Подписката за референдум започна!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: ПОДПИШИ СЕ!

Мнениеот Nuke » 10 ное 2015 15:12

Модератор ЛокоПД написа:Със сигурност има нужда от промяна,но като видиш инициаторите... Интересно как,като събереш 50-60 хил. малоумници на едно място /националния стадион В.Левски/ и си въобразяваш,че си голям капацитет.Учиндолския бек,издигнал чалгата до недостижими висини,в един момент му хрумнало да провежда референдуми и т.н. :roll: Славчо да си гледа кючеците и балерините т.е. това,което си му приляга. :idea:

Какво е значението кой ще събере подписите? Ти можеш ли да събереш 400К подписа? Аз не мога. Слави просто инициира подписка за провеждане на референдум, нищо повече. Ако ще и някой циганин от Факултета да го направи, аз ще се възползвам!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2015 15:15

Nuke написа:
Абсолютно си прав. Само дето хич не си прав за броя хора. Повечето хора, които имат право на глас, не го упражняват в последно време. Повечето! Аз също съм от тях. Убеждавайте, това си е ваша работа, обаче на повечето толкова яко ни е писнало и от гнилата система, и от прости хора в управлението, че рано или късно ще успеем да се обединим и приключим това безумие!

Аз го чакам това от 10 и кусур години, но няма да стане...лично мнение, може да съм малко черноглед, но така го виждам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 ное 2015 15:20

sin4ec написа:
Nuke написа:
Абсолютно си прав. Само дето хич не си прав за броя хора. Повечето хора, които имат право на глас, не го упражняват в последно време. Повечето! Аз също съм от тях. Убеждавайте, това си е ваша работа, обаче на повечето толкова яко ни е писнало и от гнилата система, и от прости хора в управлението, че рано или късно ще успеем да се обединим и приключим това безумие!

Аз го чакам това от 10 и кусур години, но няма да стане...лично мнение, може да съм малко черноглед, но така го виждам.

Много пъти съм искал да направя това, което сега опитва Слави. Естествено, че не със същите въпроси, но идеята е същата. Това е комай единственият ни инструмент на нас, обикновените хора, да упражним някакъв натиск. При гласуването за парламент не е така - там избираш от ограничен брой предварително нагласени кандидати. Затова и не гласувам.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2015 15:30

Nuke написа:Много пъти съм искал да направя това, което сега опитва Слави. Естествено, че не със същите въпроси, но идеята е същата. Това е комай единственият ни инструмент на нас, обикновените хора, да упражним някакъв натиск. При гласуването за парламент не е така - там избираш от ограничен брой предварително нагласени кандидати. Затова и не гласувам.

Това, което прави Слави, е съвсем различно и изобщо не е безкористно. Не си го и помисляй, че е за добруването на народа болгарского тая дандания... :) Но не ми се задълбава.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 ное 2015 15:34

Добре...приемаме, че си прав. Пак не пречи да отидеш и гласуваш негативно на референдума. Поне ще се знае какво мислят наистина хората в тая държава (по дадените въпроси), а не да казва Бойко Борисов, че българите искали това или онова, без да има начин да опонираш на казаното.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 ное 2015 15:53

Бих сложил подпис под референдум за свикване на Велико Народно Събрание.
Чиято 1-ва точка да е смяна на политическата система, а 2-ра - забрана на партиите.

Не виждам в списъка тези неща, така че, няма да се подпиша.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 ное 2015 15:55

THE G.A.M.E написа:Бих сложил подпис под референдум за свикване на Велико Народно Събрание.
Чиято 1-ва точка да е смяна на политическата система, а 2-ра - забрана на партиите.

Не виждам в списъка тези неща, така че, няма да се подпиша.

Имам едно протеже, дето ще ги свърши тия две неща ... Малкия Адолф :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 10 ное 2015 16:18

Интересно е,че една от най-мерзките личности в България е инициатор на този референдум.Човек който се изглежда като мутра,който се държи като мутра и който парадира с приятелството си с мутри. Човек който направи модел на поведение и подражание да си простак,нагъл,арогантен,тщеславен,свръх егоцентричен. Винаги е имало такива хора,но реди се считаше,че не е хубаво да си такъв. А въпросният го направи модел за подражание.Особено сред по-малките и не-особено интелигентните,каквито са болшинството от зрителите му.Винаги има изключение и приемам,че тези изключения са феновете му пишещи тук ;)
Бащата и майката на телевизионната проституция. Когато подобна личност предлага нещо,винаги трябва да се замислим,кой стои зад това.
Ако се абстрахираме от предлагащия и гледаме само точките,моето мнение,без да ангажирам никой е:
1-Не;2-Не, 3-6 вкл-Да.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 10 ное 2015 16:54

Съгласен съм с референдума,но заради организатора няма да се подпиша.Трифонов,ако е толкова загрижен за държавата, фирмите му няма да са регистрирани в чужбина(за да плаща по - малък данък)

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 10 ное 2015 17:02

ГРЪМНИ СЕ!
Това намирам за адекватен отговор на темата, заглавието ѝ и съдържанието в 2-та поста на автора.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “Свободна зона”