Ливърпул - Кристъл Палас 08.11.2015 |18:00| 1-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Ливърпул - Кристъл Палас 08.11.2015 |18:00|

Мнениеот Alonso_Massa » 09 ное 2015 23:16

Илиев, обикновено по-рано си тръгват местните. Аз като човек, който е присъствал на няколко мача ти го казвам, защото съм го видял с очите си. Туристите както ги наричаш отиват 2 часа преди мача да гледат как футболистите пристигат, после им гледат загрявката, а местните дори си позволяват да закъсняват. Това там е обърнато на бизнес точно от тези местни, които накупуват сезонни карти на цялата си рода и още в средата на сезона си ги избили тези пари от продажба на билети на черно и си изкарват няколко хиляди на година на гърба на клуба. За какво си говорим? Те за това истинските фенове не могат да се вредят да гледат един мач, защото цената на един мач ако е 50 паунда и противникът е някой от топ отборите билети няма как да се намерят освен ако нямаш сезонна карта, членски внос и т.н. и тези, които имат изкупват билетите и след това ги продават на минимум тройно по-висока цена. Аз миналата година като гледах мача с Евертън дадох 180 паунда за билет, бях на задно и странично място. Ако трябваше да съм на хубаво място сигурно 250 паунда не ми мърдаха. Сега обаче имам удоволствието да уча в университета в Ливърпул и от края на септември насам съм отишъл на 3 мача и края на месеца ще станат 4. Купувам си билети за ЛЕ и КУК. Понеже мачовете са през седмицата там билетите не ги изкупват по простата причина, че няма на кого да ги продадат. И като цяло цените са нормални. Даваш 15 паунда и ти дават хубаво централно място близко до терена. Какво повече? Айде понеже съм студент ми дават всички билети на двойно по-ниски цени и другите бихте платили не 15 ами 30 паунда, но цената си е пак страшно разумна. 4 билета съм си купил общо за 56,50 паунда. Знаеш ли кога пак ще дам 180 паунда да пълня гушата на някой уж фен на отбора. Ами ето ти го проблема Илиев. Не са туристите, ами са алчните местни, които на гърба на клуба искат да правят пари. Ами като на тях в главата са им парите как очакваш да стоят до края на мача? Тях отдавна не ги интересува отбора, ами ги интересува дали някой ще им купи билета за мача. Като им го купи супер влизат му едни хубави парички в сметката, като не отива на мача, закъснява за него и си тръгва преди да е свършил. Ето точно тези хора са туристите нищо че са родени там, защото хората които идват от цял свят ще дадат мило и драго да изгледат едни 90 минути футбол и да изпълнят мечтата си, а тези които живеят там това им е даденост и ги боли фара какво става, така че тези които си правят селфитата си ги правят, защото може никога повече да не стъпят там и искат да запечатат този момент, а местните още в 40-тата минута тръгват да отидат да си вземат нещо да ядат, че да могат да се върнат около 50-тата минута да догледат мача до 85-тата минута и да си тръгнат. Така че Илиев без да си видял нещо недей да говориш, защото в днешно време именно туристите са феновете, а уж феновете започват да стават туристите.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 09 ное 2015 23:30

Срам и позор за тези фенове, които напускат Анфийлд преди края на мача! Прегледах официалния форум на Ливърпул, там ясно си пише, че си тръгват регулярните фенове, т.е. тези със сезонните карти, които ходят на повечето мачове. Не всички, разбира се, но е позор за тях! Тръгват си, както обяснява един от тях във форума, защото "много не обичат натоварения трафик след мача" , а пък и ще ви кажа че Ливърпул не е толкова голям град, дори може да се каже че трафикът в София е по-голям. Някои тук казват - ами хората са обезверени, 25 години са много време. Ами какво да кажат отбори като Саутхямптън, Уест Бром, Портсмут, Дарби ? Те едва ли ще станат шампиони, но феновете им си ги подкрепят! Това е глупаво оправдание. В моите очи нищо не може да ги оправдае. Аз на мачовете на Спартак (Пл) никога не съм си позволявал да си тръгна по-рано, падаме-бием, подкрепяме отбора, остава се след края на мача да поздравим футболистите, те трябва да усещат подкрепата на привържениците. Иначе защо сме на стадиона? По-добре да гледаме мача по тв. Или да пием кафе. Истината е че Анфийлд вече не е същият. Все пак, дано Клоп успее да преобрази отбора, да го върне сред най-силните в Англия, а и в Европа! YNWA

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 ное 2015 23:42

Алонсо точно това обясняваха в статията. Термина е футболен турист и няма значение от къде е ;) Той е на стадиона да се снима , тагне и т.н. и ако му остане време и да гледа мач. Има ли значение откъде след като се държи като такъв. Жалкото е , че наистина хора които биха гледали мача с интерес не могат да отидат заради футболните туристи. И не само биха гледали , а и не биха са тръгнали заради трафика. Май вече всичко се превърна в селфите , тагване и т.н.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 09 ное 2015 23:44

Мнението на Алонсо е най-точното и изчерпателно, и приключва всякакви дискусии по темата! Това наистина е бизнес за местните, дори доста добър бизнес. Мой приятел ходи на няколко мача в Англия, като му осигуряваха не билети, а сезонни карти. Просто влизаш на стадиона с картата на някой местен, който срещу жестока надценка я предлага на глупавите чужденци, които плащат луди пари да гледат Ливърпул поне един път в живота си на Анфийлд, а той е богопомазан, но това не го прави по-отговорен или извисен, напротив. Освен това, Ливърпул е известен и с многото шмекери, мошенници, тарикати, престъпници на дребно които въртят бизнеса с билетите на челно, но могат и да те излъжат, нещо като нашенските "магураджии". Това е информация, която имам от хора които са ходили на много мачове в Англия, на различни отбори и стадиони.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 ное 2015 00:08

daduradam написа:[offtopic]
Gil-galad написа:Аз лично като гледах миналата година Реал - Ливърпул в ШЛ не видях някой да си тръгва преди последния съдийски сигнал на мача(въпреки че сигурно поне 50% от зрителите на мача не бяха испанци, а фенове на Реал от цял свят), особено пък гостуващата агитка....после в метрото беше невъобразимо меле обаче преди последния сигнал нямаше(или поне не толкова масово) напускане на стадиона....

Еййй, не може да не се похвалим значи :lol: :lol: Ще наводня темата със снимка ако за ЛЕ се паднем с Аугсбург, ще видите вие с Алонсо :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Алонсо не го мисли, той е уреден с който и да се паднем...аз чакам обаче да ни изтеглят със Спарта Прага, че да удвоя бройката си мачове :lol:[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

mahtava
Контакти:

Re: Ливърпул - Кристъл Палас 08.11.2015 |18:00| 1-3 FT

Мнениеот mahtava » 21 ное 2015 21:41

Хайл Клоп!!!! Шкъртел Акбар!!!!!!!!!!!!! Нямам какво повече да кажа освен-на КОЛЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! ПРЕД КОЛОСЪТ ОТ МЪРСИСАЙД!!!!

Върни се в “Ливърпул”