Стоилов и Астана отново шампиони

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Стоилов и Астана отново шампиони

Мнениеот stoyankd » 08 ное 2015 21:43

bobo_13 написа:Честито на Мъри! Като за 30 млн. долара бюджет много мъка и късмет с тази титла. Като се почне с прекия мач с Кайрат, когато с ч удар към вратата спечелиха, а сега отмениха гол на гостите, после дойде и победата :) За разлика от престоя си в Левски и Ботев, тук има много късмет както в местното първенство, така и в ШЛ. Дано отиде някъде в по-голямо първенство да видим колко е добър.

Мъката е само за твоето сърце, за Стоилов и хората, обичащи родния футбол остава радостта, че отбор воден от българин изпревари два отбора, които обявиха по-високи бюджети от Астана-Кайрат и Актобе. Тази сума, която си написал е заедно с разходите по строителството на клубната база, а и финансовите проблеми в Астана и казахстанския футбол са факт.

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 08 ное 2015 22:33

damyanov1963 написа:Кой каквото и да казва, Мъри, е най-успелият ни треньор в чужбина. Такива треньорски "колоси", като Иван Вуцов, Димитър Пенев, Стойчо Младенов, ... претърпяха само провали в чужбина, докато Мъри не само че направи отбора си два пъти шампион за двете си години в него - 100% успеваемост, но и го вкара в групите на ШЛ и не само това, а и печели точки с него там :!: :idea:

Бонев като треньор е ставал шампион на по-силно п-во. Това на Гърция.
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 08 ное 2015 22:52

damyanov1963 написа:Тебе в работата ти, ако непрекъсното те псуват и обиждат ти ще останеш ли? Забравихте какво му викахте - "говедо", "правилния футбол" и т.н., а сега, когато ви яде под лъжичката, като виждате какво прави с отбор, който вие бихте с 5:0 под негово ръководство, се правите на света вода ненапита - къде ви е достойнството?

Когато прибираш по 40 бона на месец,дават ти пълен картбланш за селекции и какво ли не и получиш 2 четвърти места и загубен финал за купата без удар към вратата с перце ли да те галят? Единственото позитивно, което направи са 6-те мача в ЛЕ, не мога да си кривя душата,че играха много добре там, но всичко останало - трагедия.
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 09 ное 2015 08:25

action66 написа:
drvasko98 написа:Преди малко с гол в 87-та минута Астана стана за втори пореден път шампион, след като навакса изоставане в точките и победи като гост преди два кръга, отборът с по-големия бюджет, този на Кайрат

Дали не им неудобно на феновете от "Ботев",които изгониха Стоилов и предпочетоха "капацитети" като Вуцов,Пенчев и особено Шиляк!!!!!
А иначе Стоилов се доказа и в Кипър и в Казахстан,че и в България.Дори при първич му престой в Националния отбор имахме много приличен футбол.

Неудобството се поражда от срама, а срамът от глупостта, но положението при жълтите е, че дори неосъзнават каква глупост са направили- милиони псувни по Мъри , заявки да го линчуват... а ето на, Мъри шампион, шампионски лиги, надиграва се с Атлетико Мадрид, а БотевЪ в борба с Монтана за изпадане. Истината е, че феновете на БотевЪ върнаха времената на император Христолов...

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 09 ное 2015 09:10

mark1926 написа:
action66 написа:
drvasko98 написа:Преди малко с гол в 87-та минута Астана стана за втори пореден път шампион, след като навакса изоставане в точките и победи като гост преди два кръга, отборът с по-големия бюджет, този на Кайрат

Дали не им неудобно на феновете от "Ботев",които изгониха Стоилов и предпочетоха "капацитети" като Вуцов,Пенчев и особено Шиляк!!!!!
А иначе Стоилов се доказа и в Кипър и в Казахстан,че и в България.Дори при първич му престой в Националния отбор имахме много приличен футбол.

Неудобството се поражда от срама, а срамът от глупостта, но положението при жълтите е, че дори неосъзнават каква глупост са направили- милиони псувни по Мъри , заявки да го линчуват... а ето на, Мъри шампион, шампионски лиги, надиграва се с Атлетико Мадрид, а БотевЪ в борба с Монтана за изпадане. Истината е, че феновете на БотевЪ върнаха времената на император Христолов...

"Великият трИньор" в Ботев не успя да удари полуумрелият по това време Левски като на Герена нямахме удар към вратата, направи селекция за милиони но ОТБОРА не играеше футбол. Ние ВИНАГИ сме искали нашият отбор да играе ДИНАМИЧНО, ЕКСПЛОЗИВНО,КРАСИВО а по времето на мъри нямаше нищо от изброеното. Да владението на топката беше сериозно но ударите към вратата бяха 2-3 на мач.Така че с право бе недолюбван.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 09 ное 2015 11:43

Честито Мъри! Отново доказа, че можеш. Що се отнася до Ботев, то на мен ми е все едно, ако ще да са изпаднали под твое ръководство. Вярно е, че там не успя напълно(отстраняването на два отбора и отпадане от Щутгарт след две равенства и липса на късмет не е неуспех). Но важно е това което си направил за Левски. А след като успяваш и на друго място, то тези от Ботев защо не се замислят дали вината не е най вече в тях.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 09 ное 2015 12:12

СВОБОДЕН написа:Честито Мъри! Отново доказа, че можеш. Що се отнася до Ботев, то на мен ми е все едно, ако ще да са изпаднали под твое ръководство. Вярно е, че там не успя напълно(отстраняването на два отбора и отпадане от Щутгарт след две равенства и липса на късмет не е неуспех). Но важно е това което си направил за Левски. А след като успяваш и на друго място, то тези от Ботев защо не се замислят дали вината не е най вече в тях.

Думата мисля е пресилена като става дума за жълтур :idea: Мъри е доказан специалист, за да се разбере това на мен и теб ни трябва едно кимване, но за ботевЪиста е невъзможно- те го презират, обиждат, Говедо го наричат, хасковски Каун ,каунЪ. Атлетико Мадрид го поздравяват, от БотевЪ му искат главата, че не му дали време да бие наред. Да мислят, ботевЪистите :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 09 ное 2015 12:34

mark1926 написа:
СВОБОДЕН написа:Честито Мъри! Отново доказа, че можеш. Що се отнася до Ботев, то на мен ми е все едно, ако ще да са изпаднали под твое ръководство. Вярно е, че там не успя напълно(отстраняването на два отбора и отпадане от Щутгарт след две равенства и липса на късмет не е неуспех). Но важно е това което си направил за Левски. А след като успяваш и на друго място, то тези от Ботев защо не се замислят дали вината не е най вече в тях.

Думата мисля е пресилена като става дума за жълтур :idea: Мъри е доказан специалист, за да се разбере това на мен и теб ни трябва едно кимване, но за ботевЪиста е невъзможно- те го презират, обиждат, Говедо го наричат, хасковски Каун ,каунЪ. Атлетико Мадрид го поздравяват, от БотевЪ му искат главата, че не му дали време да бие наред. Да мислят, ботевЪистите :lol: :lol: :lol:

18 месеца го оставихме да работи на спокойствие. Имаше чували с пари. И са какво точно заслужихме във финален мач да нямаме удар във вратата на противника?? Айде ние сме балъми, ама вие специалистите на какво се дължи. Какво му пречеше в Ботев Пловдив?

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 09 ное 2015 16:20

scb написа:18 месеца го оставихме да работи на спокойствие. Имаше чували с пари. И са какво точно заслужихме във финален мач да нямаме удар във вратата на противника?? Айде ние сме балъми, ама вие специалистите на какво се дължи. Какво му пречеше в Ботев Пловдив?

Терена,климата в България,подредбата на звездите, международното положение и какво ли още не :lol:
Изображение

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 ное 2015 16:52

Ми не знам, ама явно Ботев Пловдив не е критерий. В дав отбора успя да напарви най-добрите им постижения, в единия за цялата му история, а в другия за последните 20-ина години. То, между впрочем и във вашия отбор направи това, може и да е заради парите. А във въпросният финал играхте срещу отбор, който 4 месеца по-късно игра в ШЛ...

Върни се в “Футбол - Свят”