Номинация на Хелзинкския комитет обедини "Левски" и ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Номинация на Хелзинкския комитет обедини "Левски" и ЦСКА

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 ное 2015 09:59

От кои наши фенове сте получили подкрепа за протест бе от тея в интернет които никога няма да излязат ли. Момчето наистина заслужава нацията да се обедини и да застане зад него, а този измислен БХК да се закрие, но въпросът е вие защо не протестирате срещу това, че хора пряко свързани с Пеевски и Тиквата от Банкя, които ни ебават майката в момента, ви управляват ?? защо налапахте турските пари и си траете само и само отборчето ви да бие. Вие не знаете какво е чест и достойнство, това е нещо чуждо за вашите бедни души! Ще си останете сини мърши за цял живот, мразени от всички, и то не защото сте много силни на терена, а защото сте едни платени помияри.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

SPQP
Контакти:

Мнениеот SPQP » 06 ное 2015 10:06

Позволявам си да цитирам едно мнение от Сурат тефтера

Докато работех в Art-hostel Sofia Bulgaria се запознах с брата и приятелката на момчето, защото отсядаха при нас. И познавам бегло този случай... А Hristina Vardeva супер често му ходи на свиждане, за да му носи неща и да си говори с него. С тези "българи", които го защитават, трябва да има диалог, защото те са част от проблема. Не знам каква е дейността на организацията му и не ми и пука. Човекът си заслужава номинацията, защото живеем в беззаконна държава, където всеки прави каквото си иска. Той лежи заради нас! Заради тъпата ни пасивност, примиренчество и това, че винаги сме наблюдатели, но не действаме, когато под носа ни се върши беззаконие и се нарушават човешки права. Всъщност ние рядко действаме и когато нашите собствени човешки права са засегнати, но както добре знаем от продажните медии за това са виновни Сорос и НПО-тата, а не българските политици и институции.

И така. Човекът е в България за не знам колко време. Разхожда се и вижда как неонацисти бият някакви циганета пред Шератон. Тъй като той е от държава (Австралия), където това не е нормално, той се приближава и се опитва да помогне. Вместо това се оказва въвлечен в бой. В някакъв момент в мелето е наръган един от неонацистите. Той го е наръгал с ножа, който носи със себе си, защото шест пъти са го нападали в България. Наръганото момче умира. Естествено австралиецът е виновен за смъртта му и е наказан. А част от ситуацията е това, че умрелият е син на депутат! (ако си спомням вярно, това трябва да се провери, но аз не съм журналист).

Този човек лежи в затвора заради нас! Ако ние действахме в подобни ситуации и не оставяхме да бият деца пред Шератон, той нямаше да е убиец.

Лесно е за един журналист да препечата информацията, която публикуват всички медии и да лепне на един човек етикета УБИЕЦ. Не казвам, че не е убиец...

Бележка под линия: на всичко отгоре отказват да го екстрадират в Австралия, за да поне лежи в затвор с нормални условия.

Втора бележка под линия: бих написал статия по въпроса, но от Офнюз ще ми кажат, че не им е в стила. От Дневник ме рязаха вече. И на другии медии съм пращал и оттам са ме рязали. Освен това или не отговарят на мейли, или отговарят след пет дни, когато темата вече не е "гореща" Ами сори, това е положението. Просто няма къде... Тъпи медии!

Трета бележка под линия: който не вярва на тази история, може да се свърже с мен, за да аз го свържа с брат му.

Четвърта бележка под линия: човекът е носел нож, защото по време на престоя му в България и нападан общо 6 пъти.

Пета бележка под линия: човекът е използвал ножа си, защото хората, които той определя като "футболни фенове" са мятали камъни по него, когато той се е опитал да им попречи да бият беззащитни циганета в идеалния център на столицата.

Шеста бележка под линия: човекът е жертва на съдебната ни система и на колективната ни липса на отговорност пред престъпления на расова основа.

Седма бележка под линия:уважаеми български журналисти, цялата информация за този случай е достъпна в интернет и преди да се палите и да горите този човек на клада, трябва да проучите малко случая, а не да препечатвате информацията, която всички медии повтарят.

Осма бележка под линия: човекът твърди, че на делото срещу него е нямало други свидетели освен приятелите на убитото момче. Как ви звучи това? Чудно, нали? На ви сега случай от съдебната ни система, който е международен и вече е раздухан. Така сме известни пред света. Трябва да се гордеем преди всичко, че сме БЪЛГАРИ!

Девета бележка под линия: Ехо, вие там от Български хелзинкски комитет. Вместо да се оправдавате с организацията на човека, проучете въпроса и поставете този абсурден случай в публичното пространство, защото сега е момента. Свържете се с мен, за да свържа пиара ви с хора, които познават този случай. Не се дръжте отбранително, а нападателно. Накарайте институциите да заработят!

Десета точка: аз ще гласувам за неговата номинация, защото въпреки че е убило човек, това момче е жертва на обществото ни, на държавата ни, на съдебната ни система, на бездействието от страна на полицията, на прекалено много неща. И заслужава поне да си излежи присъдата в Австралия, ебаси! Дайте му поне това право!

ЕДИНАДЕСЕТА И НАЙ-ВАЖНА ТОЧКА: Признавам, че има убийство, но познайте чии син е наистина невинната жертва. Спомняте ли си кой ви нарече "интернет лумпени" по време на протестите през 2013-та срещу Дилян Пеевски? Бинго! Христо Монов - бивш агент на Държавна сигурност.

Потребителски аватар
petrov93

Мнениеот petrov93 » 06 ное 2015 10:15

SPQP написа:Позволявам си да цитирам едно мнение от Сурат тефтера

.[/b]

Какво ми го защитаваш този убиец?
Мястото му едно и той трябва да бъде осъден на смърт! Така трябва да се постъпва с убийци, а не някаква антибългарска организация да ми го номинира за "Човек на годината"!А това мнение вероятно е писано от някой соросид!

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 06 ное 2015 12:09

Тази история за пореден път доказва колко тъп и първосигнален е средностатистическия българин.

Потребителски аватар
petrov93

Мнениеот petrov93 » 06 ное 2015 12:45

Oskron написа:Тази история за пореден път доказва колко тъп и първосигнален е средностатистическия българин.

А какво предлагаш? Да защитаваме убиеца ли?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 06 ное 2015 14:00

Подкрепа дойде от феновете на Ботев (Пловдив), които излязоха с декларация: „БХК, вие не сте българи! Вие сте нищо повече от едни гнусни предатели, които до неотдавна се наказваха със смърт. Започвате нещо, което не можете да завършите във ваша полза. Вашата дейност е анти-българска и много скоро ще навлечете гнева на доста хора към вас. Изобщо нямаме намерение да питаме ония свине от "прокуратурата" дали някога ще си вдигнат дебелите задници от столовете и ще ви направят едно хубаво разследване на дейността и финансирането. Ние, организираните футболни фенове, не разчитаме на чужда помощ, когато се отнася за България и българското. Но сме готови на всичко, за да ги опазим и запазим! Внимавайте!".

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 06 ное 2015 15:45

petrov93 написа:
Oskron написа:Тази история за пореден път доказва колко тъп и първосигнален е средностатистическия българин.

А какво предлагаш? Да защитаваме убиеца ли?

Иска да реагираме в рамките на европейските ценности!

SPQP написа:Всъщност ние рядко действаме и когато нашите собствени човешки права са засегнати, но както добре знаем от продажните медии за това са виновни Сорос и НПО-тата, а не българските политици и институции.

Правителството и дър. институции не са нищо повече от слугини на бизнеса и мафията в България. Да обвиняваме тях е все едно да хвърля камък по лицето ти и после да обвиняваш камъка за сцепената ти глава.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 ное 2015 16:31

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:От кои наши фенове сте получили подкрепа за протест бе от тея в интернет които никога няма да излязат ли. Момчето наистина заслужава нацията да се обедини и да застане зад него, а този измислен БХК да се закрие, но въпросът е вие защо не протестирате срещу това, че хора пряко свързани с Пеевски и Тиквата от Банкя, които ни ебават майката в момента, ви управляват ?? защо налапахте турските пари и си траете само и само отборчето ви да бие. Вие не знаете какво е чест и достойнство, това е нещо чуждо за вашите бедни души! Ще си останете сини мърши за цял живот, мразени от всички, и то не защото сте много силни на терена, а защото сте едни платени помияри.

Я уточни, моля те, какво имаш предвид с това подчертаното? На кого ебават майката, на вас - цесекистите или на нас - нацията? Тоя бълвоч с турските пари го оставям без коментар, вече много се писа и изписа по темата. В нашия, във вашия подфорум, къде ли не... Ти определено си по-буден цесекист от доста от останалите тук, но дори и ти няма да успееш да направиш една лъжа истина, пеейки я навсякъде и по всяко време.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 ное 2015 17:12

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:От кои наши фенове сте получили подкрепа за протест бе от тея в интернет които никога няма да излязат ли. Момчето наистина заслужава нацията да се обедини и да застане зад него, а този измислен БХК да се закрие, но въпросът е вие защо не протестирате срещу това, че хора пряко свързани с Пеевски и Тиквата от Банкя, които ни ебават майката в момента, ви управляват ?? защо налапахте турските пари и си траете само и само отборчето ви да бие. Вие не знаете какво е чест и достойнство, това е нещо чуждо за вашите бедни души! Ще си останете сини мърши за цял живот, мразени от всички, и то не защото сте много силни на терена, а защото сте едни платени помияри.

Вие ли, бе ? Вие ли ? Още ли не сте разбрали, че Инджов е човек на доган ? А Ганчев какъв е ? Честен и почтен ли ? Защо сте зад него ? А Божков какъв е ? Честен и почтен ? Мазните се на мутри, морал ще раздава. хаххаха смешник.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 ное 2015 18:53

А как е станало убийството, не искам да защитавам тоя убиец, но и на тоя Монов не му е чиста работата най-вероятно, при тия сбивания и среднощни скандали, рядко само едната страна е виновна, Още повече, че и алкохолът е намесен почти винаги.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”