Животът ми е поп-фолк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Животът ми е поп-фолк

Мнениеот diplomat » 09 ное 2015 20:52

nikivarna написа:
diplomat написа:
nikivarna написа:Никога не съм харесвал поп-фолка ,винаги съм се кефел на hard rock-a, но едва ли има тук и един дето не е плющял някоя 18 год кифла кефеща се на някаква чалгариика. Мен не ми пречи тя какво слуша ,па ако ще да е и дует на Азис с брат му и после да си прави селфи с "патешка муцунка". Аз да си я бодна пък другото майната му и дет викат батковците от Аце/ДеЦе - T.N.T. :)

Браво, спомогнал си за победата на чалгата над истински музикални жанрове като метъла. Не е голяма гордост, да ти кажа. Поне да я беше зарибил по Металика, Мейдън, а-у.... :roll:

И Металика и Мейдън ,че и Хелоуин не са това което бяха преди 20 години ... за съжаление

Така е, но като цяло жанрът замира за сметка на чалгата и поп музиката. И вместо навремето да ти е било все тая кой какво слуша, можел си да повлияеш позитивно на околната си среда и хората в нея. Това важи и за голяма част от хардкор металягите и рокаджии.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 ное 2015 21:07

nikivarna написа:И Металика и Мейдън ,че и Хелоуин не са това което бяха преди 20 години ... за съжаление

Те може и да не са, но SLAYER си е SLAYER...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uivxr3O6rSE[/youtube]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 09 ное 2015 21:17

Животът не ми е попфолк защо аз го изключвам да е такъв. А тези които ми го натрапват да се шибат.

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 09 ное 2015 22:06

sin4ec написа:
nikivarna написа:И Металика и Мейдън ,че и Хелоуин не са това което бяха преди 20 години ... за съжаление

Те може и да не са, но SLAYER си е SLAYER...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uivxr3O6rSE[/youtube]

+1
Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 ное 2015 00:15

Messi_fan написа:И смисълът на темата е ? :roll:

Наистина "страшна тема". Авторът тръгва от там, че уж нямал какво да прави и гледал ВИП Брадър. И докато го гледал ( и по-специално видял Луна) стигнал до "умозаключението", че държавата била на тоя хал заради поп-фолка, политиката е такава заради поп-фолка, хората живеели така заради поп-фолка, обличали се така заради поп-фолка и не знам си още какво. По-надолу вече всеки си е писал свободни съчинения кой за каквото се сети.
Аз по темата бих казал следното, ако човек наистина си мисли тези неща които автора е написал, че определен стил музика може да е виновен за това, че България е изостанала държава и другите глупости, той също не е с много високо IQ, също както се твърди за чалгаджиите.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2015 00:21

galin56 написа:
Messi_fan написа:И смисълът на темата е ? :roll:

Наистина "страшна тема". Авторът тръгва от там, че уж нямал какво да прави и гледал ВИП Брадър. И докато го гледал ( и по-специално видял Луна) стигнал до "умозаключението", че държавата била на тоя хал заради поп-фолка, политиката е такава заради поп-фолка, хората живеели така заради поп-фолка, обличали се така заради поп-фолка и не знам си още какво. По-надолу вече всеки си е писал свободни съчинения кой за каквото се сети.
Аз по темата бих казал следното, ако човек наистина си мисли тези неща които автора е написал, че определен стил музика може да е виновен за това, че България е изостанала държава и другите глупости, той също не е с много високо IQ, също както се твърди за чалгаджиите.

Чалгата = култура за днешната младеж -----> тотално изпростяване, обезличаване и смачкване на една просветена, силна и изстрадала нация.

VVP

Мнениеот VVP » 10 ное 2015 01:01

stg333 написа:
VVP написа:Чалгата и риалити шоутата опростачват народа, затова аз нито гледам риалити шоу, нито слушам псевдомузиката наречена чалга!

аз пък не ги гледам и респективно слушам защото са ми безкрайно противни , който иска да се опростачва допълнително да ги гледа , друг въпрос е че за да ги гледаш трябва вече да си достатъчно прост

Напълно подкрепям мнението ти. Нито слушам чалга , нито гледам тъпите риалити шоута, защото те опростачват самия човек. Аз лично гледам само предаавания , в които се обсъждат сериозни и важни въпроси.

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 10 ное 2015 10:14

nikivarna написа:Никога не съм харесвал поп-фолка ,винаги съм се кефел на hard rock-a, но едва ли има тук и един дето не е плющял някоя 18 год кифла кефеща се на някаква чалгариика. Мен не ми пречи тя какво слуша ,па ако ще да е и дует на Азис с брат му и после да си прави селфи с "патешка муцунка". Аз да си я бодна пък другото майната му и дет викат батковците от Аце/ДеЦе - T.N.T. :)

.......А другите простотии няма и да ги цитирам..Много глупаво всеки път ме шокира нивото на форум,където пишат 99% мъже.Уникално..вижте си само дискусията за Азис,пък тогава обсъждайте момичетата.А че и те са зле,за съжаление,е така.Или горното мнение и морал.Абе ужас..:(

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 10 ное 2015 19:04

diplomat написа:
nikivarna написа:
diplomat написа:

Браво, спомогнал си за победата на чалгата над истински музикални жанрове като метъла. Не е голяма гордост, да ти кажа. Поне да я беше зарибил по Металика, Мейдън, а-у.... :roll:

И Металика и Мейдън ,че и Хелоуин не са това което бяха преди 20 години ... за съжаление

Така е, но като цяло жанрът замира за сметка на чалгата и поп музиката. И вместо навремето да ти е било все тая кой какво слуша, можел си да повлияеш позитивно на околната си среда и хората в нея. Това важи и за голяма част от хардкор металягите и рокаджии.

Жанрът замира в България. Сега, сигурно има много повече метъл банди от едно време. Е да, качеството на музиката е по- слабо, но има какво да се чуе! Цялата педерастия е, че негрите превзеха музикалния бизнес и музикалните компании нехаят за рокмузиката, и тя се развива съвсем самостоятелно. Което е уникално, щото няма друг жанр, който да може без медийна подкрепа и покровителството на музикалните компании. И в средата на 90 те разправяха, как рока е умрял и бъдещето е грънджа... хаха! Рока никога няма да умре! В момента банди като Найтуиш събират по 80 000 на концерт в Германия и Бразилия. Кой ги лансира? Никой- сами се лансират. Е нема ги чуеш по радиото, ма в нета е пълно.
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”