Едуард Ераносян напусна Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Ераносян - аут ??

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 ное 2015 16:53

Шубата са ше ги оправи бе, все пак сам се определи за най-добрия тренер на Балканите! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 06 ное 2015 16:56

stioks написа:Време е Едо да си идва вкъщи.

Да се връща ама мястото е заето.Пък и не го ли бяхте изгонили вече един път ?

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 06 ное 2015 16:59

Поредната изцепка на "ОЛИГОФРЕНА" и повярвало си футболно парвеню.Ето така в България печелят футболистите,които не харесват треньорите си.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 06 ное 2015 17:14

Аз само ще им благодаря за подаръка Стойчо Стоев. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 ное 2015 17:40

За мен последния човек,който има вина за ситуацията в Лудогорец е Ераносян. Но в такава ситуация няма как да се сменят футболистите и се сменя треньора.
Иначе от километри се вижда ,че отбора на Лудогорец е разделен на групички. Едната е бразилско-португалската, друга е румънската, трета е българската. Още през лятото бях писал ,че най-големия проблем на Лудогорец е привличането на много класни футболисти в отбора. Както казват старите хора "много хубаво ,не е на хубаво". Когато привличаш футболисти от най-висшето ниво на футбола в Бразилия, национали на Румъния или пък футболист минал през Аякс, трябва да си наясно че е много вероятно за тези футболисти трансфера им в Лудогорец да бъде окачествен като стъпка назад. Просто тези футболисти са достатъчно класни за нашето първенство, но те са се виждали да играят в някое от топ първенствата и когато са видели какво представлява нашето първенство е дошло едно неудовлетворение, а в такава ситуация много трудно някой може да даде всичко от себе си. Когато някой не се раздава на 100% много трудно може да разчита на някакви сериозни успехи.
Преди време в този форум бях писал ,че за мен нивото на бразилското първенство е много надценено , има изобилие от качествени футболисти, но за мен са по-скъпи отколкото реално струват, а другото по-важно ,че това много често са футболисти които винаги са поставяли индивидуалната игра над отборната и целта им е била да блеснат с индивидуални качества .
Моето лично мнение ,че Кешеру (въпреки безспорните му качества) не само не вдига класата на отбора,а напротив. Просто с него в състава атаките стават много по-предвидими и положенията пред вратата на другия отбор са много по-малко отколкото преди да дойде Кешеру.
Не на последно място преди Лудогорец играеше един много привлекателен ,но специфичен стил,който изисква и специфични изпълнители или докато новите се научат да го практикуват се изисква време.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 ное 2015 18:23

Чичо Гошо издъни работата, каза че още вчера са му се обадили от ръководството а клуба, така че Ераносян не е напуснал ссам, както ни го представят.
Изображение

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 06 ное 2015 18:45

Да питам малцинствата - нали Едо беше голям треньор :mrgreen: :?:

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 06 ное 2015 19:09

drakon написа:Да питам малцинствата - нали Едо беше голям треньор :mrgreen: :?:

Е, какво общо има между Ераносян и ромското малцинство от Аджисанмаала???
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Едуард Ераносян напусна Лудогорец

Мнениеот IvailoRz » 06 ное 2015 19:34

Тъпа работа ... Нищо против Дерменджиев , винаги е добре дошъл . Май е време за оставки по горните етажи . Томанов , Петричев ... незнам ...

Стойчо Младенов ли ? :mrgreen: Ще го изгоним с камъни тоя смешник .... ще ми лапа по 40к на месец и ще плаче само . :lol:

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 06 ное 2015 19:43

CSKA69 написа:Основният проблем на Лудогорец след напускането на Дерменджиев беше загубата на идентичност, защото през всичките години от самото начало този тим е поддържал един определен стил на игра, независимо от различните треньори - Петев, Стоев и самият Дерменджиев.. Лудогорец досега винаги е изповядвал един испански стил на игра - атакуващ футбол с владеене на топката и контрол в средата на терена. Когато основни играчи като Абало, Кайсара и Безяк напуснат и назначиш треньори с коренно различни виждания за играта (Рибейро и Ераносян изповядват идеи за директен футбол с определно по-дефанзивни функции на играчите) нормално е да настане хаос ;) От друга страна ръководството на тима от Разград може би потърси промяна, защото бе достигнат един таван и се получи една изчерпаност при Дерменджиев. Затова връщането му ще е грешка. По-добре е да се продължи политиката на залагане на някой млад или неизвестен все още български треньор (с чужденец риска винаги е огромен) Веселин Великов от Дунав ми прави страхотно впечатление с атакуващия стил на игра, който изповядва ;) Или пък дори един Галин Иванов би бил интересна кандидатура..

Напълно споделям мнението ти! Още когато макар и за малко Ераносян беше треньор на Берое в едно свое интервю заяви: Един отбор изповядващ атакуващ футбол трябва да отправи около 17 удара минимум на мач към вратата на противника. А играчите на Лудогорец я мотат, пасове успоредни на аут линията или връщане назад. Хубчев в Берое изповядва да не допусне гол и като привърженик на този отбор на мачове не ходя. Публиката според мен трябва да плаща за да се вкара един гол в повече от противника. Предпочитам 3:3 от 0:0 или 3:2 от 1:0! Та Ераносян-Дерменджиев са все едно Клоп-Гуардиола!
ВДинев

Върни се в “Лудогорец”