Съществото е високо 50 см, лично съм го пипал, обяви проф. Лъчезар Филипов
Мумия на същество от извънземен характер ще бъде показана и представена за първи път на научен форум в София, съобщава „Телеграф”. Това ще стане на 6 ноември по време извънредната сесия „Неидентифицирани космични феномени” на XI научна конференция на тема „Космос, екология, сигурност” в Руския културно-информационен център.
„Съществото се дължи в специално покритие, високо е 50-60 сантиметра и е с много голяма глава. Лично съм го виждал и пипал”, обясни проф. Лъчезар Филипов от Института за Космически изследвания на БАН.
Създанието е било дълго време крито от света и се намира в Националния музей в Мексико.
„Това не е мутант, мутантите имат общи черти с човека, а мумията показва съвсем различно същество”, казва професорът. /БЛИЦ
Сензация в София! Показват мумия на извънземно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Сензация в София! Показват мумия на извънземно
Хм, тоя професор ме съмнява... "50 сантиметра е, лично съм го пипал..."
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
защо написа:Хм, тоя професор ме съмнява... "50 сантиметра е, лично съм го пипал..."
Хихихихи
Открита е в Мексико и ще я показват тук !Да бе да .Американците ще изпуснат такава възможност ....
- action66
- Контакти:
Извънземни тела се съхраняват и изследват отдавна в САЩ и Русия.Не им се дава гласност по много причини.Информация изтича само по странични канали.Нарочно се насажда неверие.Корабите на извънземните и техните тела помагат много на държавите с възможности,за бързи,нови открития.Иначе срещи между хората и извънземните в древността е имало често.Тогава хората са били безопасни за развитите инопланетяни.Сега всичко е по-скрито.Но разни изображения по плата,пещери,запазени традиции в разни джунгли,предмети неподходящи за определен период на развитието при човека,религиозни вярвания и ритуали,всичко това ни води само към един извод.Контакти е имало,има и ще има.Вероятно ще дойде време всичко да бъде общоизвестно.
Статията търси евтина сензация. Не вярвам в достоверността й.