Честит Рожден Ден на Серджиу Буш!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Честит Рожден Ден на Серджиу Буш!

Мнениеот onegavon » 03 ное 2015 14:28

ЧРД и от мен дано се наложи в Англия! Относно най-качествен и титулован чужденец не са нито Мораеш ,нито Дембеле.
За мен това е Беноа Кое.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 04 ное 2015 09:42

[offtopic]Няма Буш - няма муш.
Има - Лупи: гуш,гуш,гуш.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 ное 2015 11:45

Заклет Левскар написа:[offtopic]Няма Буш - няма муш.
Има - Лупи: гуш,гуш,гуш.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Това , че си сложил простотията си в Offtopic не я прави по малка простотия . На теб особено ти отива . Да е живо и здраво момчето , а ти да научиш кой е Менса !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 ное 2015 12:15

Nuke написа:
Teo написа:Мораеш е най-добрия ''чужденец'' играл за български клубен отбор!

Дембеле игра доста по-добре от него. Статистиката е безпристрастна. Скоро никой няма да стигне постижението 37 гола в 39 мача.

Всички знаем къде играе Мораеш , а ти знаеш ли къде търка пейката пияната маймуна ? Сравнението между двамата е обида и то жестока . На Мораеш никога не му се е налагало да му назначават охрана , за да го пази да не пие . Във всяко свое интервю той е казвал добри думи за ЦСКА , въпреки , че и той изгоря с някакви пари . Единственото интервю на маймуната , касаещо Левски бе , че там можело да не тренира и да си порка . Всичките ви " легенди " са такива . Кажи ми един левскар , направил успешна кариера в чужбина и аз ще ти кажа поне 5 наши , направили такава . Комплексите и злобата са най - отличителните ви черти . Чернилката вкарваше голове в България , защото тук нямаше кой да свири нарушенията му в нападение . Гонзо под индиго .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2015 17:33

Да е жив и здрав и дано и той не ви съди за пари някой ден! :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 ное 2015 18:02

TristaNNN написа:Да е жив и здрав и дано и той не ви съди за пари някой ден! :lol:

Жив и здрав да е и скоро пак да ви шие здраво.

Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”