Другата страна на протеста

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Другата страна на протеста

Мнениеот 1982 » 05 ное 2015 17:52

Ние, невъоръжените, не се занимаваме всеки ден с престъпници и откачалки, не сме призвани да пазим реда, нали ??!

По цял свят полицаите ползват привилегии, но явно само у нас това се счита за някакво ненормално нещо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 ное 2015 18:01

1982 написа:Ние, невъоръжените, не се занимаваме всеки ден с престъпници и откачалки, не сме призвани да пазим реда, нали ??!

По цял свят полицаите ползват привилегии, но явно само у нас това се счита за някакво ненормално нещо.

Ти разбра ли те защо протестират? Кои привилегии им отнемат? Без привилегии ли ги остават?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2015 18:07

Разбрах, разбира се. Но няма да се повтарям вече, вчера го коментирах.

Но, така е, на едни им се режат, а на други, като тези в парламента и властта, само им се добавят пари и привилегии. А ние се караме помежду си за редовите полицаи, дали заслужавали 20 или 30 дена отпуск, дали да вземат 10 или 20 заплати при пенсиониране. Те да бяха проблемът на държавата, щеше да е чудесно.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 05 ное 2015 18:07

1982 написа:Ние, невъоръжените, не се занимаваме всеки ден с престъпници и откачалки, не сме призвани да пазим реда, нали ??!

Именно, това е проблемът. Защо един чиновник ходи по 5-6 часа на работа в МВР, ползва 40 дена платен годишен отпуск, взема около 1700 лв на месец и 2 години трудов стаж му се смята за 3......с какво този човек е по-заслужил от един обикновен гражданин? Добре, нека им оставят 20-те заплати и на тях все пак работят за държавата, но останалите неща трябва да са само за редовите полицаи. Все пак държавен служител трябва да ползва и някакви привилегии, но останалите....то съшото е и в съдебната система.

Решениетое много лесно. Маха се МВР Академия и Болница(и без това няма смисъл от тях), Пожарната минава към Общината и ще има пари за всичко в МВР, а и като се съкратят онези "консултанти", които са пенсионери, ама продължават да заработват.....и да видим колко пари ще останат
Последна промяна от bobo_13 на 05 ное 2015 18:09, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 ное 2015 18:08

1982 написа:Да, полицаят също е служител на МВР. Но не всеки служител на МВР е полицай.

Ще ти го обясня така, в МВР е следното - служители много, полицаи малко. Като оная приказка за вождовете и индианците.

Между другото,всеки гледа общата бройка на служителите,но никой реалната на хората,които са на улицата.А там е страшно ,повярвайте ми.
Да кажем така: орязване на 20-те заплати на тия по бюрата(те са хиляди и взимат дубъл над редовия полицай) и подобряване на условията на труд на хората в униформа(разбирай и запазване на заплатите )
пп.Включвам и редовите надзиратели,пожарникари и военни.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
petrov93

Мнениеот petrov93 » 05 ное 2015 18:09

Много пъти съм критикувал някои действия на полицията, но според мен сега е моментът народа да излезе на протест в защита на полицаите и да свали продажното антибългарско правителство на ГЕРБ,ДПС и РБ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2015 18:11

bobo_13 написа:

Именно, това е проблемът. Защо един чиновник ходи по 5-6 часа на работа в МВР, ползва 40 дена платен годишен отпуск, взема около 1700 лв на месец и 2 години трудов стаж му се смята за 3......с какво този човек е по-заслужил от един обикновен гражданин? Добре, нека им оставят 20-те заплати и на тях все пак работят за държавата, но останалите неща трябва да са само за редовите полицаи. Все пак държавен служител трябва да ползва и някакви привилегии, но останалите....то съшото е и в съдебната система.

Решениетое много лесно. Маха се МВР Академия и Болница, Пожарната минава към Общината и ще има пари за всичко в МВР, а и като се съкратят онези "консултанти", които са пенсионери, ама продължават да заработват.....и да видим колко пари ще останат

Съгласен съм, нека орежат парите на администрацията в МВР, за това спор няма, дори човекът от синдиката им го каза.

Но, много по-лесно е да отрежем всички, явно на някой сметката не му излиза и затова трябва отнякъде да се отклонят някакви пари.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 ное 2015 18:13

petrov93 написа:Много пъти съм критикувал някои действия на полицията, но според мен сега е моментът народа да излезе на протест в защита на полицаите и да свали продажното антибългарско правителство на ГЕРБ,ДПС и РБ!

Ако не се лъжа ,за неделя е насрочен национален протест на хората в униформи и редовите граждани .
Последна промяна от FLANKER на 05 ное 2015 18:25, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
petrov93

Мнениеот petrov93 » 05 ное 2015 18:14

FLANKER написа:
petrov93 написа:Много пъти съм критикувал някои действия на полицията, но според мен сега е моментът народа да излезе на протест в защита на полицаите и да свали продажното антибългарско правителство на ГЕРБ,ДПС и РБ!

Ако не се лъжа ,за неделя е насрочен национален протест на хората с униформи и редовите граждани .

Да точно! Народът е казал - рибата се вмирисва откъм главата!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2015 18:16

FLANKER написа:пп.Включвам и редовите надзиратели,пожарникари и военни.

Аз не знам защо само полицаите се коментират тук, като тук потърпевши са и пожарникарите, военните, надзирателите в затворите и въобще цялата система за сигурност.

Върни се в “Свободна зона”