Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Кашчей » 07 ное 2015 18:28

1982 написа:Ама ти виждаш ли някой тук бясно да защитава управленията в Саудитска Арабия, Кувейт, Турция и т.н. ?? Защото аз не виждам такива.

Аз виждам само как шепа русофили бранят бясно Башар Асад, понеже е московска марионетка и това автоматично го прави готин и добър. За русофила няма нищо свято - Хизбула, Иран, Башар Асад, Саддам Хюсеин, готови са всеки урод да бранят бясно, само и само ако е с Русия и против САЩ.

А ти виждаш ли в световен мащаб радетелите на демокрацията да атакуват нещо различно от тези, които не им се подчиняват?! ОК, Кадафи беше диктатор, гаден и долен.. какво представлява Либия след него? Амилкар Кабрал също беше руска подлога.. какъв е Афганистан сега? Дай пример с ислямска държава, която да е просперирала, след демократизирането и от САЩ?! Може и да дадеш пример, с ислямска държава, в която няма петрол или мак и да е демократизирана!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 ное 2015 18:52

Стига с това демократизиране, САЩ никого не са ходили да демократизират, те си гледат просто интереса, както прави и Русия, нищо по-различно.

Вие сте тези, които се опитвате тук да убеждавате как Русия борела неправдите по света и се грижела за добруването на народите, аз никога не съм писал такива неща за САЩ. Зорлем се опитвате да ме накарате да ги браня, като аз нямам никакво такова намерение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 ное 2015 19:05

1982 написа:Стига с това демократизиране, САЩ никого не са ходили да демократизират, те си гледат просто интереса, както прави и Русия, нищо по-различно.

Вие сте тези, които се опитвате тук да убеждавате как Русия борела неправдите по света и се грижела за добруването на народите, аз никога не съм писал такива неща за САЩ. Зорлем се опитвате да ме накарате да ги браня, като аз нямам никакво такова намерение.

Че теб кой те замесва в това?
Медиите постоянно ни убеждават, че действията на САЩ и ЕС са за защита на демокрацията, обаче арабите нещо по друг начин я виждат тази демокрация и и им е трудно да живеят без авторитарни управници. Да ти посочвам ли пак примерите, или си ги запомнил?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 ное 2015 19:25

1982 написа:Умерена опозиция на един диктаторски режим няма как да има. Умерена опозиция може да има, когато има и умерена власт. Когато властта е силова и репресивна, няма нищо по-нормално от това и опозицията да е такава. Как иначе да го свалят тоя, виж че са захапали кокала и не искат да го пуснат вече 45 години ?!

Умеренена, ама неумерена.... бетер американски говорител на Департамента си, деа - объркан и осиращ се постоянно като му задават въпроси.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 ное 2015 19:28

Player написа:
icko65 написа:
Player написа:На всички е ясно, че руснаците воюват в Украйна. Няма нужда русофилите да се правят на ударени и да пишат глупости за да отричат истината. Ако не са руснаците тогава кой воюва там - трактористи и пощальони ли с ловни пушки може би? Хайде стига глупости, от лъжи никой не печели.

Никой не е казал че руснаци не воюват там но ..инвазия на руската армия няма.

Кой пък е казал нещо за инвазия? Има толкова колкото да удържат взетите си територии от законната власт в Украйна. Защото както Русия громи противниците на законната власт в Сирия и никой не и казва копче, така трябва и някой да има право да громи и противниците на законната власт в Украйна. Не е ли едно и също?

Open your eyes!Go back...За инвазията иде реч.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 ное 2015 20:57

Кашчей написа:
1982 написа:Стига с това демократизиране, САЩ никого не са ходили да демократизират, те си гледат просто интереса, както прави и Русия, нищо по-различно.

Ти ме замесваш.

Репликираш мен, напиша нещо срещу бясната и сектантска защита на Русия тук, и ти идваш да ме питаш защо САЩ бият негрите.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 ное 2015 20:59

fcb_bg написа:
1982 написа:Умерена опозиция на един диктаторски режим няма как да има. Умерена опозиция може да има, когато има и умерена власт. Когато властта е силова и репресивна, няма нищо по-нормално от това и опозицията да е такава. Как иначе да го свалят тоя, виж че са захапали кокала и не искат да го пуснат вече 45 години ?!

Умеренена, ама неумерена.... бетер американски говорител на Департамента си, деа - объркан и осиращ се постоянно като му задават въпроси.

Тоя термин "умерена опозиция", никога не съм го използвал, москал. Аз пиша за опозиция, ти ги раздаваш тея определения - умерена, неумерена ..... и ти не спираш да си навираш езика в задника на тоя боклук Асад, ебати сляпата и бясна защита, само защото е удобен на Москва.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 ное 2015 21:05

1982 написа:
Кашчей написа:

Ти ме замесваш.

Репликираш мен, напиша нещо срещу бясната и сектантска защита на Русия тук, и ти идваш да ме питаш защо САЩ бият негрите.

Не, не питам защо бият негрите, а защо въдворяват своята демокрация само там, където официалната власт не е с тях, а не въдворяват в рога или в СА?! Или демокрацията е според зависи, но най-вече зависи от послушанието и петролните залежи (опиумният мак)?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 ное 2015 21:20

Съгласен съм, опозицията на Асад е въоръжена, защото само така могат да свалят лошия, закусващ с бебета диктатор.
Защо обаче тия групировки за уахабистки и салафитски в по-голямата си част, вероятно защото не им харесва светския диктат на Асад, под който живееха християни, алевити, алауити, шиити, сунити и друзи, та следвайки твоята логика, прав ли съм? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 ное 2015 21:33

1982 написа:
fcb_bg написа:

Тоя термин "умерена опозиция", никога не съм го използвал, москал. Аз пиша за опозиция, ти ги раздаваш тея определения - умерена, неумерена ..... и ти не спираш да си навираш езика в задника на тоя боклук Асад, ебати сляпата и бясна защита, само защото е удобен на Москва.

Ам хубаво де, нарече ги опонентите на Асад. Ще ни ги класифицираш ли, ако обичаш - кой какъв е, за какво се бори, какви виждания за Сирия и сирийските християни има и т.н. от тея опоненти, да ги ева.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”