Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2015 20:52

diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:
Кашчей написа:Няма какво да пробвам пак. Имам си достатъчно ум в главата, който да ползвам по предназначение и да мога да правя изводи от четено, чуто и видяно.

Не ти личи.

Как трябва да ми личи-като плювам по Русия ли? Или да се кланям на БоК БоКо? Да вярвам на всичко казано и написано?!
Дай ми примери от последните 25 години, в които в наша медия за САЩ се говори и пише, като за агресор, защото аз днес чух по БНР, че анексирането на Крим било в противоречие с принципите на Съвета на Европа, относно не променянето на границите, но на водещата изобщо не и мина през ума да говори за Кипър от 1974-а, или за Югославия, за Косово, за Чехословакия, въпреки, че там стана по мирен път. И аз трябва да и вярвам, както оФцата вярва на водача на стадото, или на рунтавия пес до нея?!

Когато нямаш нещо смислено за казване, обичаш да се отплесваш към съвсем други теми. Говорехме за международното право и как някои наши колеги тук смятат, че Русия има правото да го погазва, защото защитава интересите си в непосредствена близост до границите си. Даже имаше твърдение, че в такъв случай всичко е по закон.... :roll:

Да де, за международното право говорехме, аз и за него ти написах още в първият си пост по въпроса, но на теб не ти хареса.
Между другото, когато нещо неприятно става под носа ти, дали няма да се опиташ да го отстраниш, ако имаш сила и възможност за това?! САЩ много искаха Крим и Севастопол, а Русия им ги измъкна под носа и затова са толкова нервни и обясняват за нарушено международно право. Не съм чел, чул да говорят за международно право в Ирак, Либия, Афганистан, Сирия, Тунис..това от последните десетина години. И за Панама не съм чувал, и за Гранада и за Конго Киншаса (сега Заир). Даже чета, че и в Южно Китайско море имали държавни интереси. Да си чувал Руският далекоизточен флот да е пратил там кораби и Русия да е отправила нота към Япония?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 ное 2015 20:54

diplomat написа:
fcb_bg написа:Шшшш, я спирай да лочиш джибрите на баща си, че хептен се оплете...

Оти си недоволен? Или пак ръцете реагират по-бързо от главния процесор? :lol: Ех, този ваш руски дефанзивен механизъм...

Оти е много тъпо да търсиш отговори от човек, защото някои други са казали еди-какво си, пиенде.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 ное 2015 21:02

Кашчей написа:
diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:
Кашчей написа:Няма какво да пробвам пак. Имам си достатъчно ум в главата, който да ползвам по предназначение и да мога да правя изводи от четено, чуто и видяно.

Не ти личи.

Как трябва да ми личи-като плювам по Русия ли? Или да се кланям на БоК БоКо? Да вярвам на всичко казано и написано?!
Дай ми примери от последните 25 години, в които в наша медия за САЩ се говори и пише, като за агресор, защото аз днес чух по БНР, че анексирането на Крим било в противоречие с принципите на Съвета на Европа, относно не променянето на границите, но на водещата изобщо не и мина през ума да говори за Кипър от 1974-а, или за Югославия, за Косово, за Чехословакия, въпреки, че там стана по мирен път. И аз трябва да и вярвам, както оФцата вярва на водача на стадото, или на рунтавия пес до нея?!

Когато нямаш нещо смислено за казване, обичаш да се отплесваш към съвсем други теми. Говорехме за международното право и как някои наши колеги тук смятат, че Русия има правото да го погазва, защото защитава интересите си в непосредствена близост до границите си. Даже имаше твърдение, че в такъв случай всичко е по закон.... :roll:

Да де, за международното право говорехме, аз и за него ти написах още в първият си пост по въпроса, но на теб не ти хареса.
Между другото, когато нещо неприятно става под носа ти, дали няма да се опиташ да го отстраниш, ако имаш сила и възможност за това?! САЩ много искаха Крим и Севастопол, а Русия им ги измъкна под носа и затова са толкова нервни и обясняват за нарушено международно право. Не съм чел, чул да говорят за международно право в Ирак, Либия, Афганистан, Сирия, Тунис..това от последните десетина години. И за Панама не съм чувал, и за Гранада и за Конго Киншаса (сега Заир). Даже чета, че и в Южно Китайско море имали държавни интереси. Да си чувал Руският далекоизточен флот да е пратил там кораби и Русия да е отправила нота към Япония?!

Да го махат тогава това международно право. Нито САЩ, нито Русия, нито Китай го спазват.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 ное 2015 21:13

diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:

Не ти личи.

Да го махат тогава това международно право. Нито САЩ, нито Русия, нито Китай го спазват.

Естествено...Натам отиват работите.Ама що някои се сърдят -като бит малчуган?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 09 ное 2015 21:59

Международното право важи само за малките държави.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

cska-632
Контакти:

Честито освобождение

Мнениеот cska-632 » 10 ное 2015 09:52

Днес е един щастлив ден за България. На този ден преди 26 години се освобождаваме от съветска власт, която в продължение на 45 години бавно убиваше България и спря развитието ни с 45 години, което ни превърна в една изостанала в техническо и икономическо развитие държава. Българският интелект в голямата си част беше заличен и заместен с шумкарски тарикатлък, който не донесе нищо добро за хубавата ни татковина. За жалост властта отново беше взета от шумкарите, които се пребоядисаха в демократи и създадоха криворазбраната демокрация изкривена до тоталитаризъм. 2 милиона българи бяха принудени да напуснат България и да дирят по-добър живот и в голямата си част го намериха. Кой като прислуга, кой като боклукчия, мияч на чинии, барман или сервитьор и дори с подобни професии изкарваха и изкарват пари, за които един висшист в България на престижна длъжност би му завидял. Тякои се върнахме в България от мъка за родината и си отворихме печеривши да българските стандарти магазинчета. А какво да кажем за успешно реализиралите се българи, за чиито заплати Горанката може само да си мечтае. Тя заплатата му на горкия е колкото на един работник в чистотата в чужбина. Кой за колкото е учил.

Копирано и с лека добавка.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

BulgarianSS
Контакти:

Re: Честито освобождение

Мнениеот BulgarianSS » 10 ное 2015 10:06

С това неграмотно писане,се чудя - за добро ли беше?

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 10 ное 2015 10:29

Тема с потенциал!!! :mrgreen:
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 ное 2015 10:44

sirakov77 написа:Тема с потенциал!!! :mrgreen:

+1 :) Определено. Очаквам най-голяма активност от хората, които още не са били родени през 1989 година да ни открехнат за това, колко хубаво (или лошо) е било тогава, респективно колко лошо (или хубаво) е сега... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

VVP

Мнениеот VVP » 10 ное 2015 10:45

Освободихме се от една съветска власт , какво дойде обаче след нея - още по-лоша власт, която изпълнява директивите на една задокенска държава, налагаща Новия Световен Ред, народът се опростачи с идиотски риалити шоута и чалга, унищожиха се всички социални придобивки, които народът ни имаше тогава , в България умишлено беше понижен жизненият стандарт, за да може младите и интелигентни българи да бягат в посока запад. Появи се дрога, появиха се мутренските години.Нацията ни застарява, в България тече процес на циганизация, дебългаризация и ислямизация!
Точно по времето на социализма България беше процъфтяваща държава, произвеждахме всичко , от тежкотомашиностроене , до леката промишленост, тези заводи днес са "приватизирани"(унищожени) или занемарени! Имахме безпалтно здравеопазване и безплатно образование на високо ниво, имахме евтин ток, благодарение на АЕЦ Козлодуй, имахме евтин нефт, газ! Сега тези неща са лукс!
Колкото до демокрацята - истината е, че демокрация няма абсолютно никъде по света!
Последна промяна от VVP на 10 ное 2015 11:14, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”