Животът ми е поп-фолк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Животът ми е поп-фолк

Мнениеот Drunken_Master » 09 ное 2015 12:29

Кой ви говори за риалититата бе,малоумници ? Вие изобщо в час ли сте ? Говоря че
държавата ни в момента = поп-фолк !
Как пък не можете да вникнете в думите на някого...Ето точно за това говоря ! Поп-фолка е една от причините (може би не главната,но една от тях) България да е на това дередже... Народът масово изпростява,покрай тия ла*на.Нямам нищо против определен стил музика.Живеем в демократична държава и всеки може да слуша каквото си иска. Въпросът е,че той заразява с проказа всички,които се докоснат до него.Днешните тийн-чета не знаят кой е Левски,а кой е Тони Стораро...Или знаят кой е Левски,но го свързват с футболният клуб...
И никой не може да ме убеди в обратното !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

VVP

Мнениеот VVP » 09 ное 2015 12:33

Чалгата и риалити шоутата опростачват народа, затова аз нито гледам риалити шоу, нито слушам псевдомузиката наречена чалга!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 ное 2015 12:49

Баш ме брига, че някой си слушал цигански маанета. Нито ги слушам, нито гледам осрания Биг Брадър...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 ное 2015 13:20

Drunken_Master написа:Кой ви говори за риалититата бе,малоумници ? Вие изобщо в час ли сте ? Говоря че
Как пък не можете да вникнете в думите на някого...Ето точно за това говоря ! Поп-фолка е една от причините (може би не главната,но една от тях) България да е на това дередже... Народът масово изпростява,покрай тия ла*на.Нямам нищо против определен стил музика.Живеем в демократична държава и всеки може да слуша каквото си иска. Въпросът е,че той заразява с проказа всички,които се докоснат до него.Днешните тийн-чета не знаят кой е Левски,а кой е Тони Стораро...Или знаят кой е Левски,но го свързват с футболният клуб...

Имаше преди един виц:
Учителка на първолаци прави открит урок за края на годината, показва портрета на Ботев на стената и пита кой е този. Всички мълчат, учителката е бледа, кърши пръсти, но малко преди да припадне, Иванчо, най-будното дете в класа, спасява положението и вдига ръка. Учителката развълнувано казва:
- Кажи, Иванчо! Кой е този велик българин на портрета?
- Орхан Мурад, госпожо. :lol:

Потребителски аватар
mario_kempes
Контакти:

Мнениеот mario_kempes » 09 ное 2015 13:31

Чудесно! Теми като тази, а то родната действителност предлага хиляди подобни всеки ден, коментирам така " За мъртвите или хубаво или нищо!

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Мнениеот Levskifan1914 » 09 ное 2015 13:38

Брато направо ще ти отговоря да си знаеш. Преди много години интелигенцията е бягала в чужбина, а останалите са ги вкарвали в концлагери за да управляват стадото по-лесно чрез манипулация. Днес интелигенцията емигрира, а за останалите образовани родолюбци като мен няма концлагери.

От гледна точка на контролът на обществото управленците днес развиват тоталитаризъм (прочети повече в уикипедиа ако незнаеш какво е) Затова има медиен монопол и ни свикват да пълним касичката им през разни Лафки за тото и ни пускат по някое КТБ, а Пайнер е получило над 4 милиона субсидии за конкурентноспособност миналия мандат на герб пак при Рашидов. Не е тайна - пише го в книги по темата, че музиката е най-прекия път за достъп до душата на цялото общество. Чрез музиката може да се моделира моралът и ценностната система на подрастващите. Затова и чалгата има толкова високо визуално ниво и мастерингът е висококачествен, а защо припевът се повтаря до припадък е близко до ума. Наскоро слушах една песен платила си в ютуб реклама за да я видят над милион българи и певицата естествено силиконова жена (както ги нарича Доган) повтори в 5 изречения 3 пъти словосъчетанието моите гърди. Точно с музиката илюминатите успяха да изместят обидната думата кypва налагайки по-палавата и приемлива - кучка така че развратът да бъде освободен (Rihanna, Beyonce, Lady Gaga - те са успешни кучки, значи е хубаво).

Ето и един факт, които цитирам - Ниската културата е в основата на упадъкът на много велики нации. Тук виж кой са ни сложили за министър на културата - турчин почетен мултак сякаш си нямаме достоен българин да се грижи за културата ни. Премиер сложен от задкулисието ни е копал на село картофи до 30 годишен охранител, мутра и бивш пожарникар с членска книжка в бкп пишещ се десен за да се разграничи от партията майка.

Както сам виждаш няма нищо чудно, че турските и ромски чалга ритми са навлезли толкова в душата на обществото - все пак Доган ни управлява, а възродителния процес се прави бавно и доброволно, а не като нас преди 20 години силово за да ядосаме голяма Турция. Затова и демографски изчезваме, затова статистически сме най-необразованите в Европа и след видно редактирания вот тънем в апатия. Гледай какви са ти лидерите на мнение. Златки, патки, гейове, цигани и мутри. Какво очакваш да стане!? Разбира се че всяка непълнолетна кифла ще мисли приоритетно за свирки и секс нали с това и е пълна главата. Това са живеещи напразно индивиди напълнили държавата ни.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 ное 2015 13:41

Drunken_Master написа:Кой ви говори за риалититата бе,малоумници ? Вие изобщо в час ли сте ? Говоря че

Благодаря за комплимента :)
Иначе си прав по темата. Но ми прави впечатление напоследък, че поп музиката измества чалгата, от съзнанието на българина. В колите с надути уредби, по-често се чува такава от чалгата. Иначе и аз се възмущавам, когато видя ученичка, нацапана, боядисана и накичена, като чалгаджийка на която телефона и звъни с циганска музика, но като че ли вече се срещат все по-рядко.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Darth_Maul
Контакти:

Мнениеот Darth_Maul » 09 ное 2015 14:10

Не разбирам къде е проблема. Във вибратора или в поп-фолка?

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 09 ное 2015 14:30

Смени си съквартирантите :!:

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 09 ное 2015 14:59

кат бях на 14-15.... и аз носех по 5 кг грим.... пушех цигари.... и говорех само за секс (и не само говорех).... тогава обаче слушах само хард рок.... Scorpions.... Rainbow.... Accept.... т.е. явно нещата не са много по-различни.... от Германия преди 15 години.... :)

Върни се в “Свободна зона”