении ( нямам и претенциите за подобно нещо ) но все пак имам наблюдения върху некои икономически въпроси.
Ами да, уредил съм се, добре ми е, не ми е крив ЕС, нито Русия ( тези ги плюя поради исторически причини ) нито пък САЩ.
Живея по-начинът, който искам и харесвам.

Не си ти човекът, д'ет ще ми дава наклон на тура, за какво съм на този свят.
Т'ва е положението.
Дарвин е в грешка !

Image Image

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 ное 2015 12:06

pampi написа:
THE G.A.M.E написа:... Тоест, с парите по-различните програми, се постига реален ръстеж на БВП.

За тази година у нас е към 4-ри % ...

По-голяма алаблистика и измама от тая във финансовите отчети няма. Пример е Лупи, дето докара Сульо и Пульо на Армията, записа ги със себестойност на състезателните права за по няколкостотин хиляди и на хартия докара 23 милиона ликвидност на дружеството... За КТБ да не говорим, там измамата беше на висше държавно ниво с участието на ръководството но БНБ... Вярвайте на очите си, ушите си и разума си, а не на отчети и тем подобни замитания и замазвания...

Като е толкова хубаво в ЕС, защо простите британци се дърпат и искат да се чупят?
Истината е, че в момента от тази цялата далавера наречена ЕС, богатите стават все по-богати - визирам Германия, а бедните все по-бедни... Трябва да си пълен галфон в областта на икономиката, та да си мислиш, че в тоя му вид ЕС е полезен за България...

Сирийски бежанец най-после достигнал до Мюнхен. На следващия ден тръгнал да се разхожда из града. Останал възхитен от красивия град, чистота, зелените паркове, архитектурата, булевардите. Възторгнат, сириецът спрял един минувач:
- Благодаря ви, че сте създали такава хубава държава, такъв град, толкова чисто спретнато, полкова подредено...
Гражданинът го прекъснал:
- Благодаря за хубавите думи, но аз всъщност съм турчин - и си подминал.
Сириецът спрял втори минувач и пак започнал:
- Искам да ви благодаря, че сте от хората, които са създали този град, тези паркове, този ред...
Гражданинът го прекъснал:
- Вижте, хубав е градът, ама аз съм кюрд.
Сириецът срещнал трети пешеходец и пак започнал:
- Искам да благодаря за тази красота около нас, тази чистота, тези порядки...
Пешеходецът го прекъснал и казал:
- Виж, това е така, но аз всъщност съм иракчанин...
Сириецът учудено попитал:
- Но къде са германците?
- А, германците къде са, германците са на работа - отвърнал иракчанинът и подминал.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 ное 2015 12:51

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Свободна зона”