Томов - големия ЦСКА-ар с дело срещу клуба за пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

manoll
Контакти:

Re: Томов - големия ЦСКА-ар с дело срещу клуба за пари

Мнениеот manoll » 06 ное 2015 15:11

Scanspeak написа:
Гледай ти - много бързо забрави, че точно ЦСКА беше единственият клуб, който плащаше към НАП данък върху реалните заплати на футболистите си, а не като Подуяне и компания, от където преливаха заплати на футболисти на по 240лева и дори след намесата, когато излязоха наяве реалните им заплати и схемичката за укриване на данъци, нещо, което стигна чак до парламента, опънаха чадърче над говедарника тези същите, които сега унищожиха ЦСКА. Или забрави, че голяма част от дълговете към НАП са свързани с ползването на базите, за които ЦСКА е единствения клуб, който плаща, т.е. налива пари в НАП?

Леевски винаги е бил държавен отбор, а в момента е достигнал кулминацията в това отношение - ДПС, партия, за която дори от ЦРУ предупредиха преди две години, че има особено силни връзки с Русия и структури от бившият Съветски съюз, Тонев за който и децата вече знаят, че е милиционер, премиера, който изпълняваше поръчки на разни генерали в началото на 90-те а преди това беше охрана на Тодор Живков и на всичкото отгоре се финансира от фирми, които получават доход САМО от държавни поръчки. Базите се плащат от МВР, а Батков знаем чии син е и татенцето какъв пост е заемал в комунистическата партия. Още 2008 като гръмна скандалът с укриването на данъци трябваше да закрият имено този отбор на народната Милиция и ДС.

В мнението ти има прекалено много недоказуеми неща:

първо - това, че ЦСКА ЕДИНСТВЕН е плащал данък върху реалните заплати е градска легенда, раздухана от Лупи. За да кажеш такова нещо, това означава че знаеш реалните заплати на всички играчи - от всички отбори, и да знаеш кой колко плаща на НАП - извинявай, но не вярвам да имаш такива данни. Смешното е, че всъщност ЦСКА НЕ Е плащал съответните суми, само ги е декларирал и част от дълга към НАП е за това - т.е. ЦСКА не е плащал. Освен това, от всички дела става ясно, че ЦСКА не е плащал и самите заплати - сума ти играчи съдят клуба за това. Т.е. фактите са че ЦСКА не е плащал нито данъци, нито заплати, нито пък ти имаш представа какви са били реалните заплати на Ч.Море или Локо Сф примерно, че да вадиш изводи. Ама иначе ти знае устата...
второ - някой бил "опънал чадър над говедарника - същите, които унищожиха Цска" - това не го разбрах - според теб кой е унищожил Цска? Нямате пари да си платите и нафтата за рейса бе юнак, и дължите на целия свят - обясни ми кой точно унищожава Цска, че да разбера кой опъвал чадъри
трето - базите - това пък е такава глупост, че няма накъде. Най-големия месечен наем, който Цска е плащал е 25 000 лв, мисля че по времето на Илия Павлов. И естествено всъщност пак не плащаше и с МО се караха за това. Докато Левски например е получил правото безвъзмездно да стопанисва Герена, но за разлика от Цска плаща като поп, за да го поддържа. Баждека беше казал, че само първата година е трябвало да се сменят 13 км кабели за осветлението за не знам колко милиона. Само правото на строеж за новия сектор А беше над 700 000 лв, чак Батков изпъшка, ама плати. Сравни това със смешните 25 000 на месец за Армията. Левски плати повече само за един мач на Нац. стадион за мача с Юргорден...

че Левски е държавен отбор - не ми е ясна логиката. Бил на ДПС? Нещо нотариален акт да извадиш? Пък даже и да беше на ДПС - ми те са в опозиция бе колега, хаха. И последно на ДПС ли е Левски, или на Русия, че се обърках...
фирмите спонсори на Левски имат доход САМО от държавни поръчки? Верно? аз ползвам кабелна от Виваком - аз държавата ли съм? Градус и Ефбет - държавни поръчки? Щрабаг играе по обществени поръчки, но далеч не само по тях
Честно доколкото знам бащата на Батков е бил журналист в Отечествен фронт или нещо от сорта, може и да бъркам - но какво общо има това с клетата ви съдба и аматьорските дивизии - имаш чудесния шанс да ми обясниш

изобщо червените фенове вземате всичко, което ви подхвърля съответния водач - я Лупи, я някой друг - ама верно ли е, не е ли - няма значение, повтаряте та повтаряте...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 ное 2015 15:28

Сашо Апошо е един голям цесекар !

Потребителски аватар
shtavov
Контакти:

Мнениеот shtavov » 06 ное 2015 15:30

korteneca написа:
hellios написа:Това написах и в Спортал само ви го копирам :
Какви сте риби всичките...ще ви хванат с правото на бастуна.Това се прави заради несъстоятелността, няма нищо общо с ЦСКА.Томов най-добре знае, че нищо не може да вземе.Пълни кълвачи сте, журналистите ви пускат едно заглавие вие кълвете без да мислите.

Напиши го на още 5-6 места и може сам да си повярваш. :lol:

По темата: [offtopic]Лупи, 100 тей прайш дейба :lol:[/offtopic]

..абе бегай да мууууучиш на гейарена....

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 ное 2015 15:34

че Левски е държавен отбор - не ми е ясна логиката. Бил на ДПС? Нещо нотариален акт да извадиш? Пък даже и да беше на ДПС - ми те са в опозиция бе колега, хаха. И последно на ДПС ли е Левски, или на Русия, че се обърках...
фирмите спонсори на Левски имат доход САМО от държавни поръчки? Верно? аз ползвам кабелна от Виваком - аз държавата ли съм? Градус и Ефбет - държавни поръчки? Щрабаг играе по обществени поръчки, но далеч не само по тях
Честно доколкото знам бащата на Батков е бил журналист в Отечествен фронт или нещо от сорта, може и да бъркам - но какво общо има това с клетата ви съдба и аматьорските дивизии - имаш чудесния шанс да ми обясниш

изобщо червените фенове вземате всичко, което ви подхвърля съответния водач - я Лупи, я някой друг - ама верно ли е, не е ли - няма значение, повтаряте та повтаряте...

manoll

Виж кой беше собственик преди години на М-тел и на Левски.Виж сега кой е собственик на Виваком.Къде бяха тези спонсори преди
няколко месеца та в Левски нямаха пари за заплати.На тримата ви собственици им казавах преди време"тримата тенори".Сега по-точното е "буфосинхронисти"-сигурно си чувал за такава група през соца.

Потребителски аватар
shtavov
Контакти:

Мнениеот shtavov » 06 ное 2015 15:37

....Бившият собственик на ЦСКА Александър Томов е завел дело срещу ЦСКА чрез контролираната от него фирма "Лира Инвестмънт", предаде bTV.

Молбата с №134648 е входирана на 4 ноември в съда и е за предявяване на вземания.

Томов използваше фирмата, за да дава заеми на "червените" с парите, които бе взел от Юлиян Инджов и Петър Манджуков срещу доста висока лихва.

Уточнение : Предявяване на вземане не е съдебен иск, а нормална процедура за ситуацията, в която е ЦСКА. Такъв е редът. Сътветното вземане следва да се предяви. На Общото събрание на кредиторите стана ясно, че не едно и две вземания не са отразени от служебния синдик, поради бъркотия в търговските книги, а не заради несходство в характерите. Съвсем друга тема е какво точно е премятал през калинкината "Лира" господин Истина.

..това е за сведение на всички говежди плужеци дето си навират голите гъзове там къде някои си мерят пишките....

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 06 ное 2015 15:42

shtavov написа:.....това е за сведение на всички говежди плужеци дето си навират голите гъзове там къде някои си мерят пишките....

Те така обичат - задните им части да са ветропоказатели! :lol:
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 06 ное 2015 16:05

Hearts_on_Fire написа:
shtavov написа:.....това е за сведение на всички говежди плужеци дето си навират голите гъзове там къде някои си мерят пишките....

Те така обичат - задните им части да са ветропоказатели! :lol:

Точно пък вие да обяснявате кое е ветропоказател... кой ли не ви се изреди... на кого ли не се молихте, при кого ли не ходихте със и без повикване, кого ли не приехте... с отворени...

hellios
Контакти:

Мнениеот hellios » 06 ное 2015 16:08

Говеда, разбрахте ли за що сте риби? Няма дело глупаци с глупаци.Още сутринта ви го написах, че сте риби и ще ви хванат с правото на бастуна.Айде фак.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 ное 2015 16:57

hellios написа:Говеда, разбрахте ли за що сте риби? Няма дело глупаци с глупаци.Още сутринта ви го написах, че сте риби и ще ви хванат с правото на бастуна.Айде фак.

Входящ № 134648 от 4.11.2015г. - молба за предявяване на вземания
Кредитор ЛИРА ИНВЕСТМЪНТС С.А.
Предявените вземания от „Лира Инвестмънтс“ към ПФК ЦСКА са следствие от производството по несъстоятелност, решенията на съда и временния синдик на база чл. 685 от ТЗ. Става дума за обичайна процедура, направена от десетки други кредитори на ПФК ЦСКА АД.
Има ли дело или не?На лупи ли ще вярваме или на входящия номер.
От една риба.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2015 18:25

petko.h.markov написа:
hellios написа:Говеда, разбрахте ли за що сте риби? Няма дело глупаци с глупаци.Още сутринта ви го написах, че сте риби и ще ви хванат с правото на бастуна.Айде фак.

Входящ № 134648 от 4.11.2015г. - молба за предявяване на вземания
Кредитор ЛИРА ИНВЕСТМЪНТС С.А.
Предявените вземания от „Лира Инвестмънтс“ към ПФК ЦСКА са следствие от производството по несъстоятелност, решенията на съда и временния синдик на база чл. 685 от ТЗ. Става дума за обичайна процедура, направена от десетки други кредитори на ПФК ЦСКА АД.
Има ли дело или не?На лупи ли ще вярваме или на входящия номер.
От една риба.

Петко, как може да не вярваш на г-н професора, д-р Ал. Томов :o :o
Този наистина е гений! Взема пари назаем през фирмата си, като залага акциите на ЦСКА, но същевременно този заем го дава на ЦСКА, също като заем, но с 3% отгоре лихва (защото законът забранявал друго :mrgreen: ). В един хубав мартенски ден си прехвърли акциите и си би шута от ЦСКА, без да е дал и стотинка свои пари, но сега търси една доста добра сума, и тъпото е, че е прав.
Този номер го прави за втори път, но с малки изменения и доста по-изчистено.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Кошче за отпадъци”