Монтана (Монтана) - Левски (София) / Понеделник / 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Монтана (Монтана) - Левски (София) / Понеделник / 0:2 FT
Точно така се брани върха, както този мач. Спокойно, уверено и със самочувствие. Поредната суха мрежа и показване на постоянство, което е най-важното, освен трите точки разбира се. Преднината на върха вече се увеличава, а кръговете скоро ще се преполовят...
- ralka_levskarka
- Контакти:
Прекрасен понеделник! ТолкоЗ.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Player написа:Точно така се брани върха, както този мач. Спокойно, уверено и със самочувствие. Поредната суха мрежа и показване на постоянство, което е най-важното, освен трите точки разбира се. Преднината на върха вече се увеличава, а кръговете скоро ще се преполовят...
Едно уточнение: така не се брани върха. Така се действа, ако искаш да стигнеш до върха! Не до временния, а до големия, последния връх. Естествено, ние сме реалисти и не си правим идиотски илюзии. Но ще сме и лъжци-лицемери, ако кажем, че нейде дълбоко в сърцата си не мислим и за тази мъничка вероятност. Все пак да не забравяме, че преди три месеца всички спецове ни определяха 6-8 място, а някои дори битка за оцеляване. Да не забравяме, че малцина и в този подфорум вярваха на Стойчо и компания, особено след валящите ден след ден откази на играчи да дойдат в Левски, групи от по 14 човека, неубедителния старт и прочее дребни подробности...
Че грозните патета ще изплуват, на мен ми беше ясно. И колкото повече ги плюеха свои и чужди, ми ставаха по-насърце.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- popokutepetel
- Контакти:
sin4ec написа:Player написа:Точно така се брани върха, както този мач. Спокойно, уверено и със самочувствие. Поредната суха мрежа и показване на постоянство, което е най-важното, освен трите точки разбира се. Преднината на върха вече се увеличава, а кръговете скоро ще се преполовят...
Едно уточнение: така не се брани върха. Така се действа, ако искаш да стигнеш до върха! Не до временния, а до големия, последния връх. Естествено, ние сме реалисти и не си правим идиотски илюзии. Но ще сме и лъжци-лицемери, ако кажем, че нейде дълбоко в сърцата си не мислим и за тази мъничка вероятност. Все пак да не забравяме, че преди три месеца всички спецове ни определяха 6-8 място, а някои дори битка за оцеляване. Да не забравяме, че малцина и в този подфорум вярваха на Стойчо и компания, особено след валящите ден след ден откази на играчи да дойдат в Левски, групи от по 14 човека, неубедителния старт и прочее дребни подробности...
Че грозните патета ще изплуват, на мен ми беше ясно. И колкото повече ги плюеха свои и чужди, ми ставаха по-насърце.
Ами предвид, че Левски спря да губи балъшки точки от последните иЦСКА го няма в А група да дарява по 12 т. на Делиорманци шанса Левски да стане шампион значително се увеличава. Важно е какво ще стане на зимната пауза. Ако успеят да задържат Живко Миланов, Гаджев и Прохаска и се привлече още някой качествен нападател не мисля, че ще има кой да ги спре. За съжаление поне по отношение на Миланов Гонзо е прав, че като ти предлагат 10 пъти повече трудно ще се правиш на самарянин. Дано все пак остане.
А на втория гол някой може ли със сигурност да твърди, че играчът, който гонеше Диаби, не покриваше засадата? Щото аз си пуснах сигурно 20 повторения и не можах да реша. Иначе и според мен Ради Цонев пречеше на вратаря и ако не го покриват, би трябвало да не бъде зачетен гола.
sin4ec написа:Player написа:Точно така се брани върха, както този мач. Спокойно, уверено и със самочувствие. Поредната суха мрежа и показване на постоянство, което е най-важното, освен трите точки разбира се. Преднината на върха вече се увеличава, а кръговете скоро ще се преполовят...
А дали според "спецовете" с наличните точки се спасихме вече от изпадане или ни трябват още много точки, за да се спасим от участие в Б група? Оставям това на големите "спецове". Дали са си заложили апартаментите, че изпадаме...
Иначе сериозно, този отбор има характер и е с хладен разум. Не е онзи дето, колкото повече наближаваше края на два мача за да вдигнат една титла и една купа изпадаха във все по-голяма паника. Сякаш не си вярваха, че това за което цяла година се бориха, го постигат и се уплашиха. Сега на терена не треперят при всяко центриране или всяка атака. Дори и аз взех да съм доста по-спокоен като ни нападат. Няма голове от нищото. Но все пак и вратаря е друг, а той както се казва е половин отбор. Сегашният е мъж и строява защитата, а като грешат ги вдига, а не като котенцето, което си стоеше безмълвен клекнал след всеки смешен гол.
- popokutepetel
- Контакти:
Corwin написа:А на втория гол някой може ли със сигурност да твърди, че играчът, който гонеше Диаби, не покриваше засадата? Щото аз си пуснах сигурно 20 повторения и не можах да реша. Иначе и според мен Ради Цонев пречеше на вратаря и ако не го покриват, би трябвало да не бъде зачетен гола.
Радослав Цонев не беше покрит от никой. Дали обаче съдията трябваше да маркира засада или не не мога да кажа. От месец август ФИФА промени правилото за засада в такава ситуация и по силата на тази промяна това е засада. По старото правило обаче не е. И тук е въпроса от кога новото правило влиза в сила. Това ще отговори на въпроса ти. Ако не е влязло все още значи всичко е ОК, ако е влязло то тогава Цветан Кръстев е сбъркал и по този начин е побутнал Левски.
Player написа:А дали според "спецовете" с наличните точки се спасихме вече от изпадане или ни трябват още много точки, за да се спасим от участие в Б група? Оставям това на големите "спецове". Дали са си заложили апартаментите, че изпадаме...
Иначе сериозно, този отбор има характер и е с хладен разум. Не е онзи дето, колкото повече наближаваше края на два мача за да вдигнат една титла и една купа изпадаха във все по-голяма паника. Сякаш не си вярваха, че това за което цяла година се бориха, го постигат и се уплашиха. Сега на терена не треперят при всяко центриране или всяка атака. Дори и аз взех да съм доста по-спокоен като ни нападат. Няма голове от нищото. Но все пак и вратаря е друг, а той както се казва е половин отбор. Сегашният е мъж и строява защитата, а като грешат ги вдига, а не като котенцето, което си стоеше безмълвен клекнал след всеки смешен гол.
Спецовете ДГЛ със сополите. А инак не е до вратаря само, а до цялостната стратегическа постройка на защитата. А това го прави треньорът, за това се работи зверски от месеци и в един момент почна да се получава. Не на последно място е и тренерът на вратарите...след полюциите на РМ сега Захата си е застанал на мястото-оттук и формата на вратарите, самочувствието им и прочее. Нищо не е случайно! Гол от нищото винаги може да стане-номерът е такива да бъдат сведени до минимум. Преди година-две-три кой додеше на Герена, ни вкарваше по гол, че и отгоре. Сега май станахме вече с най-добрата защита. И това не е случайно, а е работа, работа и пак работа...
Рано е, много хляб имаме да ядем, но...грозното пате може и да е лебед. Ние да ги подкрепяме, те да направят, каквото трябва, пък каквото-такова!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- batmanlevski
- Контакти:
за първите 7 кръга имахме 9 точки 2 победи 3 равни и 2 загуби и ГР 6-6
за вторите 7 кръга имаме 19 точки 6 победи 1 равен и 0 загуби и ГР 10-2 синята лавина определено е набрала скорост към поредната титла !
за вторите 7 кръга имаме 19 точки 6 победи 1 равен и 0 загуби и ГР 10-2 синята лавина определено е набрала скорост към поредната титла !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- santiliana
не знам за какви "грозни патета" говорите, но истината е една: Постегнахме защитата, едва когато Жиката се завърна в отбора. Играта на отбора придоби що годе някакъв смисъл, след като и Влади Гаджев се включи в титулярните 11... Изобщо, каквото и да се говори по негов адрес, за нивото на футбола в България, той си е класен играч. Ех, ако имахме и поне един читав голаджия... Нямаше да се мъчим пред вратата на противниците... Но пълно щастие нЕма, както са казали хората 
Живот и здраве, да се надяваме в паузата през зимата ще се компенсират пропуските в някои зони на отбора и ще се привлекат необходимите играчи, които да са ПЪРВИ ИЗБОР на треньора и директора...
Честита победа от мен на всички сини братя! Дано продължим с победите и малките да се развиват...

Живот и здраве, да се надяваме в паузата през зимата ще се компенсират пропуските в някои зони на отбора и ще се привлекат необходимите играчи, които да са ПЪРВИ ИЗБОР на треньора и директора...
Честита победа от мен на всички сини братя! Дано продължим с победите и малките да се развиват...