Номинация на Хелзинкския комитет обедини "Левски" и ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Номинация на Хелзинкския комитет обедини "Левски" и ЦСКА

Мнениеот 1982 » 06 ное 2015 18:58

Охоооо, тоя Монов се оказа дете на доносник от ДС:

Андрей Монов е роден в семейството на Аксения Монова и Христо Монов. Майка му е нотариус. Баща му е психолог; бивш сътрудник на Държавна сигурност
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 06 ное 2015 19:08

Oskron написа:Тази история за пореден път доказва колко тъп и първосигнален е средностатистическия българин.

Да и ти си абсолютното доказателство. Значи "мирния" австралиец, просто така си се разхожда с нож, с който може да убие човек? Айде бе! Нож, който може да убие човек, се нарича хладно оръжие и в САЩ например, се влиза в затвора за притежанието му. И как така се е отървал от "бандата неонацисти", убивайки техен приятел? Ако беха неонацисти, мозъка му щеше да е рзмазан на асфалта! Аре мисли бе!!! Чужденците, се чувстват като некви богове тука, щото за тях всичко е суперевтино и... Резултати има, не само в тоя случай. Ами Майкъл Шийлдс?
Последна промяна от язе на 07 ное 2015 13:10, променено общо 1 път.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 06 ное 2015 23:37

Горкия австралиец миротворец, ходел с нож, понеже 6 пъти бил нападан...

Нека поставим нещата така, защо мен не са ме нападали за 28 години живот в София нито веднъж, а него за някакви си месеци - 6 пъти?
Из центъра съм движил в най-разнородни компании, състояния на духа и тялото, бил съм и пиян на куче, и на мачове съм ходил, и никой никога не ме е нападнал. Нека всеки си отговори на въпроса как трябва да се държи и какво трябва да прави човек, за да си намери белята 7 пъти, за късмет...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 07 ное 2015 09:47

Eminem написа:Вие ли, бе ? Вие ли ? Още ли не сте разбрали, че Инджов е човек на доган ? А Ганчев какъв е ? Честен и почтен ли ? Защо сте зад него ? А Божков какъв е ? Честен и почтен ? Мазните се на мутри, морал ще раздава. хаххаха смешник.

Какво е направил Инджов за ЦСКА бе ? Тоя откакто са го внедрили в ЦСКА(Март месец) след няколко месеца отидохме във В група и ни е доизточил до последната стотинка както другите поставени лица томов и титан. Единствените турски подлоги сте вие !! щото ние за разлика от вас имахме поне смелостта да протестираме.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Свободна зона”