Томов - големия ЦСКА-ар с дело срещу клуба за пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Achtung_Juden

Re: Томов - големия ЦСКА-ар с дело срещу клуба за пари

Мнениеот Achtung_Juden » 06 ное 2015 12:56

рушия, духовит си като домашна чехла. Тотален смачканяк и палячо.
А оня, другия, дето приказва за сенки - да знаеш, че в момента във вашата сянка са Сливнишки герой и Чико(Бяга).
Благодарим на Лупи, че ни отърва от червената измет. Да се свети името му!
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 06 ное 2015 13:22

Achtung_Juden написа:рушия, духовит си като домашна чехла. Тотален смачканяк и палячо.
А оня, другия, дето приказва за сенки - да знаеш, че в момента във вашата сянка са Сливнишки герой и Чико(Бяга).

За хора, които се радват, че са се оттървали от нещо, твърде често това "нещо" ви е в главата и му обръщате внимание. Явно ви тресе Стокхолмския синдром. Говежда му работа... По същество - може да си завежда колкото искове иска Лупи - ей там седми ред кредитори, да се нарежда. Това акционерно дружество е приключило. Всъщност, с ПФК-то няма как да влезнем и в Б група, защото не могат да се изпълнят лицензионните критерий. Твърде дълго се проточи назначаването на постоянен синдик, явно и на съдията по делото не му е лесно (пририскат го от разни страни, най-вероятно). Не ми се вярва изпълкома да допусне ФК ЦСКА до участие във В група. Оттам нататък вариантите не са много, май всички ги знаем.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 06 ное 2015 13:25

djd написа:
Кой те е ощетил тебе бе, керпеден?
Сума ти предприятия източиха, банки фалираха, хиперинфлации имаше, всяка година крадат милиарди. Ти за 10 милиона си заревал.
Баси демагогията! Ей Богу!

керпеден не знам какво значи, не владея речника на селските стадиони, но като гледам няма аргументи срещу това, което съм казал - освен че имало хиперинфлация и други глупости. Как няма хиперинфлация за Славия или Литекс примерно, ми баш харизмата удари...

въпросът е, че Цуца играе нечестно спрямо останалите - ако например Левски не беше спрял заплатите за 5 месеца (за да си плати лиценза), спокойно можеше да завърши не 7-ми, а примерно 4-ти - пред настоящия член на В група.
и това не е от миналата година - заради това, че ползва скъпи играчи, за които всъщност не плаща, Цуца е кредитен милионер, кредитен шампион, има фенове, победи и репутация на кредит - е, балона се спука и всичко си идва на мястото - за облекчение на отборите, които играят честно, сами си създават играчи и т.н.

ако имаш още нещо да ми казваш - кажи ако червените фенове сте 1 милион примерно - що не съберете по 30 лв и не си платите дълговете, та да се свърши тая сага. Ако нямаш отговор - аре чиба

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 06 ное 2015 13:28

Drunken_Master написа:ихаа...егати моралистите са феновете на Левски

Съгласен съм, не сме потомци на крадци на кашкавал

работата е съвсем проста - и кашкавала, и лиценза, и всичко в живота си има цена и се плаща - рано или късно

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 06 ное 2015 13:53

Achtung_Juden написа:рушия, духовит си като домашна чехла. Тотален смачканяк и палячо.

Гласувам с две ръце, два крака, един рук и една пръдня това да стане изказване на месеца у форума.
Подкрепям.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 ное 2015 14:05

„Играч от висока класа“ :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Scanspeak
Контакти:

Мнениеот Scanspeak » 06 ное 2015 14:07

manoll написа:
River Plate написа:И в тази тема за ЦСКА, сините комплексари са по-активни от нас самите ;)
Тъжно е цял живот да си в нечия сянка, нали?

Така че темата не е за фалиралия клуб, темата е за всички ощетени, излъгани и завлечени, и както казах - за всички български граждани, тъй като НАП има да прибира 8 цифрена сума
Чорбата трябва да бъде закрита, и да служи за назидание, че законът е над всички. Разбира се, всички които са помагали - разни шефове в НАП, които са допуснали това безобразие, трябва да бъдат съдени за умишлена безстопанственост и вкарани на топло

Гледай ти - много бързо забрави, че точно ЦСКА беше единственият клуб, който плащаше към НАП данък върху реалните заплати на футболистите си, а не като Подуяне и компания, от където преливаха заплати на футболисти на по 240лева и дори след намесата, когато излязоха наяве реалните им заплати и схемичката за укриване на данъци, нещо, което стигна чак до парламента, опънаха чадърче над говедарника тези същите, които сега унищожиха ЦСКА. Или забрави, че голяма част от дълговете към НАП са свързани с ползването на базите, за които ЦСКА е единствения клуб, който плаща, т.е. налива пари в НАП?

Леевски винаги е бил държавен отбор, а в момента е достигнал кулминацията в това отношение - ДПС, партия, за която дори от ЦРУ предупредиха преди две години, че има особено силни връзки с Русия и структури от бившият Съветски съюз, Тонев за който и децата вече знаят, че е милиционер, премиера, който изпълняваше поръчки на разни генерали в началото на 90-те а преди това беше охрана на Тодор Живков и на всичкото отгоре се финансира от фирми, които получават доход САМО от държавни поръчки. Базите се плащат от МВР, а Батков знаем чии син е и татенцето какъв пост е заемал в комунистическата партия. Още 2008 като гръмна скандалът с укриването на данъци трябваше да закрият имено този отбор на народната Милиция и ДС.
Последна промяна от Scanspeak на 06 ное 2015 14:11, променено общо 1 път.
"Този коментар е спонсориран от Кен, кренвирши за всеки зелен"

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 06 ное 2015 14:09

"Домашна чехла?!?" :lol:
[offtopic]"Тоз на мене майка ти!"
Баси тъпата немска каска![/offtopic]
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 ное 2015 14:22

manoll написа:
djd написа:
Кой те е ощетил тебе бе, керпеден?
Сума ти предприятия източиха, банки фалираха, хиперинфлации имаше, всяка година крадат милиарди. Ти за 10 милиона си заревал.
Баси демагогията! Ей Богу!

керпеден не знам какво значи, не владея речника на селските стадиони, но като гледам няма аргументи срещу това, което съм казал - освен че имало хиперинфлация и други глупости. Как няма хиперинфлация за Славия или Литекс примерно, ми баш харизмата удари...

въпросът е, че Цуца играе нечестно спрямо останалите - ако например Левски не беше спрял заплатите за 5 месеца (за да си плати лиценза), спокойно можеше да завърши не 7-ми, а примерно 4-ти - пред настоящия член на В група.
и това не е от миналата година - заради това, че ползва скъпи играчи, за които всъщност не плаща, Цуца е кредитен милионер, кредитен шампион, има фенове, победи и репутация на кредит - е, балона се спука и всичко си идва на мястото - за облекчение на отборите, които играят честно, сами си създават играчи и т.н.

ако имаш още нещо да ми казваш - кажи ако червените фенове сте 1 милион примерно - що не съберете по 30 лв и не си платите дълговете, та да се свърши тая сага. Ако нямаш отговор - аре чиба

Чиба може да викаш на майка си.
А пък за Цуца можеш да си пишеш в говеждия форум, но не и тук. Нищо повече нямам да ти казвам. Изчезвай!

Върни се в “Кошче за отпадъци”