Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот petko.h.markov » 10 ное 2015 22:22

fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:Искаш да кажеш,че този чадър е повод на Русия да обстрелва Родината ми.

Искам да кажа, че изобщо не разбираш за какво ти говоря, щом защити Щатите в Карибската криза.

Изображение
Изображение

Голям човек си, постави се за 10 минути на мястото на руснаците и помисли. Само за 10 минути. Даже и 10 са много.

Ти май не разбираш.Вие въобще не ме интересувате.Не ви искам ни меда ни жилото.
Я изкарай една карта на света от 70-те години,когато шетахте по целия свят.

И като ти изкарам кво - ще ти стане по-сигурно за Родината ти ли, а, кво е ставало преди 55г? Ам да ти изкарам ли данните за бежанския поток бефор и афтър Араб спринг, а? Искаш ли ? Щото е в реално време и заплахата си я бива.

То и тази карта не ми стана,но ти показа точно нея.
Ти защитаваш СССР в Караибската криза,ти защитаваш абсолютно всичко ,което правят Русия и в нея.Руска природа.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2015 22:24

diplomat написа:
fcb_bg написа:
diplomat написа:
sin4ec написа:Това е лична битка между тях.

И заради това никога не бих взел страна. Две империи се борят коя е по-зловеща. Китайците се наиграха с оризовите поля и шаолинските учения, така че и те ще почнат да натискат. Изобщо, да го духат тия паляци. Заради това искам да сме в силна, обединена Европа, ако не, то поне някакъв балкански съюз да се оформи, щото иначе мамата си е ебало...

Балкански съюз.

Честито, спечели наградата за най-кратък виц. :mrgreen:

Такива като гърците и сърбите могат да го духат мощно, но с останалите нямам никакъв проблем.

Ем, да, как ше имаш проблем с черните турски финансови канали към България.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 10 ное 2015 22:26

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:Искаш да кажеш,че този чадър е повод на Русия да обстрелва Родината ми.

Искам да кажа, че изобщо не разбираш за какво ти говоря, щом защити Щатите в Карибската криза.

Изображение
Изображение

Голям човек си, постави се за 10 минути на мястото на руснаците и помисли. Само за 10 минути. Даже и 10 са много.

И като ти изкарам кво - ще ти стане по-сигурно за Родината ти ли, а, кво е ставало преди 55г? Ам да ти изкарам ли данните за бежанския поток бефор и афтър Араб спринг, а? Искаш ли ? Щото е в реално време и заплахата си я бива.

Ти защитаваш СССР в Караибската криза,ти защитаваш абсолютно всичко ,което правят Русия и в нея.Руска природа.

То по тази логика, някой може да каже, че ти защитаваш САЩ в Карибската криза, ти защитаваш САЩ в абсолютно всичко, което правят. Янки природа. Ако утре от американските бази разположени на наша територия, полетят ракети към някоя друга държава, как ще реагираш ? :roll: :|

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2015 22:27

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:

Изображение
Изображение

Че СССР действат от позицията на защитаващите се, чуваш ли се какво пишеш изобщо? Ти досега плюеш СССР и Русия в 30 поста, 1 път не оплю Щатите. Верно, не ги и защити, признавам. Ма инак се бараш неутрален. Да, да...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2015 22:30

fcb_bg написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:
diplomat написа:
sin4ec написа:Това е лична битка между тях.

И заради това никога не бих взел страна. Две империи се борят коя е по-зловеща. Китайците се наиграха с оризовите поля и шаолинските учения, така че и те ще почнат да натискат. Изобщо, да го духат тия паляци. Заради това искам да сме в силна, обединена Европа, ако не, то поне някакъв балкански съюз да се оформи, щото иначе мамата си е ебало...

Балкански съюз.

Честито, спечели наградата за най-кратък виц. :mrgreen:

Такива като гърците и сърбите могат да го духат мощно, но с останалите нямам никакъв проблем.

Ем, да, как ше имаш проблем с черните турски финансови канали към България.

С Османската империя винаги ще имам проблем, но с Република Турция - не. Ердоган го презирам, защото с малоумието разрушава всичко постигнато от Ататюрк и неговите наследници.

Но не схванах смисъла на коментара ти... :? :?:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2015 22:32

Аз от 2 седмици гледам, че има полети на военни към и от летището в Сарафово - хеликоптери, изтребители, товарен самолет днес мина и се върна. Тя ше се чуе що е тая активност.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 ное 2015 22:32

"То по тази логика, някой може да каже, че ти защитаваш САЩ в Карибската криза, ти защитаваш САЩ в абсолютно всичко, което правят. Янки природа. Ако утре от американските бази разположени на наша територия, полетят ракети към някоя друга държава, как ще реагираш ? :roll: :|
Преди 89г имаше ракетни дивизионни за ПВО на много места в България,ходеха на стрелби в СССР,до Карлово/Марино поле/имаше ракети земя-земя.
Сега къде има и колко американски бази че даже и ракети.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2015 22:33

petko.h.markov написа:За съжаление нямам твоя капацитет.

Какъв капацитет имаш си е твой проблем. Но да сипеш мъдрости гол и бос по темата е глупава проява. Питай, няма срамно-всички питаме. А така излезе като пълен дебил-подкрепяш някакво ПРО( не знаеш какво е, как действа, защо действа), щото пазело България( баси ташака) от...руските ракети. Шах и мат.
Ще ти дам пълен аналог-тва ПРО ще запази България точно толкова, колкото немското ПВО запази София от бомбардировките 1944. Няма капацитет, няма възможности и няма желание-целта му е друга. Време...
Ако искаш подробности-пиши на ЛС, ще ти ги дам. Ако ще ръсиш пак дебилизми-заеби...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 ное 2015 22:37

"Че СССР действат от позицията на защитаващите се, чуваш ли се какво пишеш изобщо? Ти досега плюеш СССР и Русия в 30 поста, 1 път не оплю Щатите. Верно, не ги и защити, признавам. Ма инак се бараш неутрален. Да, да..
И защо да ги оплювам,като ти го правиш нонстоп.Няма да си личи,защото не мога да се сравнявам с теб.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 10 ное 2015 22:42

-
Последна промяна от Messi_fan на 10 ное 2015 22:45, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”