Сензация в София! Показват мумия на извънземно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

untraceable
Контакти:

Сензация в София! Показват мумия на извънземно

Мнениеот untraceable » 05 ное 2015 11:29

Съществото е високо 50 см, лично съм го пипал, обяви проф. Лъчезар Филипов

Мумия на същество от извънземен характер ще бъде показана и представена за първи път на научен форум в София, съобщава „Телеграф”. Това ще стане на 6 ноември по време извънредната сесия „Неидентифицирани космични феномени” на XI научна конференция на тема „Космос, екология, сигурност” в Руския културно-информационен център.
„Съществото се дължи в специално покритие, високо е 50-60 сантиметра и е с много голяма глава. Лично съм го виждал и пипал”, обясни проф. Лъчезар Филипов от Института за Космически изследвания на БАН.

Създанието е било дълго време крито от света и се намира в Националния музей в Мексико.

„Това не е мутант, мутантите имат общи черти с човека, а мумията показва съвсем различно същество”, казва професорът. /БЛИЦ

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Сензация в София! Показват мумия на извънземно

Мнениеот защо » 05 ное 2015 11:54

Хм, тоя професор ме съмнява... "50 сантиметра е, лично съм го пипал..."
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 ное 2015 12:00

защо написа:Хм, тоя професор ме съмнява... "50 сантиметра е, лично съм го пипал..."

Хихихихи

Открита е в Мексико и ще я показват тук !Да бе да .Американците ще изпуснат такава възможност ....

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 05 ное 2015 12:18

Извънземни тела се съхраняват и изследват отдавна в САЩ и Русия.Не им се дава гласност по много причини.Информация изтича само по странични канали.Нарочно се насажда неверие.Корабите на извънземните и техните тела помагат много на държавите с възможности,за бързи,нови открития.Иначе срещи между хората и извънземните в древността е имало често.Тогава хората са били безопасни за развитите инопланетяни.Сега всичко е по-скрито.Но разни изображения по плата,пещери,запазени традиции в разни джунгли,предмети неподходящи за определен период на развитието при човека,религиозни вярвания и ритуали,всичко това ни води само към един извод.Контакти е имало,има и ще има.Вероятно ще дойде време всичко да бъде общоизвестно.

Потребителски аватар
petrov93

Мнениеот petrov93 » 05 ное 2015 13:01

Статията търси евтина сензация. Не вярвам в достоверността й.

Върни се в “Свободна зона”