Левски води, стабилността на отбора е впечатляваща, но както писа и Синчец, потенциалът е ограничен (на този етап). Какво ли ще стане, ако примерно Карнер е наказан, а Белаид получи контузия, а Живко напусне (за мен качествата на старите играчи ясно се виждат и по променения отбор на Локо Пловдив, просто са на ти с футбола)? Така че Левски трудно може да спечели титлата този сезон, но да, Лудогорец могат да я загубят. Очаквано кризата след Милсами е много сериозна и аз не очаквам да отмине скоро.
Дали генерално ще има промяна, не знам, зависи от Домусчиев. Той има два пътя. Да се оттегли с припечеленото, все още е на плюс и да продаде клуба на друг желаещ или да се опита да щурмува отново евротурнирите и специално ШЛ. Ако аз съм на негово място ще избера първия вариант, защото у нас хубавите неща рядко са трайни и според мен Лудогорец вече е тръгнал по наклонената плоскост и дори и с високия коефициент, е по-голям шансът да не влезе в групите другия сезон, отколкото да влезе.
Смяна на караула в А група - анализи, мнения
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Смяна на караула в А група - анализи, мнения
До края на сезона има още 22 кръга , много рано правите заключения. Никой не е виновен на Лудогорец , че изгони треньора си и закупи футболисти на килограм за милиони.
-
Achtung_Juden
Левски е първи в А група с 4 точки преднина, ЦСКА е във В група с огромни шансове за промоция в А окръжна. Съответно феновете на ЦСКА измислят какви ли не мантри да оправдаят това, ей така за да си успокоят душиците. Правят нелеп опит за спиране на притока на газ по пикочните си мехури. Но кой го ебе в крайна сметка?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.
Като ЦЕСЕКАР си казвам:
до края на сезона има много и ако Левски си мисли, че е спечелил титлата се лъже жестоко
единственото добро попадение в Левски е треньора и мен лично ме кефи колко спокоен човек е
само с треньор титла не се взема
ако трябва да си измисля моя концепция как на Левски ще дадат титлата тя ще звучи така:
Домус ага е дал адски много пари за да си позволи да се даде на Левски без бой
Домус ага е видял какви пари влизат от Европа и кокала лесно няма да го даде
Домус ага може и да е компенсиран за неубедителната игра на Лудогорец
но хегемона все още е от Разград и на Левски ще му трябва много, адски много за да си върне стария блясък
до края на сезона има много и ако Левски си мисли, че е спечелил титлата се лъже жестоко
единственото добро попадение в Левски е треньора и мен лично ме кефи колко спокоен човек е
ако трябва да си измисля моя концепция как на Левски ще дадат титлата тя ще звучи така:
но хегемона все още е от Разград и на Левски ще му трябва много, адски много за да си върне стария блясък
най-накрая един кадърен коментар. Само да допълня, че единствените които от сега броят Левски за шампион в огромната си част са феновете на ЦСКА, които смятат, че Бойко им е виновен за всичко. Ест има и изключения, като НОРМАЛНИЯ коментар на Валери.
- damyanov1963
Валери написа:Като ЦЕСЕКАР си казвам:
Колко левскари видя във форума, които си мислят, че Левски ще стане шампион? Щото аз май видях повече такива цесекари, или такива, които ни обясняват как още е рано да си мислим, че ще станеме шампиони.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
HEATSEEKER написа:W84me написа:HEATSEEKER написа:Мисля, че прибързано ''Лудогорец'45'' е отписан, друг е въпросът, че този ''Левски'' има вопиюща нужда от тази титла, за да може тандемът Пеевски(б.р.-Ахмед Доган)-Борисов окончателно да бъде приет като нещо добро и спасително.
Ататюрк и Ердоган къде ги забрави?
От всичките левскари, които познавам единствено Ели Ваташка ГО КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ , КОЙ ДАВА ПАРИТЕ В ЛЕВСКИ.
п.с.Преди бяхте доносници-левскари, сега станахте рязани турци-депесари.Вожда Ви Борисов нарича Ердоган-''моя приятел'',,,а Ататюрк ,май е бил от ''Галатасарай'' , на тези същите, на които са взели цветовете(б.р.-Румен Пайташев).
И както е казано нищо ново под слънцето, кръвта вода не става---Времето го доказва.
Ами верно, че кръвта вода не става. Още Вождове са ви в главите, като по вашето време. И какво постигна Левски с "Вожда" си Б.Б.? Нулеви сезони, откакто е на власт.
И точно цесекар да говори за доносници
И за какъв Галатасарай говориш, като вие взехте името и бяхте създадени по модела на комунистическия ЦСКА Москва?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
THE G.A.M.E
Тия приказки за Боко и Левски ( както и за дпс ) ... Ги слушам и чета още от 1-вият мандат на ГЕРБ.
Повече от 6 пълни години гербаджиите са държали власта, за този период Левски има 0 ( НУЛА ) Титли и Купи.
Пък не е като да не сме имали шансове, поне на два пъти.
Обаче видиш ли, сега вече нещата били наредени.
Айде бе !??
Точно когато Киро се изръси с 20-на млн. за селекция, Титлата е уредена за Левски ?
Ако искаха някои да се легитимират чрез Левски, щяха да са ни направили Шампиони, още преди години.
Още когато Лудогорец просто бяха "новаците - късметлии", а не сериозният фактор, който са сега.
Логика ?
Като в оня виц за мангала Шабан, дето бил чистач в една фирма и шефът му го попитал веднъж:
- Шабане, тука на бюрото оставих едни документи, да си ги виждал ?
Шабан вика: Нищо не съм виждал шефе.
А шефът му вика: Добре де, преди 5 мин. бяха тука, как са изчезнали... Къде е логиката ?
А Шабан: Айде ся па и логиката я нема !??
Повече от 6 пълни години гербаджиите са държали власта, за този период Левски има 0 ( НУЛА ) Титли и Купи.
Айде бе !??
Точно когато Киро се изръси с 20-на млн. за селекция, Титлата е уредена за Левски ?
Ако искаха някои да се легитимират чрез Левски, щяха да са ни направили Шампиони, още преди години.
Още когато Лудогорец просто бяха "новаците - късметлии", а не сериозният фактор, който са сега.
Логика ?
Като в оня виц за мангала Шабан, дето бил чистач в една фирма и шефът му го попитал веднъж:
А шефът му вика: Добре де, преди 5 мин. бяха тука, как са изчезнали... Къде е логиката ?
THE G.A.M.E написа:Тия приказки за Боко и Левски ( както и за дпс ) ... Ги слушам и чета още от 1-вият мандат на ГЕРБ.
Айде бе !??
Точно когато Киро се изръси с 20-на млн. за селекция, Титлата е уредена за Левски ?![]()
Логика ?
Абе ти не разбираш! ТОЯ ПЪТ всичко е уредено
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
damyanov1963 написа:Ами верно, че кръвта вода не става. Още Вождове са ви в главите, като по вашето време. И какво постигна Левски с "Вожда" си Б.Б.? Нулеви сезони, откакто е на власт.
Не е само това. Не трябва да има никаква пряка връзка между едното и другото, не трябва да има "директиви". Нормално ли е обаче да се биеш в гърдите, че си големият левскар и същевременно да водиш в клуба ликвидатора Тонев, да търпиш безумното му финансово управление на клуба, ощетяващо и държавата (същото се отнася и за Г. Иванов) и да наливаш маса държавни пари в стадиона на конкурентен проспериращ клуб в момент, в който стадионът на Левски е срутен без ясна идея кога и откъде ще се финансира възстановяването (аз категорично не съм против подпомагането на клубовете с държавни средства). И същевременно да твърдиш, че искаш да помогнеш на ЦСКА, а и при тях да довеждаш ликвидатори.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!