Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Stahlgewitter
- Контакти:
Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:0 FT
Eminem написа:Този не е добре.
Гонзо пък защо му подражава само той си знае.

-
Този отбор на Левски заслужава да се подсили с добри нападатели. Изключителен отборен дух и пълен контрол на мачовете. Прекрасен вратар,защита и халфова линия. Ако вземат качествено крило и централен нападател отбора ще е супер. САМО ЛЕВСКИ!
Членестоногите са примитивни създания
Поредна победа и суха мрежа. Вече сме играли поред с всички отбори и имаме само два хикса и 7 победи. Това е много добре, предвид липсата на голове при нападателите ни. Един гол срещу Славия и това е всичко от нападението ни. Едва ли има друг такъв отбор като нашия, да е начело а нападателите му да са гола вода. Някой спомена за Сираков и мога да кажа, че ако той беше сега в този отбор, щеше да бием с по 3 гола поне всички наред. Иначе се видя, че не са нищо особено Локомотив и няма нужда от надценяване и опасения. Другия път по-смело с коментарите и прогнозите преди мачовете. Защото футболистите ако четат, ще се чудят че са първи и не губят, а феновете им предричат равенства на Герена или много измъчена победа. Заслужават по-голямо доверие от феновете си.
Безумна грешка в защитата на Локомотив при гола. Непокрит човек на втора греда, непокрит Бедоя при добавката ..... нямам думи. На всичкото отгоре, трима локомотивци гледат пасивно от линията на наказателното поле, а около тях няма жив противник.
Вратарят също сгреши фатално - подобни топки се избиват "навън", а не "навътре".
Локото да се сърдят на себе си.
Вратарят също сгреши фатално - подобни топки се избиват "навън", а не "навътре".
Локото да се сърдят на себе си.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Честита победа, левскари!
Очаквах доста по-оспорван мач, но нашите играха на много добро ниво. Може би Локо наистина като гости не се представят толкова силно, колкото като домакини. Все пак, това изобщо не омаловажава постигнатата днес победа. С едно единствено изключение (при положението на Локото в началото на мача), бяхме много солидни в защита. Халфовете ни отново доминираха в средата на терена - според мен това е причината да се представяме толкова успешно този сезон. Живко Миланов... каквото и да кажем за това момче, ще е малко - шапка му свалям! В нападение обаче сме доста постнички - Диаби за мен няма нужната класа да играе и в Пирин. Също така по крилата ни липсва някой с повечко скорост - едно крило тип Гари би направило огромна разлика в сравнение със сегашната ни игра.
Като цяло - пореден чудесен мач, с приятна за окото игра и страхотно себераздаване.
Очаквах доста по-оспорван мач, но нашите играха на много добро ниво. Може би Локо наистина като гости не се представят толкова силно, колкото като домакини. Все пак, това изобщо не омаловажава постигнатата днес победа. С едно единствено изключение (при положението на Локото в началото на мача), бяхме много солидни в защита. Халфовете ни отново доминираха в средата на терена - според мен това е причината да се представяме толкова успешно този сезон. Живко Миланов... каквото и да кажем за това момче, ще е малко - шапка му свалям! В нападение обаче сме доста постнички - Диаби за мен няма нужната класа да играе и в Пирин. Също така по крилата ни липсва някой с повечко скорост - едно крило тип Гари би направило огромна разлика в сравнение със сегашната ни игра.
Като цяло - пореден чудесен мач, с приятна за окото игра и страхотно себераздаване.
- batmanlevski
- Контакти:
интересно е да се отбележи , че Левски е единствения отбор който има серия от три поредни мача с победи и то го прави за втори път ,първият път дори серията беше от 4 победи поред , дано сега я подобрим !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Честита победа, левскари! Много важна победа.
Някой знае ли линк за мача или някъде да го има като торент?
Някой знае ли линк за мача или някъде да го има като торент?

Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 08.11.2015г. 16:1
drvasko98 написа:Чета коментарите, но според мен това беше най-силния ни мач на Герена през сезона, като изключим двата тъпи фаула в последните 3 минути. Играта има два компонента и вторачването само в единия от тях не е особено правилно. От всичките ни кусури в началото на сезона остана само завършването на атаката, защото вече и в граденето и сме доста напреднали. Диаби заслужава висока оценка в този мач.
Подкрепям за Диаби. Според мен не е лош нападател.
Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 08.11.2015г. 16:1
emigo73 написа:drvasko98 написа:Чета коментарите, но според мен това беше най-силния ни мач на Герена през сезона, като изключим двата тъпи фаула в последните 3 минути. Играта има два компонента и вторачването само в единия от тях не е особено правилно. От всичките ни кусури в началото на сезона остана само завършването на атаката, защото вече и в граденето и сме доста напреднали. Диаби заслужава висока оценка в този мач.
Подкрепям за Диаби. Според мен не е лош нападател.
Ха, вижте колко интересно нещо е възприятието на нещата. Аз така като го гледам, това момче гол не може да вкара, та ако ще по носа да го уцели топката. Някой спомена, че печели първи топки - е това е най-дразнещото нещо в него! Спечелил е високата топка, но вместо преди да е скочил за нея да е погледнал горе-долу поне къде са съотборниците му, той в 100% от случаите просто я подарява на противника. Нулева ефективност.