Животът ми е поп-фолк

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Животът ми е поп-фолк

Мнениеот Drunken_Master » 09 ное 2015 11:20

Не съм фен на "риалитита",даже ги ненавиждам,поради ред причини,но напоследък покрай съквартирантите ми,започнах къде от принуда,къде от скука,да зяпам Вип Брадър.Оттам ми направи впечатление една отдавна "залязла" (и най-вече никога неизгряла) поп-фолк звезда от турско-цигански произход на име Луна.
Всичко щеше да е съвсем нормално,не съм и очаквал от поп-фолк певица да има IQ - 144,но нещо ми направи доста силно впечатление.
На фона на псевдопатриотизма,фалшивият морализъм и опитите за политическа проституция,която общо взето ми идеше да повърна,ме кара да си спомня едно нейно интервю в български вестник,където тя заяви,че "не излизала никъде без вибратора си"...
Винаги съм смятал,че една от причините нашата обичана държавица да е на тоя хал се нарича "поп-фолк".Защото той се превърна в политика,в начин на поведение,в начин на мислене,в начин на обличане и т.н.
Последна промяна от Drunken_Master на 09 ное 2015 11:34, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

untraceable
Контакти:

Re: Животът ми е поп-фолк

Мнениеот untraceable » 09 ное 2015 11:30

Принципно IQ-то няма нищо общо с информираност и знания ... Спокойно може да си с високо IQ и да си тъп като галош, или пък обратното

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 09 ное 2015 11:33

Моят не е попфолк.
Моят е:
[offtopic]Левски София: нашият живот, нашата любов - си само ти !!![/offtopic]
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 09 ное 2015 11:34

И смисълът на темата е ? :roll:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 ное 2015 11:40

Messi_fan написа:И смисълът на темата е ? :roll:

Че автора е възмутен от реалититатау нас които според него пропагандират поп-фолк .

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 09 ное 2015 11:49

ЕМИЛ написа:
Messi_fan написа:И смисълът на темата е ? :roll:

Че автора е възмутен от реалититатау нас които според него пропагандират поп-фолк .

Аууууу, тц, тц, тц. Ами сега ?! :| Много би ми било интересно да видя как някой анонимник ще определя какво да се излъчва и какво не по една частна телевизия. :lol: :lol: Лично аз нямам проблем с риалитата, поради простата причина, че не ги гледам. 8-)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 09 ное 2015 11:50

Музиката няма нищо общо с възпитанието на един човек, тя просто отключва маймунските му гени, които си ги е имал по рождение.

Дето се вика, щом има търсене ще има и правене.
Вие пак се радвайте, че все още се прави някакъв нормален поп-фолк, защото след 10-тина години когато манговците са повече от нас КЮЧЕКА ще стане най-масовата музика.(ако въобще може да се нарече музика)
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 09 ное 2015 11:53

Според мен има нещо вярно. Не за друго, а защото излезне някой "хит" на Азис или Фики и днешните тийнове научават текста на песента и само него използват, всички уроци автоматично им излизат от главата и хабиби заема тяхното място. Всички поп-фолк певици са доказани к*рви и малките момиченца гледат именно тях. Така че не се учудвайте ако едно 14-15 годишно момиче ходи с 5 кг грим, пуши си цигарка, слуша си галена и говори за секс.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 ное 2015 12:07

Drunken_Master написа:Не съм фен на "риалитита",даже ги ненавиждам,поради ред причини,но напоследък покрай съквартирантите ми,започнах къде от принуда,къде от скука,да зяпам Вип Брадър...Винаги съм смятал,че една от причините нашата обичана държавица да е на тоя хал се нарича "поп-фолк". Защото той се превърна в политика,в начин на поведение,в начин на мислене,в начин на обличане и т.н.

А ВИП Брадър какво е и каква е неговата роля при положение, че само в твоя случай съотношението харесващи : не харесващ е минимум 2:1, независимо от това, че с твоите съквартиранти не формирате представителна статистическа извадка!?... :roll: 8-)
П.П. И да, напълно споделям мнението на untraceable относно IQ... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 ное 2015 12:17

the_blue_fan написа:Според мен има нещо вярно. Не за друго, а защото излезне някой "хит" на Азис или Фики и днешните тийнове научават текста на песента и само него използват, всички уроци автоматично им излизат от главата и хабиби заема тяхното място. Всички поп-фолк певици са доказани к*рви и малките момиченца гледат именно тях. Така че не се учудвайте ако едно 14-15 годишно момиче ходи с 5 кг грим, пуши си цигарка, слуша си галена и говори за секс.

Нямам логично обяснение,защо тази музика доби такава популярност.Може би защото е елементарна и по-лесно се възприема.Но пък това говори и за хората.
Все по-често срещам коли с отворени прозорци от които бълват песни,колата се тресе,защото мощността на уредбата е по-голяма от тази на колата.

Върни се в “Свободна зона”