Монтана - Черно море (7 ноември, 14:00)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: Монтана - Черно море (7 ноември, 14:00)

Мнениеот Eastern » 07 ное 2015 12:56

Иска ми се тоя Бурабия да не играе за да може да играем по бързо и да ги бием на контри ама и на точка ще съм доволен.
Като състав ми се иска да видя нещо такова с наличните футболисти:
--------------------------Китанов--------------------------
Костадинов------------Жиньо(Траянов)----------Венков
--------------------------Паланков--------------------------
--------------Георгиев---------------Стенио----------------
Васев(Неделчев)----------------------------------Райков
------------------------------------Курьор--------------------
---------------------------Бижев-----------------------------
Прогноза: 0:1 :mrgreen:
НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 ное 2015 13:55

Видях ротациите...единственото, което ме кефи е пробването на Курьор за нападател, има всички качества на лек такъв и отдавна трябваше да се пробва този вариант. С Кулибали и Бурабия, обаче не виждам нещо положително. Дани Г пак на бека...не съм отпимист за този мач, Феро е стар лисугер и знае къде да натисне :(
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 ное 2015 14:50

Една думичка - просто "трагични"...Особено в полузащитата сме пълен смях, ясно е какво правят на Кольо любимците - едно голямо нищо. Може би само Жиньо от целия отбор прави нещо, спаси 2 почти сигурни гола. Нашите не знаят изобщо къде се намират.В А група няма по-големи селяни от нас, играем абсолютно селско подобие на футбол, ритаме нагоре като коне и това е :lol:
Последна промяна от ShooterMan на 07 ное 2015 14:51, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 07 ное 2015 14:50

С нищо не сме по добри от Монтана освен с крепостта Тича.
Надявам се да ги излажем второто пуловреме.С тая игра 5-7 място

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 ное 2015 14:56

ShooterMan написа:Видях ротациите...единственото, което ме кефи е пробването на Курьор за нападател, има всички качества на лек такъв и отдавна трябваше да се пробва този вариант. С Кулибали и Бурабия, обаче не виждам нещо положително. Дани Г пак на бека...не съм отпимист за този мач, Феро е стар лисугер и знае къде да натисне :(

Лисугера натиска точно там,където никой не е очаквал-през Мишо Венков.Мишо не може да ходи,а и не може да се справя с атаките им в зоната си.Всички проблеми дойдоха през неговата зона и няколко грешки в центъра."любимците" ти Кули и Бурабия засега не грешат.Изключително слаб,типичноо селски футбол виждам и аз.НИКАКВА идея в НИКОЯ линия.Разчитам на второто полувреме,което по принцип ни е силната част в представянията.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 ное 2015 14:58

Междудругото и Монтана са ебаси селския отбор, като нас...никакъв, ама НИКАКЪВ футбол 45 минути :lol: . Пълен и тотален смях :mrgreen:. Любимеца ми Бурабия няма вярно отиграване, а и като цяло традиционно не пипа много-много топката...е, отличи се с 1-2 груби влизания за ЖК де :shock:. Мишо го правят разноглед, да, прав си, но тези пред него - Еуженио или Васев - мале мале, не са чували дори за игра в защита. Те май повечето ни играчи не са чували доста неща де :). Не знам кой трябва да влезе за някаква промяна, то и на пейката седят ебаси дърварите - Вареа, Бижев, изпадналия в перманентна абстиненция Бекир....

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 ное 2015 15:25

Бурабия ме опровергава 8-) . Опита с Курьор на върха е много успешен ако играем на контра :idea:

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 07 ное 2015 15:26

Гооооооооол!!! Ха-хааа!!! Докато пишех пак-ГООООООЛ!!! Браво на Васев за асистенцията,хубав гол на Мехди,хубав и на Курьор! Ай,'МОРЯЦИИИ!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 07 ное 2015 15:29

ГОООООЛ! Асистенция на Курьор и гол на Еуженио! 0:3!!! :mrgreen: Ай',МОРЯЦИИИ!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 ное 2015 15:39

Хайде де, някой още няма ли да се зарадва?! :mrgreen: Ами, как да стане, като до вчера всички хокаха и нареждаха.. ;)
Курьор играч на мача - гол и две асистенции до тук. Васев твърдо след него..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”