Мнениеот JackPackage » 10 ное 2015 12:28
boabbb написа:Моуриньо с реакцията си на кризата от началото на сезона ясно показва колко е "мениджър" ... Но темата е за Венгер - той има интервю пред "Екип" , в което казва доста интересни неща, там се вижда и всъщност колко интелигентен човек е

Аз лично не съм виждал Венгер да се вози на колене по терена, щото е бил еди-кой си ... Тука говориме за тотално различно отношение към играта

Аз лично не приемам факта, че той има вяра на медицинския щаб, а за поредна година имаме около 10 контузени играчи

Колкото до класата - имаме нужда от класа на някои постове, но аз лично съм против да си купиме играчи за 200 млн. като някои други отбори ... Първо, това не е гаранция за успех и второ - това не е първоначалната идея на футбола и развиването на даден отбор. На тоя етап имаме крещяща нужда от заместник на Санти Касорла, тъй като тоя пост ни е далече по-слаб от на конкурентите за титлата, че даже и от Челси ...
Това че Венгер не е толкова експресивен в реакциите е въпрос на характер.
Все едно Моуриньо, Клоп, Чоло са по-малко мениджъри защото изживяват по-бурно емоциите си при победите ?
Това е от миналия ден, като вкарахме на Хихон в 93 мин....
Реакцията на кризата...ами в случая за нея са по-виновни играчите, тъй като са в отвратителна форма (виж им мачовете за националните отбори - Азар се разхожда и играе толкова слабо и в Белгия, Оскар също, Коста е трагичен....и там ли е виновен Моу че не може да ги нареди или да им каже какво да правят)
Вината на Моуриньо е че им даде повече почивка лятото и почнахме 1 седмица по-късно подготовката!
За контузиите е виновна подготовката и програмата, която им налага треньора...как все при Венгер и Гуардиола постоянно има контузени??? Защо Моуриньо в Интер, Реал, Челси никога не е имал такава криза с контузени? Защо Съра не е имал толкова контузени по едно и също време? Едва ли все лекарите са виновни
Що се отнася до постовете и конкуренцията при вас - Касорла може да изиграе на ниво и този сезон, вече за другия ще трябва да му търсите заместник...не знам защо не пуска Рамзи с Коклен двойка и да ги върти тримата с Касорла, а го мъчи на крилото

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]