[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=surK5SIYv4E[/youtube]
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Аре,за "Дедо" Кашчи!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Кашчей написа:За германците е бил добър преди 1945-а. А снимките от Дамаск май не са след световна война срещу Сирия, както е било в Берлин?!?
Още по-лошо за теб, не е световна, а гражданска. Значи, диктаторите Асад-баща и Асад-син не са управлявали добре, щом се е стигнало до гражданска война. Не ми обяснявай как в една страна, в която се живее много готино, изведнъж избухва гражданска война. Няма такъв филм. Гражданските войни по правило избухват в държави, където животът е лош и хората негодуват.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Кашчей написа:За германците е бил добър преди 1945-а. А снимките от Дамаск май не са след световна война срещу Сирия, както е било в Берлин?!?
Още по-лошо за теб, не е световна, а гражданска. Значи, диктаторите Асад-баща и Асад-син не са управлявали добре, щом се е стигнало до гражданска война. Не ми обяснявай как в една страна, в която се живее много готино, изведнъж избухва гражданска война. Няма такъв филм. Гражданските войни по правило избухват в държави, където животът е лош и хората негодуват.
Човек,повтарям: вслушай се понякога в словата на по-дъртите...
пп.Що не спиш?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Не всеки дърт е мъдър, Фланкер.
Дори, с дъртостта, идат често и много психо-ментални отклонения и разстройства.
Не намеквам нищо за Кашо, по принцип си го пиша.
п.п.: ще лягам към 3.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Не всеки дърт е мъдър, Фланкер.![]()
Дори, с дъртостта, идат често и много психо-ментални отклонения и разстройства.
![]()
Не намеквам нищо за Кашо, по принцип си го пиша.
![]()
![]()
Мен пък, ме "изгониха:
пп. Ще се постарая ( и без това няма ни "коте" ,ни "маче " до мен в момнта) ,да задържа
Щото ,ако отцепя,утре пропускам. А искам да съм на това нещо./стачка/митинг.. .

1982 написа:Кашчей написа:За германците е бил добър преди 1945-а. А снимките от Дамаск май не са след световна война срещу Сирия, както е било в Берлин?!?
Мда... и в Либия животът беше много лош, и хората негодуваха. Смешко.
... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:1982 написа:Кашчей написа:За германците е бил добър преди 1945-а. А снимките от Дамаск май не са след световна война срещу Сирия, както е било в Берлин?!?
Мда... и в Либия животът беше много лош, и хората негодуваха. Смешко.
Някои радетели за демокрация от европейски или северно-американски тип така и няма да разберат, че тя не навсякъде е възможна. А бунтове и преврати не се организират спонтанно от народа, или ако има и такива случаи, то те са пренебрежително малко на брой в съвременната история.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
А някои русофили никога няма да вдянат, че не за всичко на тоя свят е виновен САЩ. Аз, откак пиша и чета тук, като стане някъде нещо, русофилите на секундата скачат и разконспирират виновника - разбира се, САЩ.
Аджеба, ако тоя взривен над Египет самолет беше американски, сега щяха да се леят конспирации как ЦРУ и МОСАД са го взривили, за да набедят невинните брадати момчета. Но, както знаем, атентатите срещу Русия винаги са истински. Само тези срещу САЩ са изфабрикувани.
Аджеба, ако тоя взривен над Египет самолет беше американски, сега щяха да се леят конспирации как ЦРУ и МОСАД са го взривили, за да набедят невинните брадати момчета. Но, както знаем, атентатите срещу Русия винаги са истински. Само тези срещу САЩ са изфабрикувани.
1982 написа:А някои русофили никога няма да вдянат, че не за всичко на тоя свят е виновен САЩ. Аз, откак пиша и чета тук, като стане някъде нещо, русофилите на секундата скачат и разконспирират виновника - разбира се, САЩ.
А ти кога ще вденеш, че САЩ ебаха мамата на света с военните си игрички на демокрация и са главния виновник за ситуацията в момента?
US Army + Джордж ходещият храст, бяха най- обикновени мародери!
... и после внезапно си направих секуро.
1982 написа:А някои русофили никога няма да вдянат, че не за всичко на тоя свят е виновен САЩ. Аз, откак пиша и чета тук, като стане някъде нещо, русофилите на секундата скачат и разконспирират виновника - разбира се, САЩ.
не за всичко, само за около 98% от помиите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.