Вихрен ще обиграва млади "смърфове"
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Вихрен ще обиграва млади "смърфове"
Сигурно е доста гадничко в момента да си фен на Левски. По техните извратени разбирания за това да си фен, според които те не обичат отбора а обичат купите и титлите, какво ли ще правят сега, когато няма нито титла нито купа. Какво всъщност остава от Левски без титли и купи. Според мен нищо.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Boksior4eto
- Контакти:
deepblue1963 написа:Boksior4eto написа:
1.През изминалата година станахме шампиони(в случай,че си забравил).Я сега ми обясни:"...как всяка изминала година, лека-полека потъвате...",че нещо не схващам?
2.Вие за "мистър големи пари" ли се "оженихте"?Я ми припомни къде са Вихрен в момента,че не ги виждам на хоризонта?
3.Фенове на отбор с 13-33 9т. да ми говорят за "потъване"![]()
![]()
станахте шампиони с купени мачове. не се главозамайвай. все сте си същите евроидиоти.[/quote]
Уж Батков нямал пари:
"Както го е подкарал Батков....поредна година без пари..."
пък купил мачове:
"...станахте шампиони с купени мачове..."
Я пак ми обясни,че не го разбрах.[/quote]
да съм казъл,че нямате пари,шматко?
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
- deepblue1963
Boksior4eto написа:deepblue1963 написа:Boksior4eto написа:
1.През изминалата година станахме шампиони(в случай,че си забравил).Я сега ми обясни:"...как всяка изминала година, лека-полека потъвате...",че нещо не схващам?
2.Вие за "мистър големи пари" ли се "оженихте"?Я ми припомни къде са Вихрен в момента,че не ги виждам на хоризонта?
3.Фенове на отбор с 13-33 9т. да ми говорят за "потъване"![]()
![]()
станахте шампиони с купени мачове. не се главозамайвай. все сте си същите евроидиоти.
Уж Батков нямал пари:
"Както го е подкарал Батков....поредна година без пари..."
пък купил мачове:
"...станахте шампиони с купени мачове..."
Я пак ми обясни,че не го разбрах.[/quote]
да съм казъл,че нямате пари,шматко?[/quote]
"Ама то и при вас е същата работа бе,колега.Мишката Чорни като спря кинтите и се озъбихте..."
Това да си го спомняш..."шматко"?Е-е-ех,тези хора.откъде,пък,ми го изровиха този мой "пост",а?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Boksior4eto
- Контакти:
да съм казъл,че нямате пари,шматко?[/quote]
"Ама то и при вас е същата работа бе,колега.Мишката Чорни като спря кинтите и се озъбихте..."
Това да си го спомняш..."шматко"?Е-е-ех,тези хора.откъде,пък,ми го изровиха този мой "пост",а?[/quote]
аз не съм чорбар бе сладур. Аз съм черно-бял.
Това да си го спомняш..."шматко"?Е-е-ех,тези хора.откъде,пък,ми го изровиха този мой "пост",а?[/quote]
аз не съм чорбар бе сладур. Аз съм черно-бял.
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
- deepblue1963
Boksior4eto написа:да съм казъл,че нямате пари,шматко?
аз не съм чорбар бе сладур. Аз съм черно-бял.[/quote]
Питаш ме:
"...да съм казъл,че нямате пари,шматко?..."
Аз ти отговарям,че СИ го КАЗАЛ и ти цитирам твоите думи:
Аз да съм писал някъде,че си "чорбар"?Между впрочем,в някой от моите постове да си забелязал изрази от рода на :чорбар,шматко?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
deepblue1963 написа:Boksior4eto написа:да съм казъл,че нямате пари,шматко?
Това да си го спомняш..."шматко"?Е-е-ех,тези хора.откъде,пък,ми го изровиха този мой "пост",а?
аз не съм чорбар бе сладур. Аз съм черно-бял.[/quote]
Питаш ме:
"...да съм казъл,че нямате пари,шматко?..."
Аз ти отговарям,че СИ го КАЗАЛ и ти цитирам твоите думи:
Аз да съм писал някъде,че си "чорбар"?Между впрочем,в някой от моите постове да си забелязал изрази от рода на :чорбар,шматко?[/quote]
Репликата за Мишката Чорни е моя.Както и да е.Пишете по темата,щото много спам се получи май...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg