Сакън, бре! Вие искате на г-н Пеевски залъчето от устата да вземете! Че това му е наследствен бизнес , бе! Ох, на мама гълъбчето то...
Не само по спирките и подлезите, а и в детските градини и училищата трябва да отвори сергии тоя виден бизнесмен, защото той милее за децата и тяхното правилно възпитание...
Според вас нормално ли е на всяка крачка да има хазарт у нас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Според вас нормално ли е на всяка крачка да има хазарт у
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- hristo1306
- Контакти:
язе написа:А нормално ли е да има бензиностанции през 20 метра?
Не е нормално и децата ни да получават заплата 410 лв работещи там ! Работят на 12 часови смени, без заплащане на нощен труд, за празнични дни, въобще не става дума !
hristo1306 написа:язе написа:А нормално ли е да има бензиностанции през 20 метра?
Не е нормално и децата ни да получават заплата 410 лв работещи там ! Работят на 12 часови смени, без заплащане на нощен труд, за празнични дни, въобще не става дума !
Съгласен съм, че не е нормално. Ако трябва да сме обективни обаче, трябва да отбележим, че по бензиностанциите се работи 2 дни и 2 дни се почива.
... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:hristo1306 написа:язе написа:А нормално ли е да има бензиностанции през 20 метра?
Съгласен съм, че не е нормално. Ако трябва да сме обективни обаче, трябва да отбележим, че по бензиностанциите се работи 2 дни и 2 дни се почива.
Което означава 15 работни и 15 почивни дни, при 12 часов работен ден това прави 180 часа месечно. Нормален работен месец, при 5 дена в седмицата и 8 часа на ден е 184 часа, при 23 работни дни, но най-често е 168-176 часа. Като разделя 410 на 180 идват около 2.30 лв. на час-доста за завиждане май

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:язе написа:hristo1306 написа:язе написа:А нормално ли е да има бензиностанции през 20 метра?
Което означава 15 работни и 15 почивни дни, при 12 часов работен ден това прави 180 часа месечно. Нормален работен месец, при 5 дена в седмицата и 8 часа на ден е 184 часа, при 23 работни дни, но най-често е 168-176 часа. Като разделя 410 на 180 идват около 2.30 лв. на час-доста за завиждане май
Аз все пак се съгласих, че не е нормално.

... и после внезапно си направих секуро.
- trokadero_
- Контакти:
Защо не ? Който си има мозък ще си залага разумно и това е .
Чак на всяка крачка - не , но съм против и да се забранява. Аз играя от време на време Еврофутбол за развлечение с малки суми и не виждам нищо лошо в това.