Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот MASTER_COOL » 03 ное 2015 08:57

Гигс въобще не е готов за мениджър на Манчестър Юнайтед !
Дано обаче е взел всичко положително от Алекс и да е научил кое е антифутбол ( Мойс и Ван Гаал ) :oops:
И все пак не съм оптимист ! Велики играчи не се превръщат в успешни мениджъри ! Изключение прави Кройф !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 ное 2015 08:58

Заместник може да бъде успял мениджър на по-малък отбор! Вижте сър Алекс как размята като парцалени кукли грандовете Селтик и Рейнджърс, има успехи и в Европа. Тотален победител до мозъка на костите. Гигс винаги е бил тих и послушко. Не знам дали притежава този характер.

Абсолютният куку, перде, непокист виждам само у двама в момента - Клоп и Ел Чоло. Всичко друго е леш и остарели динозаври. Нещо ново е нужно на Юнайтед.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 ное 2015 09:00

MuFc1878 написа:Заместник може да бъде успял мениджър на по-малък отбор!

:oops: :shock: :o
Такъв беше Мойс ?
Или аз не съм те разбрал правилно ? :roll:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 ное 2015 09:01

Мойс нищо и никога не е постигал. Дадох примери от какъв тип мениджър имаме нужда :)

MASTER_COOL написа:Атлетико и Борусия за мен не са малки клубове ;)

Но са и далеч от класата на Барса, Реал и Байерн!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 ное 2015 09:02

Атлетико и Борусия за мен не са малки клубове ;)

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 03 ное 2015 12:07

Като чета мненията тук все едно Юнайтед е на 15-о място в класирането, а не Челси :lol: От друга страна мисля, че е напълно нормално след година и половина феновете да очакват да видят ясно изградено лице на отбора, след толкова много промени както като играчи и потенциал, така и като методология на тренировки и тактическа подготовка. Ван Гаал изглежда леко ''зациклил'' в опитите си да налага своята ''философия'' :roll: С право сте коментирали, че холандецът прекалено ограничава свободата на играчите, не само в атакуващ план - всичко е подчинено на предварителния ''геймплан'', в изготвянето на който активно участва и Райън Гигс (доколкото си спомням в едно интервю Ван Гаал сподели, че Гигс има ролята на главен анализатор на противниковите отбори. На базата на неговите анализи треньорския щаб изготвя плана за мача).. Някак си ми се струва, че Ван Гаал не е поставен под напрежение в Юнайтед - такова, каквото изпитваше в Байерн от ръководството и в Барселона от феновете и журналистите.. Прекалено спокойно му е и това му позволява да достига до крайности в идеите си.. Все пак смятам, че нищо фатално не е станало още, че да се говори за край на ''ерата Ван Гаал'' в Юнайтед ;) Дори напротив - зациклянето е временно и ще ''отлепите ютията'' съвсем скоро. Убеден съм, че този сезон Юнайтед ще спечели трофей/и ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 ное 2015 14:58

Гигс като асистент - според мен на Гигс хич не му харесва това, което вижда, да не говорим, че дори когато бием, не го виждаме да се радва особено.

че е напълно нормално след година и половина феновете да очакват да видят ясно изградено лице на отбора

Някак си ми се струва, че Ван Гаал не е поставен под напрежение в Юнайтед.

да е научил кое е антифутбол ( Мойс и Ван Гаал )

Заместник може да бъде успял мениджър на по-малък отбор!

1.Сливи ли има в устата си? Легенда на клуба и част от ерата на сър Алекс - как не го боли сърцето от това, което вижда?
2.О, да лицето е ясно изградено - Пасове и владеене до откат.Скучен и еднообразен футбол.
3.Да, така е! Мойс го разкъсваха след всеки допуснат гол, а тук редим безумни мачове, отвратителни мачове, пръскат се милиони за трансфери и нищо, сякаш всичко е наред. А в резултат на това...последни сме по създадени положения и удари във вратата, рекордьори по пасове назад(1041), само Касорла и Йозил имат 81 създадени положения....колкото има и Юнайтед към момента.
Единственото положително нещо е, че имаме стабилна защита и допускаме малко голове.Но това за мен не е новост, защото още миналата година се усети тази тенденция и потенциала в дефанзивното звено.
Проблемът е, че трудно бележим голове и нямаме нито един офанзивен играч във форма(не от вчера или днес).
4.При Мойс никога не сме играли антифутбол!(ако случайно визираш онези 81 центрирания срещу Фулъм...никакъв аргумент не е това, отделно че:В крайна сметка вероятността да вкараш гол след дъжд от центрирания в наказателното на противника, е в пъти по-висока(да не кажа несравнима), отколкото да цъкаш топката в половината си, центъра или пред/в чуждото наказателно поле(мъчейки се да влезеш с топката във вратата, ако може ей така...да се довлачи зад гол линията, ще е идеално...).
В онзи мач срещу Фулъм поне вкарахме 2 гола, а в последните 3 мача на доминация(по Ван Гаал) с 70% владеене....3х 0-0.
5.Прегледах няколко подобни профила и червената лампичка светна на едно име - Унай Емери.

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 03 ное 2015 23:24

237 - Wayne Rooney is now tied for 2nd all-time top scorer in Manchester United history alongside Denis Law. Bobby Charlton has 249.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 ное 2015 23:52

12 гола до рекорда !
Няма шанс да го направи !
:lol:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 04 ное 2015 00:00

MASTER_COOL написа:12 гола до рекорда !
Няма шанс да го направи !
:lol:

Той ся след днешния гол си има гарантирани 2 сезона като титуляр, тъй че.. логично е да го направи.
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”