Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот icko65 » 08 ное 2015 22:40

1982 написа:А някои русофили никога няма да вдянат, че не за всичко на тоя свят е виновен САЩ. Аз, откак пиша и чета тук, като стане някъде нещо, русофилите на секундата скачат и разконспирират виновника - разбира се, САЩ.

Аджеба, ако тоя взривен над Египет самолет беше американски, сега щяха да се леят конспирации как ЦРУ и МОСАД са го взривили, за да набедят невинните брадати момчета. Но, както знаем, атентатите срещу Русия винаги са истински. Само тези срещу САЩ са изфабрикувани.

А ти като си вдянал как ги виждаш нещата?САЩ за нищо не са виновни и са пример за подражание.Пък ние как така се объркахме и не виждаме истината.Щото сме прости българи-друго си е да си унгарец бразилец сириец индиец иранец сърбин грък китаец чех та дори и германец..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2015 22:47

язе написа:
1982 написа:А някои русофили никога няма да вдянат, че не за всичко на тоя свят е виновен САЩ. Аз, откак пиша и чета тук, като стане някъде нещо, русофилите на секундата скачат и разконспирират виновника - разбира се, САЩ.

Аджеба, ако тоя взривен над Египет самолет беше американски, сега щяха да се леят конспирации как ЦРУ и МОСАД са го взривили, за да набедят невинните брадати момчета. Но, както знаем, атентатите срещу Русия винаги са истински. Само тези срещу САЩ са изфабрикувани.

А ти кога ще вденеш, че САЩ ебаха мамата на света с военните си игрички на демокрация и са главния виновник за ситуацията в момента?

US Army + Джордж ходещият храст, бяха най- обикновени мародери!

Няма как да го вдена, защото е пълна лъжа. В последните години, Русия е тази, която води повече войни от САЩ - Грузия, Украйна, Сирия .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2015 22:49

icko65 написа:

А ти като си вдянал как ги виждаш нещата?САЩ за нищо не са виновни и са пример за подражание.Пък ние как така се объркахме и не виждаме истината.Щото сме прости българи-друго си е да си унгарец бразилец сириец индиец иранец сърбин грък китаец чех та дори и германец..

Никъде не съм казал, че САЩ за нищо не са виновни, не ми вкарвай тези, които никъде не съм твърдял.

САЩ са виновни за много неща, както и Русия е виновна за много неща. Както и други страни са много виновни, светът е шарена палитра и няма такова нещо като един е виновен.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 ное 2015 23:10

1982 написа:
icko65 написа:

Никъде не съм казал, че САЩ за нищо не са виновни, не ми вкарвай тези, които никъде не съм твърдял.

САЩ са виновни за много неща, както и Русия е виновна за много неща. Както и други страни са много виновни, светът е шарена палитра и няма такова нещо като един е виновен.

Ок, защо търсим сметка само на Русия? Имам предвид нас - европейците.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2015 23:43

Защото в момента Русия върши агресия в Европа, не САЩ.

Както виждаш, за руската намеса в Сирия няма санкции.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 ное 2015 23:48

1982 написа:Защото в момента Русия върши агресия в Европа, не САЩ.

Както виждаш, за руската намеса в Сирия няма санкции.

Пак за Русия мрънкаш. Бе я поне веднъж измрънкай за другите щото почва да ти олеква тезата на неутралн.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2015 23:51

Мрънкам, да, защото надали Виктор Орбан ще бъде свален от власт и обесен, само защото не е пожелал да играе по свирката на САЩ.

Над става министър-председател отново по време на антисъветската революция през 1956 г. На 31 октомври той обявява, че Унгария се оттегля от Варшавския договор и на 1 ноември се обръща към Обединените нации и по-точно към САЩ и Великобритания да признаят Унгария за независима. След потушаването на бунта от съветските войски Над се скрива в Югославското посолство. Арестуван е на 22 ноември и е прехвърлен в Румъния. Върнат е в Будапеща и след таен процес е обесен на 16 юни 1958 г. Погребан е със съмишлениците му извън Будапеща. Достъпът до гробовете е забранен до 1989 г.

Ето така действа уродът СССР/Русия.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 09 ное 2015 08:29

Унагрците бяха излъгани после продадени от запада на СССР. Това е простата истина за онези години. Не са нито първите нито последните с които великите сили се гъбаркат и им обещават неща които никога не са имали намерение да изпълнят. И при нас опозицията след 45 година си е мислила, че Англия и САщ ще го подкрепят в борбата им с комунизма ама не става така. Подкокоросвани са да се боря и са им обеащвали мед и масло само и само да се прави секано на Сталин . По същия начин процедират и руснаците с комунистите в гърция. Големи обещания, чат пат се пращали оръжие уж да се борят с кадните капиталисти , но истината е че въобще не са смятали дори да се опитат да спечелят на гръцка територия.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 ное 2015 10:08

Хм...интересно.
Бях слушал някъде за "Периметър"...

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... 3889,d.bGQ
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 ное 2015 10:17

FLANKER написа:Хм...интересно.
Бях слушал някъде за "Периметър"...

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... 3889,d.bGQ

САЩ и Русия са като два културисти във фитнес зала.Вдигат големи тежести,показват мускули,но и на двамата не им минава през главата,мисълта да се сбият.

Върни се в “Свободна зона”