Честит празник - Ден на народните будители

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Честит празник - Ден на народните будители

Мнениеот aleksandrov77 » 01 ное 2015 17:17

Captain Stottlemeyer написа:И това за "все по-неизгодните позиции" звездите ли ти го нашепнаха, или го прочете на тавана, докато си бъркаше в нослето, за да извадиш поредното "съкровище", умнико!?... :roll:
А относно разширението, новите държави - членки на ЕС, бъдещият член на НАТО - Украйна до гъза на Русия, относно имигрантите - какво да ти обяснявам, няма да ме разбереш... 8-)

То и Вермахта беше на 10 км от Москва, и накрая Червената Армия превзе Берлин и излезе краен победител! 8-)
Така че да не избързваме с изводите колко кого владее и кой е в по-неизгодна позиция! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 01 ное 2015 17:23

Тя и Естония е до гъза на Русия... и кво? Руснаците правят ли, каквото си поискат- правят! Много важно, че некво си нато с армия от гейове щело да се разширява. Ма те са си широки и бездруго бе. :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 ное 2015 17:28

Captain Stottlemeyer написа:
язе написа:
Кашчей написа:...Много е лесно от висотата на кубетата на Ал. Невски да определяш кой е мързелив и некадърен в Северозападна България!
@Честит празник, но за съжаление народът продължава да спи, а и будители нови не се виждат :(

Който е трудолюбив и кадърен, ще успее и в Северозападна България. Ако тя е "тясна за неговата душа", може да дойде при "кубетата", или да замине да търси щастие на Запад. С две думи - който иска да направи (постигне) нещо, търси начини; който е толкова мързелив, че чак го боли от мързел, или е толкова прост, че не става и за чеп за зеле - търси оправдания и рИве по форумите... 8-)
Две думи и по оформилия се спор "социализъм vs. капитализъм": И двете (да ги наречем условно "формации") имат своите предимства и недостатъци, своите хубави и лоши страни. Същото може да се каже и за живота в България - преди и след 10 ноември (аз съм живял 35 години при социализЪма на Тато ;) ). Само че, историята еднозначно определи победителя в икономическото съревнование по време на "студената война". СИВ и Варшавският договор са на бунището; ЕС и НАТО преспокойно си съществуват и се разширяват. Това е положението - фактец ... :)

Особено ЕС така мощно се разширява с тия имигранти, че скоро ще се пръсне. :lol: Победителя в икономическото съревнование, все още не е определен- Запада спечели една битка, но не е спечелил войната. Тя продължава и запада е във все по- неизгодни позиции. 8-)

И това за "все по-неизгодните позиции" звездите ли ти го нашепнаха, или го прочете на тавана, докато си бъркаше в нослето, за да извадиш поредното "съкровище", умнико!?... :roll:
А относно разширението, за новите държави - членки на ЕС, за бъдещия член на НАТО - Украйна до гъза на Русия, относно имигрантите - какво да ти обяснявам, няма да ме разбереш, дорогой товарищ... 8-)

Това е един от малкото пъти, в които няма как да не се съглася с капитана 8-) Не е само до гъза на Русия, но и до гъза на Китай, чрез разрастващото се афганистанско лоби 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

TheTruth
Контакти:

Мнениеот TheTruth » 01 ное 2015 17:31

icko65 написа:
TheTruth написа:Тъй, тъй...Честит Празник!
И малък коментар: По темата има-няма 40 коментара...По темата за Хелоуин 260 коментара... Аз защитих тезата, че да празнуваш е въпрос на личен избор. Няма лошо всеки да празнува това, което чувства близко! Но посочената статистика е на вниманието на псевдопатриотчетата, които искаха да вменят на останалите, че едва ли не са национални предатели и чуждопоклонници щом виждаш ли, позволяват на децата си да се веселят на празник като Хелоуин! Както каза един от форума - цъкат с чуждите си компютри, за да се тупат в гърдите БУЛГАР, БУЛГАР! Е, къде сте, патриотчета? Вие дори не знаете какъв ден е днес!

И според теб ръбе що в другата тема има повече коментари?Щото се убихме да си честитим или да отричаме гнусотията?При теб явно гънката е 1/една/.Не се и учудвам що си за Хелоуин...

Аз не съм ЗА или ПРОТИВ - точно там е въпроса. Живея в 21-ви век, не в средновековието. Но на тесногръд цървул като теб няма да се обяснявам. И по-добре една гънка, отколкото куха шамандура! Разбра ли, "родолюбец"!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 01 ное 2015 17:33

CTAHKO написа:
язе написа:
Кашчей написа:...Много е лесно от висотата на кубетата на Ал. Невски да определяш кой е мързелив и некадърен в Северозападна България!
@Честит празник, но за съжаление народът продължава да спи, а и будители нови не се виждат :(

Който е трудолюбив и кадърен, ще успее и в Северозападна България. Ако тя е "тясна за неговата душа", може да дойде при "кубетата", или да замине да търси щастие на Запад. С две думи - който иска да направи (постигне) нещо, търси начини; който е толкова мързелив, че чак го боли от мързел, или е толкова прост, че не става и за чеп за зеле - търси оправдания и рИве по форумите...
Две думи и по оформилия се спор "социализъм vs. капитализъм": И двете (да ги наречем условно "формации") имат своите предимства и недостатъци, своите хубави и лоши страни. Същото може да се каже и за живота в България - преди и след 10 ноември (аз съм живял 35 години при социализЪма на Тато ). Само че, историята еднозначно определи победителя в икономическото съревнование по време на "студената война". СИВ и Варшавският договор са на бунището; ЕС и НАТО преспокойно си съществуват и се разширяват. Това е положението - фактец ... :)

Особено ЕС така мощно се разширява с тия имигранти, че скоро ще се пръсне. :lol: Победителя в икономическото съревнование, все още не е определен- Запада спечели една битка, но не е спечелил войната. Тя продължава и запада е във все по- неизгодни позиции. 8-)

И това за "все по-неизгодните позиции" звездите ли ти го нашепнаха, или го прочете на тавана, докато си бъркаше в нослето, за да извадиш поредното "съкровище", умнико!?... :roll:
А относно разширението, за новите държави - членки на ЕС, за бъдещия член на НАТО - Украйна до гъза на Русия, относно имигрантите - какво да ти обяснявам, няма да ме разбереш, дорогой товарищ... 8-)

Това е един от малкото пъти, в които няма как да не се съглася с капитана 8-) Не е само до гъза на Русия, но и до гъза на Китай, чрез разрастващото се афганистанско лоби 8-)

Начи бая лайна им се очертават на укрите, покрай тия гъзове. :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 ное 2015 17:37

aleksandrov77 написа:
damyanov1963 написа:Ей комуняго, с тия лъжи и манипулаций дойдохте на власт през 44-та, само че защото тогава имаше СССР, сега вече го няма! Я обясни това в резултат на какво е бе!
https://www.youtube.com/watch?v=PKsyYAVyzmY

В резултат на надеждата , че ще дойде по-добро време!
Всички се надявахме тогава(включително и аз), но бяхме излъгани!
Дойде по-лош строй и от социализма!

Няма по-лошо от социализма!Не знам колко години ще са ни нужни за да се отървем от него.Най-вече в главите.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 ное 2015 17:39

язе написа:
damyanov1963 написа:
язе написа:
damyanov1963 написа:
язе написа:
damyanov1963 написа:Ей комуняго, с тия лъжи и манипулаций дойдохте на власт през 44-та, само че защото тогава имаше СССР, сега вече го няма! Я обясни това в резултат на какво е бе!
https://www.youtube.com/watch?v=PKsyYAVyzmY

Най- голямата измама на 20 ти век!
И кой е тоя манипулаций, неграмотно соросче?

Сигурно е някакъв селяндур, като тебе ЯЗЕ :!:
И кое е измама, митинга ли - Щото аз бях на него, така че тия ги разправяй на съселяните си в селската кръчма, докато си пиете шльоковицата!

И още ли не си се досетил, как те лъзнаха на тоя "митинг"? Ти очевидно си неспасяем случай. 8-) Некъф вдлъбнат...

Глупак, въпроса ми беше на какво се дължеше тоя митинг, на истините с които дойдохте на власт през 44-та ли?

Ти сравняваш, некъф левашки митинг с партизанското движение ли бе?

Разбира се,че не могат да се сравняват.На митинга през 1990г имаше сигурно поне 10 пъти повече хора от партизаните в България.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 ное 2015 17:44

TheTruth написа:
icko65 написа:
TheTruth написа:Тъй, тъй...Честит Празник!
И малък коментар: По темата има-няма 40 коментара...По темата за Хелоуин 260 коментара... Аз защитих тезата, че да празнуваш е въпрос на личен избор. Няма лошо всеки да празнува това, което чувства близко! Но посочената статистика е на вниманието на псевдопатриотчетата, които искаха да вменят на останалите, че едва ли не са национални предатели и чуждопоклонници щом виждаш ли, позволяват на децата си да се веселят на празник като Хелоуин! Както каза един от форума - цъкат с чуждите си компютри, за да се тупат в гърдите БУЛГАР, БУЛГАР! Е, къде сте, патриотчета? Вие дори не знаете какъв ден е днес!

И според теб ръбе що в другата тема има повече коментари?Щото се убихме да си честитим или да отричаме гнусотията?При теб явно гънката е 1/една/.Не се и учудвам що си за Хелоуин...

Аз не съм ЗА или ПРОТИВ - точно там е въпроса. Живея в 21-ви век, не в средновековието. Но на тесногръд цървул като теб няма да се обяснявам. И по-добре една гънка, отколкото куха шамандура! Разбра ли, "родолюбец"!

Малоумник-прочети си първия пост в другата тема!Недей са извърта като селска *****.Два въпроса ти зададох и млъкна като г..з!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 01 ное 2015 17:46

petko.h.markov написа:

Разбира се,че не могат да се сравняват.На митинга през 1990г имаше сигурно поне 10 пъти повече хора от партизаните в България.

Ха... ха... :lol: Сигурно бяха и по- добре въоръжени. :lol:

Върни се в “Свободна зона”