Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Не се и съмнявам, че руснаците ще си отмъстят на ИД, ако брадатите имат пръст (както се оказва) в трагедията със самолета. Разследването докаже ли, че причината за това е бомба в багажното или нещо подобно, тогава чалмите няма да си намерят място в пустинята! В това отношение Русия е показала, че брани гражданите си.
Reuters: Москва сменя тактиката в Сирия и подготвя наземна операция
Руски военни са забелязани в три сирийски провинции, сочат снимки и свидетелства в социалните мрежи
Международното доброволческо общество InformNapalm публикува информация и снимки, отразяващи „новоруска-сирийска” командировка на руски военнослужащи, съобщи Reuters. Дали това е прелюдия към наземна операция, особено след като става реално трагедията с руския самолет А321 да е терористичен акт или просто елемент от подкрепата за Башар Асад, все още е рано да се каже.
В социалната мрежа „ВКонтакте“ е открит профила на военнослужещ на договор в руската армия от състава на 74-а ОМБр /отделна механизирана бригада/ (в/п 21005 към 41-а общовойскова армия – от Централния военен окръг (ЦВО) на Русия, Юрга, Кемеровска област) Аяс Шалбан-оолович Сариг-оол, родом от гр. Аржаан, република Тува, Руската федерация.
На 30-31 октомври 2015 г., Аяс Сариг-оол е качил във фото албума на профила си серия от слайдове направени в Сирия. На няколко от снимките има и геолокация /означаване на географското местоположение в социалната мрежа/ с указване на местоположението: Хама, Сирия.
http://www.blitz.bg/news/article/373514
Новина от последните часове!
Чалмите май още си мислят, че всичко е на майтап и Биг Брадър отново ще ги отърве, от гадния руснак. 

... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:Чалмите май още си мислят, че всичко е на майтап и Биг Брадър отново ще ги отърве, от гадния руснак.
Ами руснаците , за разлика от американците, воюват директно срещу ИД. Не случайно Ото Фон Бисмарк е казал следната умна мисъл "Аз знам стотици начини да изкарам руската мечка от бърлогата й, но не знам нито един начин да я върна обратно. Никога не дразнете руската мечка".
petrov93 написа:язе написа:Чалмите май още си мислят, че всичко е на майтап и Биг Брадър отново ще ги отърве, от гадния руснак.
Ами руснаците , за разлика от американците, воюват директно срещу ИД. Не случайно Ото Фон Бисмарк е казал следната умна мисъл "Аз знам стотици начини да изкарам руската мечка от бърлогата й, но не знам нито един начин да я върна обратно. Никога не дразнете руската мечка".
Така е...Дано повече войнолюбци да са го разбрали...Иначе лошо.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Руснаците воюват срещу всички опоненти на марионетката им Башар Асад, нека напомня, че тук русофилите удобно повтарят само името на ИДИЛ.
А и не бъдете толкова самоуверени, Русия вече 2 пъти си чупи главата срещу чалми - в Афганистан и първата чеченска война.

А и не бъдете толкова самоуверени, Русия вече 2 пъти си чупи главата срещу чалми - в Афганистан и първата чеченска война.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Руснаците воюват срещу всички опоненти на марионетката им Башар Асад, нека напомня, че тук русофилите удобно повтарят само името на ИДИЛ.
А и не бъдете толкова самоуверени, Русия вече 2 пъти си чупи главата срещу чалми - в Афганистан и първата чеченска война.![]()
Всички , които са опоненти на Башар Асад в този момент ,са на страната на ИДИЛ! Няма такова животно като "Умерена опозиция". Или си с Асад , или си с ИДИЛ! Това са двата полюса в Сирия!
1982 написа:Руснаците воюват срещу всички опоненти на марионетката им Башар Асад, нека напомня, че тук русофилите удобно повтарят само името на ИДИЛ.
А и не бъдете толкова самоуверени, Русия вече 2 пъти си чупи главата срещу чалми - в Афганистан и първата чеченска война.![]()
Муцка, ти щеше да ми обясняваш за опонентите нещо. Кво стана? Таз догодина ще стане ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
petrov93 написа:1982 написа:Руснаците воюват срещу всички опоненти на марионетката им Башар Асад, нека напомня, че тук русофилите удобно повтарят само името на ИДИЛ.
Всички , които са опоненти на Башар Асад в този момент ,са на страната на ИДИЛ! Няма такова животно като "Умерена опозиция". Или си с Асад , или си с ИДИЛ! Това са двата полюса в Сирия!
Ебати логиката ..... по същия начин, аз мога да напиша - всички, които са опоненти на опозицията на Башар Асад в този момент, са на страната на ИДИЛ, тоест, Башар Асад е съюзник на ИДИЛ.
Руска "логика".

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
fcb_bg написа:1982 написа:Руснаците воюват срещу всички опоненти на марионетката им Башар Асад, нека напомня, че тук русофилите удобно повтарят само името на ИДИЛ.
Муцка, ти щеше да ми обясняваш за опонентите нещо. Кво стана? Таз догодина ще стане ли?
Какво ново да ти обяснявам, ти постоянно нещо си неразбрал ??