Златна топка - 2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Златна топка 2015 Кой и защо? Мнения!
Има двама претенденти за наградата - Лионел Меси и останалите. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
През тази година, както и в близката околност във футбола има трима магьосници, които радват с всяко свое отиграване, носят успехи на отбора си и поставят нови стандарти. Те са завършени футболисти с комплексни качества и са с класи над всички останали. Извадената от Max статистика за годината и казаното от Капитана за единия от тях също са много добри аргументи в тяхна полза.
Излишно е да казвам, че става дума за Томас Мюлер, Роберт Левандовски и Мануел Нойер.
Може би е редно в 3-ката за цвят да влезе и някой от Барселона, като това не трябва да е Меси, макар че не виждам кой от горепосочените не трябва да присъства в нея.
Излишно е да казвам, че става дума за Томас Мюлер, Роберт Левандовски и Мануел Нойер.
Може би е редно в 3-ката за цвят да влезе и някой от Барселона, като това не трябва да е Меси, макар че не виждам кой от горепосочените не трябва да присъства в нея.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Кашчей написа:Златната топка отдавна загуби първоначалната си идея и изобщо не ми е интересна тази класация вече. Който и да я спечели-да му е честита и да и се радва.
Подобно на Футболист на годината на България.
MaX написа:Фаворити според мен са
Левандовски
Томас Мюлер
Суарес
Неймар
и тези които е време да сдадат короната Меси и Роналдо
Хем искаш да се аргументиураме, но ти не пишеш аргумент, а само имена.
Най-добрият футболист за сезон 2014/2015 е Масчерано.
Награда се определя от изявите на футболист за последния сезон и разбира се играта на фаворитите от август месец нататък натежава, когато са на кантар. Поне така беше, когато наградата имаше стойност.
Масчерано е най-важен за отбора си. Без него "Барселона" в дефанзивен план са като "Хасково".
Левандовски е във форма от август месец, тъй че за тазгодишната класация не важи, защото показва високо ниво само в последните 3 месеца. През останалото време беше един добър нападател.
Мюлер е отличен футболист, но мисля, че заслужаваше "Златната топка" миналата година.
Нойер няма място в класацията. Кан и Буфон са над неговото ниво. Ван дер Саар също беше отличен в играта с крака и Нойер сам призна, че се е учил от него.
Неймар и Суарес са ми най-симпатични от изброените, защото Неймар остана от малкото футболисти, които се забавляват, докато играят, а Суарес гори във всеки мач и всеки вкаран гол за отбора го приема все едно е спечелил титла.
Ако погледнем статистиката на MaX се оказва, че Меси е най-ефективен от изброените от него футболисти, но се вижда, че "Барселона" може и без Меси. Дано някой ден разберем дали Меси може без "Барселона".
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.
NOMER14 написа:Кашчей написа:Златната топка отдавна загуби първоначалната си идея и изобщо не ми е интересна тази класация вече. Който и да я спечели-да му е честита и да и се радва.
Подобно на Футболист на годината на България.
Точно, но все пак Футболист на България се избира измежду българските футболисти, а не чужденците, играещи у нас, а Футболист на Европа вече може да стане всеки мангал, който пипа топката, нищо, че не е европеец

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
За мене най-реалния кандидат е boji86.
Замислете се-самия факт че играе във футболен отбор,а не в Студентски е невероятно постижение...
Замислете се-самия факт че играе във футболен отбор,а не в Студентски е невероятно постижение...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
pomiqr270 написа:Дано някой ден разберем дали Меси може без "Барселона".
Mда, това ще е интересно да се види, но според мен няма да стане скоро, ако изобщо се случи.
Стига с тоя Левандовски, влезе във форма за 2 месеца и вкара 5 гола на Волфсбург, дето бившия му съотборник Данте го оставяше да стреля от всяка позиция и айде....видяхме го пролетта, за мен си е напълно нормален нападател и в никакъв случай не е по-добър от Агуеро да речем...за Суарез и Неймар няма да говоря 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Какво трябва да е:
1. Меси
2. Неймар
3. СуареЗ
[offtopic]4. Вермаелен
[/offtopic]
Какво ще бъде:
1. Меси
2. Кристиано
3. Неймар
1. Меси
2. Неймар
3. СуареЗ
[offtopic]4. Вермаелен

Какво ще бъде:
1. Меси
2. Кристиано
3. Неймар
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- Captain Stottlemeyer
pomiqr270 написа:...Нойер няма място в класацията. Кан и Буфон са над неговото ниво. Ван дер Саар също беше отличен в играта с крака и Нойер сам призна, че се е учил от него...
С "дребната" подробност, че Ван дер Саар никога не е бил вратар-либеро като Нойер.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ