Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Монтана - Черно море (7 ноември, 14:00)
Ноември 2010....Какво имаше Кольо до тогава?! Едно нищо, освен историческото си бягство в Спартак Вн и провален Финал с Литекс. 3-тото място беше повече плод на класните играчи, много на брой при това, които имахме, да не забравяме бюджета - беше 6 000 000 лева! Така, че след като Кольо се доказа и спечели трофеите никой нищо не е казал за него! Впрочем, много ВЪРТАЛНИЦИ, които тогава го псуваха безобразно със Санта Хулия като селяни сега са му най-верни защитници. Да, критикувал съм го, да, още смятам, че не е кой знае какъв теньор - факт, след като за 11 кръга и кусур отборът му има изиграни светни 50-60 минути, а от селекцията му колко човека не играят?! И последно - ако някой смята, че не се изцепи на Финала с Литекс...и особено пък в Щутгарт, където имаше 2 смени при 0:2 и не използва нито едната ?!....да ходи да се скрива някъде. Критика да, но никога не съм го псувал и обиждал като някои други тука, те си знаят кои са, мнооооого големи отворковци са, ама мноооого големи мъже, обаче всички им изцепки (пиянски най-вече) ги знаеме 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Re: Монтана - Черно море (7 ноември, 14:00)
ShooterMan написа:Никой НИЩО лошо не е казал за АДМИРАЛА, намери някое предно мнение и го постни....!!! Именно недоволството поразбуди звяра от летаргията, иначе пак щеше да гледаш Бижо отпред и загуба от Монтана. Междудругото, това ни е ПЪРВИЯТ добър мач този сезон, по-точно добро полувреме имахме плюс един 15-20 минути с Лудогорец! Наистина, добре, че имаше фенове да не стоят като ЗАСПАЛИ ПУКАЛИ, а изразиха мнение, че да се усетят хората, че вълната на славата е хубаво нещо, но работата е в настоящето
Re: Черно море-Берое 03.11.2015г
Мнениеот ShooterMan на 03 Ное 2015 16:49
Е. както се случва късмета все някога свършва. Това днес беше АПОТЕОЗА на безкадърното представяне на отбора от началото на сезона. Клизмарските победи с по 1:0 с късмет над изпадащите отбори У ДОМА бяха сигнала, НИКАКВИЯТ футбол беше сигнал....абсолютно трагичната ни игра в Ловеч, Коматево, Подуене...всичко това НЕ БЕШЕ достатъчно. Разни ОЛИГИФРЕНИ тука пишеха "началнически" постове срещу всеки критик на тоя ЦИРК...включи се от време на време един ПАЛЯЧО да порицае недоволните! Къде си сега бе АЛАНКООЛУ да се изкажеш с голямата си устичка? Днешната катастрофа също е сигнал за още по-лоши неща. А поведението на Спасов пред камерите - просто потресаващо, напълно в тон с играта на неговите любимци Бурабия, Кулибали, Бижев. Просто неадекватни думи показващи пълна липса на връзка с действителността.
---------------------------------------------------
Мнениеот ShooterMan на 03 Ное 2015 17:06
"....КЛОК-МАРЧИН-ЕРНАНДЕС и СТЕНИО - това бяха халфовете, но решихме да залагаме на некъдърни марокански бежанци и ето го резултата. КРАСОТА! Искам да попитам Кольо - как е статистиката на Бижев, че той много ги обича статистиките, навремето заради така изгони Мартин Христов, а неговата беше сигурно 5-6 пъти по-добра от на този цървул Бижев. За защита няма да говоря, просто няма....Много е лошо, когато съвсем си повярва човек, наистина, КАТАСТРОФАЛНО е, и когато отказва да се върне от Дриймленд-а си. Направил 1-2 размествания и му вързало - дай всичко да местим, от всяка цепеница футболист да правим - смях....всеки мач излизаме с 8 човека, редим слаби мачове, формата на всички спада, самочувствието и то...е, и днес излязахме 8 човека, но резултатите започнаха да идват и ще идват

--------------------------------------------------
Мнениеот ShooterMan на 03 Ное 2015 17:11
"....Имаме по 1 кольова звезда във всяка линия и играем блестящо! На бас, че и тримата ще са титуляри следващия мач? А? Ловим ли баса? И Наглия така се инатеше, но изхвърча...и Кольо ще изхвърчи заради безумията които нацвъка лятото. Вярно, че му помогнахме да си повярва, ама...още преди сезона говорехме - къв е тоя гащник Мехди дето го е домъкнал и що за безумие е да кара ЕРНАНДЕС да кибичи без предложение за договор?!"
Мнениеот ShooterMan на 03 Ное 2015 17:28
След като треньорът ни е в тотална абстиненция въпреки хилядите изписани думи, въпреки многото загубени срамно мачове по идентичен начин и на прага на почти провален сезон отказва да се върне в действителността и да изхвърли от отбора протежетата си Бижев, Кулибали и Курабия заради които берем срама всеки мач....след като той не може да вземе мерките, то на ход са шефовете! Нужни са спешни мерки, СВЕТКАВИЧНИ реакции, защото корабът започна да потъва, потъва не от днес, но днес стана ясно, че Кольо не е в състояние и няма волята да промени нещата.
Мнениеот ShooterMan на 03 Ное 2015 21:11
"Братле, остави, не спори с хора изпаднали в абстиненцията на Спасов..."
"Дори и днес не е имало и едно даже освиркване...може би това дава криле на нашия стратег да налага доказаните си инвалиди, които домъкна и тези, които странно защо реши, че са победители!..."
Re: КБ: Берое - Черно море (8-10 дек)
Мнениеот ShooterMan на 03 Ное 2015 21:22
"... Накъде вървиме се видя в Минск и първите мачове в А група, един ОПИТЕН и кадърен шеф щеше да направи промени още след ПОЗОРА в Коматево....но не, и затова имахме после клизмите във Варна, жалкарските мачове в Подуене и Ловеч и разбира се, днес беше апогея на НЕМОЖЕНЕТО от треньор и играчи

Мнениеот ShooterMan на 03 Ное 2015 21:37
Аз на играта, че бях ядосан - бях, но този сезон съм свикнал да гледам пародия на футбол и селения, така, че не бях изненадан. Дори и резултата не ме изненада....Но нещата, дето ги избълва Спасов ме докараха до бяс. Просто показват, че вече съвсем му е изтървал края. Аз днес си направих труда да следя всяко отиграване на неговите хора - Бурабия, Бижев и Кулибали! Бурабия - ей Богу, нямаше смислено отиграване, нито едно, ама нито едно! Просто потресаващо за човек на който Спасов връчи ролята на Ерандес и не знам защо върна тактиката от времето на Кривия всяка топка да минава през един човек, сякаш другите акъл в тиквите си нямат....Бижев - тоя просто не ща изобщо да го коментирам, без отиграване беше по 10 минути от време...ама въпроса е - защо не бе сменено това дърво? ДОКОГА ще се лансира този футболен инвалид? 1 гол в 20 мача, пълен смях! Потресаващ! Кулибали-внимание към първия гол на Берое...втория....към гола на Левски...повече няма да говоря, този е доказан нескопосник, също потресаващ! Жиньо направи добри мачове, например в Ловеч, защо Жиньо не играе, а играе тоя? Просто....изумен съм, че не ще да се признае за ГЛАВНИЯ виновник! Той лансира някои хора, а като резултат-загуби и логичен колапс на всички останали, просто е. Казах го, повтарям го - докато тези тримата са в отбора ние футбол няма да играем, няма и как да играем, това просто не са футболисти

"ПС: А за недоволството - няма и не може да има недосегаеми...."
"...Е, НЕ!!! ТОЧКА! Тоя толеранс към идиотския курс на Спасов и толеранс към безумните му решения ни докара до тука

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Никак не е нужно да се връщаме години назад и да търсим стари мнения!? Ето ги, росни - пресни! Аз не знам, колко нагъл трябва да е човек, за да твърди днес, че НИЩО лошо не е писал за Адмирала, като само преди няма и седмица избълва това, изнесеното по-горе! И това, ако не е НИЩО ЛОШО, здраве му кажи!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Мисля, че трябва да го кажа за 101 път....Спасов НЕ Е нищо особено като треньор. Да, спечелил е Купа и Суперкупа....и ПАК НЕ Е нищо особено като треньор, което го и доказа и продължава да го доказва. ПОВТАРЯМ ТИ ГО, ЗАПИШИ СИ ГО - СПАСОВ НЕ Е НИЩО ОСОБЕНО КАТО ТРЕНЬОР!!!. Ако не му се беше заклатил стола и феновете не бяха започнали да го ръчкат с остена щеше да си направи поредното харакири в Монтана. Но ти твърдеше, че има ПЛЮЕНЕ, нали? Не, плюене няма, има изказано мнение, КУЛТУРНО, не като вашите идоли дето му крещяха със Санта Хулия Кольо К**ВО, а после тука четат морал на другите фенове едва ли не какво да мислят и говорят! И междудругото, мнението ми, че Кольо не е нищо особено като треньор е ШИРОКОСПОДЕЛЕНО! 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Iceberg, аз пък винаги съм казвал, че нивото на т.н. Адмирал не струва! Никога не съм го харесвал и никога няма да го харесам въпреки, че е най-успешния ни треньор в последните 50 и повече години. Спасов е посредствен тренер и винаги ще си остане такъв! Дали ще бием Монтана с 4:0 или 44:0 е все тая. Мнението ми никой не може да промени!!! Умишлено не писах във форума след фиаското с Берое. Няма да пиша подробно и сега. Ще кажа само едно: вече забравих как завършихме мача с Спетак на техен терен, но помня, че бачо ви Колю им показа "големия чеп" с ръка и веднага се скри под козирката на скамейката на гостуващия отбор. Нищо мъжко, нищо моряшко! Страхливец! Като се правиш на мъж, бъди такъв и до края! Още си ходя с празните места на 2 броя зъби от мач със шуменци, 1 бр. липсващ зъб след мач с Дунав и с 16 шева в областта на гърдите след гостуване на Беласица... Тогава нямаше как да си купиш фланелка на любимия отбор, но аз имах! Имах фланелката на Г. Кондов!!! Каква гордост изпитвах тогава никой от по-младите сегашни фенове на отбора ми не могат да разберат. Това да си моряк е ... или се раждаш такъв, или всичко останало е... фалш!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
ShooterMan написа:Мисля, че трябва да го кажа за 101 път....Спасов НЕ Е нищо особено като треньор. Да, спечелил е Купа и Суперкупа....и ПАК НЕ Е нищо особено като треньор, което го и доказа и продължава да го доказва. ПОВТАРЯМ ТИ ГО, ЗАПИШИ СИ ГО - СПАСОВ НЕ Е НИЩО ОСОБЕНО КАТО ТРЕНЬОР!!!. Ако не му се беше заклатил стола и феновете не бяха започнали да го ръчкат с остена щеше да си направи поредното харакири в Монтана. Но ти твърдеше, че има ПЛЮЕНЕ, нали? Не, плюене няма, има изказано мнение, КУЛТУРНО, не като вашите идоли дето му крещяха със Санта Хулия Кольо К**ВО, а после тука четат морал на другите фенове едва ли не какво да мислят и говорят! И междудругото, мнението ми, че Кольо не е нищо особено като треньор е ШИРОКОСПОДЕЛЕНО!
+ 1 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
ShooterMan написа:Мисля, че трябва да го кажа за 101 път....Спасов НЕ Е нищо особено като треньор. Да, спечелил е Купа и Суперкупа....и ПАК НЕ Е нищо особено като треньор, което го и доказа и продължава да го доказва. ПОВТАРЯМ ТИ ГО, ЗАПИШИ СИ ГО - СПАСОВ НЕ Е НИЩО ОСОБЕНО КАТО ТРЕНЬОР!!!. Ако не му се беше заклатил стола и феновете не бяха започнали да го ръчкат с остена щеше да си направи поредното харакири в Монтана. Но ти твърдеше, че има ПЛЮЕНЕ, нали? Не, плюене няма, има изказано мнение, КУЛТУРНО, не като вашите идоли дето му крещяха със Санта Хулия Кольо К**ВО, а после тука четат морал на другите фенове едва ли не какво да мислят и говорят! И междудругото, мнението ми, че Кольо не е нищо особено като треньор е ШИРОКОСПОДЕЛЕНО!
Веднага вадя от нафталина:

Re: Фен тема: Колю Спасов. АНКЕТА: Доволни ли сте от избора?
Мнениеот ShooterMan на 19 Сеп 2014 18:11
Факт!!! Играчи набедени за бездарници, като Живко Петков например просто изглеждат по съвсем друг начин. Целия отбор е съвсем друг, особено в защита и халфова линия. Има и идея в играта. А трябва и да отчетем, че Кольо далече не разолага със класните играчи, които беше събрал преди в отбора. Няма какво да говорим, който е подценявал бачи Кольо му дължи огромно извинение, включая и себе си, защото отдавах успехите ни на силните играчи в миналото, но после видяхме, че същите играчи не можеха 2 паса да си дадат, а после като отиваха другаде до един не ставаха за чеп за зелка! Кольо е голям, това е

--------------------------------------------------------------------------------
Мнениеот ShooterMan на 02 Ное 2014 20:52
И по трибуните се върна настроението успоредно с играта на терена. Мисля, че бачо Кольо даде старта на Ренесанса. Опита е показал, че такъв бурен подем в играта, на трибуните е последван и от такъв при собствениците, така, както след силната 2007 развързаха кесията и направихме големия отбор. На сегашния не му трябва много, 2-3 класни играчи само и е готов за подвизи. Относно темата юноши всички трябва да замълчат пред Кольо! Китанов е константа, не го е барал от титулярите, ако не беше тежката травма. Буквално спаси кариерата на Бекир, а последния изявен юноша - Шабленския пак Кольо го направи и играч, и титуляр, и всичко. Който има качества - ще играе. Ето, пусна Мартин Костадинов, впрочем, момчето загатна на сериозен потенциал като крило, има и много хъс, рано или късно Кольо ще му даде още шансове

------------------------------------------------------------------------------
Мнениеот ShooterMan на 31 Май 2015 10:15
Бачо Кольо, ти си просто най, най, най-голмият

--------------------------------------------------------------------------------
Мнениеот ShooterMan на 31 Май 2015 15:20
Остай мача ти, ама след като надяна костюма и дори козирува пред камерата е повече от легенда

Това достатъчно ли е или да се поровя още малко?!? Ако имаш малко поне достойнство, ще замълчиш. Защото си егати ветропоказатела! Накъдето духне вятъра и.. ти си натам обърнат! Единия път Кольо такъв, онакъв, после.." Бачо Кольо, ти си най-големия" и други суперлативи, и сега.. пак: Кольо не бил нищо особено и какви ли не епитети за него?!?! И най-лошото е, че не си държиш на думата, като мъж. Казал си нещо, казал, дали е било правилно или не, не коментирам. Тук се захванах да покажа другото, че си като развален компас - ! Застани зад думите си веднъж и поддържай позицията си, а не да се лашкаш насам-натам, от единия край, та до другия и накрая пак много да ти знае устата!!! Пак казвам (защото някои не са разбрали май за какво иде реч), не споря дали си прав понякога или не, та ти говориш и едното и другото, все единия път ще познаеш

зеления написа: Iceberg, аз пък винаги съм казвал, че нивото на т.н. Адмирал не струва! Никога не съм го харесвал и никога няма да го харесам въпреки, че е най-успешния ни треньор в последните 50 и повече години. Спасов е посредствен тренер и винаги ще си остане такъв! Дали ще бием Монтана с 4:0 или 44:0 е все тая. Мнението ми никой не може да промени!!! Умишлено не писах във форума след фиаското с Берое. Няма да пиша подробно и сега. Ще кажа само едно: вече забравих как завършихме мача с Спетак на техен терен, но помня, че бачо ви Колю им показа "големия чеп" с ръка и веднага се скри под козирката на скамейката на гостуващия отбор. Нищо мъжко, нищо моряшко! Страхливец! Като се правиш на мъж, бъди такъв и до края! Още си ходя с празните места на 2 броя зъби от мач със шуменци, 1 бр. липсващ зъб след мач с Дунав и с 16 шева в областта на гърдите след гостуване на Беласица... Тогава нямаше как да си купиш фланелка на любимия отбор, но аз имах! Имах фланелката на Г. Кондов!!! Каква гордост изпитвах тогава никой от по-младите сегашни фенове на отбора ми не могат да разберат. Това да си моряк е ... или се раждаш такъв, или всичко останало е... фалш!
Аз отношение по това, дали става или не Кольо не съм вземал тук!? Имам мнение, но в случая не това е важното. В думите на всеки, според мен има по малко истина. Както на тези, които го подкрепят, така и на тези, които го критикуват жестоко. Истината май е някъде по средата, в така създалата се ситуация! Аз просто отново се вбесих от наглостта на някои хора, които постоянно си менят мнението и то доста радикално, не си държат на думата и накрая най-нагло отричат, това да е така?! Ето за това се включих! И ти в случая даваш добър пример! Не с това, че си отрицателно настроен към сегашния ни треньор, а в това, че си държиш на мнението и го отстояваш! Ето за това говорим! А иначе въобще не казвам кой какво да прави! Който каквото си иска да пише, стига да е според правилата и да не се нарушава добрия тон. На някои ще им се присмиваме, на други ще се кефим и така...

Никола Спасов обсъди бъдещето на Черно море с фенове на тима
В понеделник отборът на Черно море проведе своята тренировка в местността Аладжа манастир, а по-интересното е, че част от по-изявените привърженици на тима присъстваха на заниманието, след което обсъдиха важни въпроси със старши треньора Никола Спасов.
След мача с Берое от фенклуба на „моряците“ обявиха, че търпението им няма да продължава вечно. Те обаче уточниха, че не става дума за искане за оставката на Никола Спасов.
Пред феновете Никола Спасов е обяснил, че това е реалният потенциал на настоящия отбор и че е имал интерес към доста български футболисти, които обаче не са искали да преминат на „Тича“, разкри председателят на фенклуба Иван Михайлов.
Пред феновете Спасов е обещал през зимата да бъдат привлечени 2-3 качествени попълнения.
Относно възможността Георги Илиев да премине в Черно море, Спасов е уверил, че опитният халф е добре дошъл в отбора, след като договорът му в Китай изтече.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/niko ... ima-352355
В понеделник отборът на Черно море проведе своята тренировка в местността Аладжа манастир, а по-интересното е, че част от по-изявените привърженици на тима присъстваха на заниманието, след което обсъдиха важни въпроси със старши треньора Никола Спасов.
След мача с Берое от фенклуба на „моряците“ обявиха, че търпението им няма да продължава вечно. Те обаче уточниха, че не става дума за искане за оставката на Никола Спасов.
Пред феновете Никола Спасов е обяснил, че това е реалният потенциал на настоящия отбор и че е имал интерес към доста български футболисти, които обаче не са искали да преминат на „Тича“, разкри председателят на фенклуба Иван Михайлов.
Пред феновете Спасов е обещал през зимата да бъдат привлечени 2-3 качествени попълнения.
Относно възможността Георги Илиев да премине в Черно море, Спасов е уверил, че опитният халф е добре дошъл в отбора, след като договорът му в Китай изтече.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/niko ... ima-352355
Кролик написа:yavorescu написа:Ти си приличен десен бек. Работлив футболист, но без особена техника и скорост, със сигурност не си нито феноменален, нито един от най-добрите на поста си. Контузваш се за повече от месец, после съвсем очаквано си резерва и малко неочаквано играеш извън позиция (като централен защитник и халф). И хоп, "логичното" се случва -- получаваш повиквателна за националния отбор. Честито на Станчев, но определено ми убягва нишката в последователната мисъл на премъдрия специалист Петев...
Убягва ти щото я няма ... успех на Станчев !
Така е Яворе.Аз не мога да рабера,как може да търсиш нещо,което го няма.

2015-Спечелихме Купата и Суперкупата на България.
2016-Натресоха ни Първа Порнографска Лига и урода ЦСКА-Литекс Етрополско знаме(Микре-София).Накратко Хибрид тиренце София.
2017-Заради горното,ако УЕФА не ни изрита,слизаме в 5-а урна.
2016-Натресоха ни Първа Порнографска Лига и урода ЦСКА-Литекс Етрополско знаме(Микре-София).Накратко Хибрид тиренце София.
2017-Заради горното,ако УЕФА не ни изрита,слизаме в 5-а урна.
гарфилд написа:Кролик написа:yavorescu написа:Ти си приличен десен бек. Работлив футболист, но без особена техника и скорост, със сигурност не си нито феноменален, нито един от най-добрите на поста си. Контузваш се за повече от месец, после съвсем очаквано си резерва и малко неочаквано играеш извън позиция (като централен защитник и халф). И хоп, "логичното" се случва -- получаваш повиквателна за националния отбор. Честито на Станчев, но определено ми убягва нишката в последователната мисъл на премъдрия специалист Петев...
Убягва ти щото я няма ... успех на Станчев !
Така е Яворе.Аз не мога да рабера,как може да търсиш нещо,което го няма.Иначе успех на Станчев и Мишо,да се представят достойно.Макар,че не виждам смисъл Стрийптизьора да ги вика в 59-а минута,толкова не намери други 2 бека,ляв и десен.Какво ще правят в тази сбирщина,освен да се видят с Котев и Шерифа.Защитната ни формация при Гонзо,през есента на 2013.И току виж,с тези 4-та пред Китанов,излизаме за първия мач за СП 2018.
Шегичка,а.
Колко му е!Ний тогава хем шампиони хем с 2 нови стадиона!Няма да се приказва с нас.

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България