Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига 2015/2016
И двата ми любими отбора се провалиха стабилно днес. И докато Валенсия поне имаха късмет със загубата на Лион, то при Арсенал става много сложно. Байерн според мен няма да пуснат Х на Олимпиакос, ама в последния кръг няма да бием в Гърция, камо ли пък с нужния резултат. 

Последна промяна от Udoji90 на 04 ное 2015 23:52, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
enguerino написа:Аз пък мислЪ, че ще се класират![]()
И аз. Другите два отбора в групата са слаби.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:enguerino написа:Аз пък мислЪ, че ще се класират![]()
И аз. Другите два отбора в групата са слаби.
Другия вариант е да отидат в ЛЕ, да я спечелят и Венгерин да остане още 10 години

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Очаквана победа за Байерн. По-силен отбор са от Арсенал. Рома с важна победа, която ги прави фаворит за второто място. Любопитно е, че БАТЕ също имат шанс за класиране напред.
Ако победят или поне не загубят у дома от Байер, може да се стигне до интересен мач на "Олимпико". В Челси май само един футболист играе в последните 3 месеца.
Това, ако е сериозно и включва Олимпиакос... Няма слаб отбор с 9 точки след четири мача в групите на ШЛ!
Според мен ще се стигне до решителен мач в Гърция. Вече дали Арсенал ще успеят да победят с необходимия резултат...
Ако победят или поне не загубят у дома от Байер, може да се стигне до интересен мач на "Олимпико". В Челси май само един футболист играе в последните 3 месеца.
MCMXIII написа:И аз. Другите два отбора в групата са слаби.
Това, ако е сериозно и включва Олимпиакос... Няма слаб отбор с 9 точки след четири мача в групите на ШЛ!
Според мен ще се стигне до решителен мач в Гърция. Вече дали Арсенал ще успеят да победят с необходимия резултат...
- dreben23
- Контакти:
Udoji90 написа:И двата ми любими отбора се провалиха стабилно днес. И докато Валенсия поне имаха късмет със загубата на Лион, то при Арсенал става много сложно. Байерн според мен няма да пуснат Х на Олимпиакос, ама в последния кръг няма да бием в Гърция, камо ли пък с нужния резултат.
Ами да, ако пак излезем с Дебюши няма. Но иначе все още има шанс, въпросът е как ще подходим към тия мачове. Освен ако Олимпиакос не открадне нещо от Байерн, спокойно може да стане вече.

[offtopic]Валенсия обаче са си слаби. Рома е бомба, те са поне на полуфинал.

Последна промяна от dreben23 на 05 ное 2015 00:16, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Groucho написа:Очаквана победа за Байерн. По-силен отбор са от Арсенал. Рома с важна победа, която ги прави фаворит за второто място. Любопитно е, че БАТЕ също имат шанс за класиране напред.
Ако победят или поне не загубят у дома от Байер, може да се стигне до интересен мач на "Олимпико". В Челси май само един футболист играе в последните 3 месеца.MCMXIII написа:И аз. Другите два отбора в групата са слаби.
Срамота е водач в ПЛ, да отпадне от балкански отбор. Иначе спирам да гледам Диема!!!
К'во значи Байерн:
[center]

Момите са от женския отбор на Бавария, гледащи тазвечерщния мач.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Реално погледнато, днес се получиха доста интересни срещи от ШЛ. Челси и Рома бият с драматично, като Челси е почти сигурен осминафиналист, а Рома ще се борят с БАТЕ и Байер,Порто бие Макаби като гост и се класира в следващата фаза, Барселона и Байерн бият логично и са 1/8 фиалисти, Гент бие изненадващо Валенсия с 1:0(тук леко се завърза групата), Зенит е сигурен осминафиналист след победа над Лион с 2:0 като гост.За мен лично тази година няма изявен фаворит за спечелването на трофея и очертават се доста интересни, и непредвидими 1/8 финали догодина.
Мисля че Арсенал няма да успеят да стигнат 1/8 финал!
Интересно ще се очертае за последния мач
Победа с 2 гола в Гърция не е нищо особено и непостижимо, така че да не бързаме 

Леевски, оле