sin4ec написа:Е, не всички са чалгари още...има надежда!
Концертчето на плешивия ******** доказа точно обратното.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Е, не всички са чалгари още...има надежда!
iliev72 написа:sin4ec няма лошо да се пренасят празници , но не по този начин. Лошото е , че това се превръща в традиция. Някой си харесва някакъв празник и праз. Без да се замисли въобще дали това има коренни в БГ.
Другото което ми прави впечатление показността е важна другото няма значение. До преди седмица имаше изложба на макети на динозаври в Сердика център. И това да се ползва от родителите да образоват малко децата точно обратното. Много важно за родители беше да снимат динозаврите как мърдат. И като скарах на една майка , че ми пречи да прочета табелата на която пишеше инфо за динозавъра ме гледаше все едно съм откраднал нещо.
Мога да кажа , че родените след 1980г нямат култура нито за изложби , нито за кино , нито за театър. Никаква култура за културна дейност. И после защо се празнуват такива празници. Като не си образован и културен всеки празник може да ти пробутат
ndrangheta написа:Не ме кефи Хелоуин, не го възприемам като повод за празнуване, съответно не го празнувам. Но и няма да тръгна да давам наклон на хората, които го празнуват. Повече от ясно е, че това е комерсиализиран празник, който се организира и популяризира абсолютно целенасочено с идеята да върви търговията. Другата подобна простотия е Свети Валентин - комерс до дупка. Прави ми впечатление обаче че хората които най-яростно скачат срещу Хелоуин всяка година са най-тесногръдите сред насНикой народ не може да просперира в изолация, разберете го това.
aleksandrov77 написа:Подкрепям на 100% автора на темата!
Моите празници са Денят на народните будители ,Месни и Сирни Заговезни, Бъдни Вечер, Коледа , Великден, Лазарница, Трифон Зарезан и всички други православни празници!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта