Ти за 4 милиарда очаквал ли си да ти кажат нещо? Гледай по-сериозния проблем преди няколко дни герб подмениха вота навсякъде надувайки го с над 50% и никой нищо не каза, няма и касиране нищо.
Запитай се - какво ни мислят хора, които ни подменят вота за да ни управляват силово... Те имат истинските данни и знаят, че хората ги мразят и въпреки това няма алтернатива.
Истината лъсна: Няма изнесени пари от КТБ в чужбина!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskifan1914
- Контакти:
Re: Истината лъсна: Няма изнесени пари от КТБ в чужбина!
Болен Левскар написа:Цецо Чука написа:Captain Stottlemeyer написа:Понеже авторчето на темата се изявява от доста време в този форум като адвокат на банкера-родолюбец, или поне като негов солташак, ще си позволя да задам един прост въпрос:
1. На 11 юли, 2014 година Цветан Василев заяви в интервю пред бТВ: „Аз се намирам във Виена, не се крия от никого и съм готов да дам показания пред оторизираните за целта органи", допълвайки че „тези дни" се връща у нас."
http://infobulgaria.info/news.php?itm=21680
2. Българската прокуратура поиска екстрадицията на Цветан Василев на 18 септември, 2014 година.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/09/ ... n_vasilev/
Въпросът ми с повишена трудност е: Понеже от двете събития ни дели вече повече от 1 (една) година, каква е вероятността някое от тях да се случи в този наш живот и в тази (а не някоя паралелна) вселена?!...![]()
Благодаря предварително за отделеното внимание.
И каква е връзката между зададения от теб въпрос и факта че според доклада на въпросната американска агенция, пари НЕ СА изнасяни от България?
Пич, ти си едно изключително просто парче с префърцунени амбиции за интелект, наясно ли си с тоя факт?
Не, не е тъп, но е доста злобен, точно като мнозина други в тоя форум... гледай да не си един от тях.
По темата, ясно е, че ББ и Доган (чрез Пеевски) прееб@ха Цецо Василев. Ясно е, че и той самия не е цвете за мирисане и е за затвора. Затова и не се връща в БГ - властта (същите тия ББ, Пеевски, и Доган) много бързо ще си намери защо да го прибере на топло, без да му изслуша показанията.
Иначе мен много не ме интересува КОЙ кой е прецакал. Аз имам интерес всичките лайнари да влязат на топло, защото, както всички български граждани, бях ограбен със стотици, ако не хиляди лева само с тази акция. Колко още крадат не ми се мисли... А ние седим и гледаме. НАРОДЕ???
Странни хора се навъдиха в този форум.
Един, с ник Цецо Чука/така му викали като малък ,защото сядал на пирони/, без да познава лично някого, го обижда, защото не виждал връзка между написаното от него и темата.Друг с ник Болен,макар и левскар го подкрепя, макар и с друга характеристика.
Трети, фен на някакво аматьорско тимче, веднага споделя болните си фантазии "насочва" темата към тях.
А по самата тема.
Интересно ми е , защо няма някакъв линк или друга препратка към източника на "информацията"
И как авторът е достигнал до секретен доклад и защо тогава не го цитира целият?
- Болен Левскар
- Контакти:
MAXHOB написа:Странни хора се навъдиха в този форум.
Един, с ник Цецо Чука/така му викали като малък ,защото сядал на пирони/, без да познава лично някого, го обижда, защото не виждал връзка между написаното от него и темата.Друг с ник Болен,макар и левскар го подкрепя, макар и с друга характеристика.
Трети, фен на някакво аматьорско тимче, веднага споделя болните си фантазии "насочва" темата към тях.
А по самата тема.
Интересно ми е , защо няма някакъв линк или друга препратка към източника на "информацията"
Значи аз като левскар трябва да се съгласявам с мнението на всички левскари, без значение дали тяхното мнение съвпада с моето или не, така ли? Ние да не сме някаква секта, зомбита, или промити мозъци? Ценя мнението на всеки без значение клубните му пристрастия. Все пак всички сме българи и хора, стоящи от една и съща страна на барикадата. Това делене ни докара дотам мафиотите на власт да ни разделят и владеят по най-елементрания начин, да грабят банки, да прикриват следите, да теглят заеми, да смучат кой откъдето може, и да се чувстват безнаказани.
Болен Левскар написа:MAXHOB написа:Странни хора се навъдиха в този форум.
А по самата тема.
Значи аз като левскар трябва да се съгласявам с мнението на всички левскари, без значение дали тяхното мнение съвпада с моето или не, така ли? Ние да не сме някаква секта, зомбита, или промити мозъци? Ценя мнението на всеки без значение клубните му пристрастия. Все пак всички сме българи и хора, стоящи от една и съща страна на барикадата. Това делене ни докара дотам мафиотите на власт да ни разделят и владеят по най-елементрания начин, да грабят банки, да прикриват следите, да теглят заеми, да смучат кой откъдето може, и да се чувстват безнаказани.
О, не ми дрънчи на скъсана струна.
Кой ти говори за съгласяване изобщо и то като левскар?
Ще ти обясня като на приятел на чук.Говоря за ОБИДИТЕ във форума.
А кой на коя и от коя страна на някаква барикада е , не определяш ти.
- anihilator
- Контакти:
Истината е , че тогавашните управляващи разваляха в този момент управляващата коалиция и делнаха баницата
Каквито и да ми ги разправяте все тая , смятам че на всеки му е ясно това.Най голямо парче си взеха VTB капитал и техните политически представители в BG по същата схема си и преразпределиха бизнеса у нас !
Tommi написа:Проблемът на КТБ не е, че някой е укрил или пренасочил парите.![]()
Става въпрос за капиталов проблем, следствие от токсични активи, които отварят капиталова дупка и водят банката до неплатежоспособност. Това, което трябва да се разследва е качеството и управлението на кредитния портфейл, а не дали някой е направил кражба на парите в трезора.
Изобщо не е това проблемът. Проблемът е, че КТБ си е била в цветущо състояние, не си забравил, че само 2-3 дена преди да започне цирка КТБ сключи сделка за закупуването на Credit Agricole, нали?...мислиш ли, че това става без пари?и и французите не са проверили дали КТБ е платежоспособна? Проблемът е, че няКОЙ започна целенасочена война с/у КТБ, създаде паника, нареди да се изтеглят милиарди от банката и БНБ вместо да спаси банката както си е по закон(както стана по същото време с ПИБ) излезе шефа на БНБ и каза КТБ фалира и КТБ бе фалирана от няКОЙ, който източи едни 4 млрд.лева и се обвинява Цецо. СЛед като тези пари не са напуснали България, как Цецо ги е откраднал? Защо бе спасена ПИБ, а КТБ беше оставена да фалира като не се даде дори шанс на акционерите да се опитат да я спасят? Със сигурност Василев е правил големи далавери, но те не са ставали без ЧАДЪР от правителствата и партиите. Защо изведнъж се засекрати доклада на американците като стана ясно, че няма напуснали средства....да не се окаже, че тези пари са в определени партийни каси? Дали не е случайно и че VTB влезе на ббългарския пазар малко преди това?
Защо се оказа, че във ФОНДА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ГАРАНТИРАНИТЕ ВЗЕМАНИЯ няма пари и се наложи Правителството да взема милиарди заем да изплаща? Защо БНБ не е следила дали банките са попълнили този Фонд и изобщо има ли някой виновен за целия този хаос или виновник е само Цецо?
Последна промяна от bobo_13 на 07 ное 2015 14:14, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника
Captain Stottlemeyer написа:Понеже авторчето на темата се изявява от доста време в този форум като адвокат на банкера-родолюбец, или поне като негов солташак, ще си позволя да задам един прост въпрос:
1. На 11 юли, 2014 година Цветан Василев заяви в интервю пред бТВ: „Аз се намирам във Виена, не се крия от никого и съм готов да дам показания пред оторизираните за целта органи", допълвайки че „тези дни" се връща у нас."
http://infobulgaria.info/news.php?itm=21680
2. Българската прокуратура поиска екстрадицията на Цветан Василев на 18 септември, 2014 година.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/09/ ... n_vasilev/
Въпросът ми с повишена трудност е: Понеже от двете събития ни дели вече повече от 1 (една) година, каква е вероятността някое от тях да се случи в този наш живот и в тази (а не някоя паралелна) вселена?!...![]()
![]()
Благодаря предварително за отделеното внимание.
Не знам, ама живеем в 21 век. Цецо всеки ден се разписвал в полицейско управление в Белград.....толкова ли не може да се направи една видео връзка или 2-ма прокурори да пропътуват 350 км и да го разпитат на място? Защо цяла година никой не отива на място да го разпитва? Защо всичко изведнъж стана строго секретно около тази банка? Какво толкова разследваха цяла година, че още няма нищо наяве?
Интериорни врати - Врати хармоника
Не знам, ама живеем в 21 век. Цецо всеки ден се разписвал в полицейско управление в Белград.....толкова ли не може да се направи една видео връзка или 2-ма прокурори да пропътуват 350 км и да го разпитат на място? Защо цяла година никой не отива на място да го разпитва? Защо всичко изведнъж стана строго секретно около тази банка? Какво толкова разследваха цяла година, че още няма нищо наяве?
не им трябва Ц.В. за да му задават въпроси. Всеки знае какво се случи с КТБ, (дори и въпросния сопол на който отговаряш). Ц.В. им е нужен да му затворят устата. Куршум обаче за сега не е добро решение ...
- action66
- Контакти:
След такава новина човек може да спи спокойно.Хвала на специалистите "зарадвали ни" с тази новост!!!!!
bobo_13 написа:Tommi написа:Проблемът на КТБ не е, че някой е укрил или пренасочил парите.![]()
Става въпрос за капиталов проблем, следствие от токсични активи, които отварят капиталова дупка и водят банката до неплатежоспособност. Това, което трябва да се разследва е качеството и управлението на кредитния портфейл, а не дали някой е направил кражба на парите в трезора.
Изобщо не е това проблемът. Проблемът е, че КТБ си е била в цветущо състояние, не си забравил, че само 2-3 дена преди да започне цирка КТБ сключи сделка за закупуването на Credit Agricole, нали?...мислиш ли, че това става без пари?и и французите не са проверили дали КТБ е платежоспособна? Проблемът е, че няКОЙ започна целенасочена война с/у КТБ, създаде паника, нареди да се изтеглят милиарди от банката и БНБ вместо да спаси банката както си е по закон(както стана по същото време с ПИБ) излезе шефа на БНБ и каза КТБ фалира и КТБ бе фалирана от няКОЙ, който източи едни 4 млрд.лева и се обвинява Цецо. СЛед като тези пари не са напуснали България, как Цецо ги е откраднал? Защо бе спасена ПИБ, а КТБ беше оставена да фалира като не се даде дори шанс на акционерите да се опитат да я спасят? Със сигурност Василев е правил големи далавери, но те не са ставали без ЧАДЪР от правителствата и партиите. Защо изведнъж се засекрати доклада на американците като стана ясно, че няма напуснали средства....да не се окаже, че тези пари са в определени партийни каси? Дали не е случайно и че VTB влезе на ббългарския пазар малко преди това?
Защо се оказа, че във ФОНДА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ГАРАНТИРАНИТЕ ВЗЕМАНИЯ няма пари и се наложи Правителството да взема милиарди заем да изплаща? Защо БНБ не е следила дали банките са попълнили този Фонд и изобщо има ли някой виновен за целия този хаос или виновник е само Цецо?
Сделката с Креди Агрикол не доказва цветущо състояние.
Няма закон, който да казва, че БНБ задължително трябва да спаси дадена банка. Даже нашата централна банка е с доста ограничени правомощия в такива ситуации заради валутния борд. Затова и средствата за ПИБ не бяха осигурени от нея.
Разликата между КТБ и ПИБ е обяснявана не знам колко пъти. Но приемате само това, което искате.
ВТБ развиваше инвестиционна дейност посредством ВТБ Капитал, не е била част от банковата система у нас.
Фондът нямаше достатъчно пари, защото не беше събрал от вноските на банките. Тези пари не падат от горе.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!