Вън от България палячовщината Хелоуин!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MAXHOB

Re: Вън от България палячовщината Хелоуин!

Мнениеот MAXHOB » 31 окт 2015 21:14

irradeum написа:
MAXHOB написа:
irradeum написа:

60 е коефициента ти на интелигентност, мишок! Тичай на магистралата да смениш майка си , че ще настине .

Ела ми го кажи лично, мъжленце.Ама вече си се на*рал, защото знам кой си . :lol:Нещастник.
Без родители, скопен , циганин и малоумен.Това си ти.

Не, това си ти . :)

Номера от циганската маала. :lol:
Наистина си малоумен.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 31 окт 2015 21:17

MAXHOB написа:
irradeum написа:
MAXHOB написа:
irradeum написа:

60 е коефициента ти на интелигентност, мишок! Тичай на магистралата да смениш майка си , че ще настине .

Ела ми го кажи лично, мъжленце.Ама вече си се на*рал, защото знам кой си . :lol:Нещастник.

Наистина си малоумен.

Ама ти още ли си тука, Реджеп Иведик ? :lol: :lol:
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 31 окт 2015 21:19

irradeum написа:
MAXHOB написа:
irradeum написа:
MAXHOB написа:
irradeum написа:

Наистина си малоумен.

Ама ти още ли си тука, Реджеп Иведик ? :lol: :lol:

Сънуваш кошмари.А те ще станат истина. :lol:
Напиши нещо по темата, мангал, или си в тиквата и гориш вече.
Последна промяна от MAXHOB на 31 окт 2015 21:24, променено общо 3 пъти.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 31 окт 2015 21:20

TheTruth написа: ... Празнувай си каквото искаш, не налагай на другите мнение с уклон като н заглавието! Това е! Не сме Третия Райх!

А сме Третата българска държава! :) Или не?
Колко от празнуващите Хелоуин знаят какъв е този празник, какво символизира? Включително и голяма част от старателно подготвящите се, афиширащи и агитиращи за празника.
Все пак не може да се отрече, че популяризирането на Хелоуин оказва и положително влияние в православна България. Например върху производството, търговията и консумацията на тикви. Да ядеш тиква вече не звучи "селски" и просташки. Напротив, модерно е. Поне в края на октомври и началото на ноември. Но да внимаваме с вредните добавки. Само идиоти могат да консумират печена или варена тиква със захар. :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2015 21:20

irradeum написа:
MAXHOB написа:
irradeum написа:

Не, това си ти . :) Тичай да бачкаш , че турските тираджии те чакат. :) :) :)

Ти си изключително глупав и прост..Не казвам човек, защото си далеко от това определение за живо същество!
Надявам се поне да са ти дали по някой бонбон или курабийка, като си звънял по вратите на хората!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 31 окт 2015 21:25

Когато боклуците започват да те обиждат на лична основа . Когато им казваш истината в очите и нямат аргументи , с които да се противопоставят на твоите, значи си успял да ги засегнеш много , много дълбоко... :lol: :lol: :lol: :lol:
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 31 окт 2015 21:27

irradeum написа:Когато боклуците започват да те обиждат на лична основа . Когато им казваш истината в очите и нямат аргументи , с които да се противопоставят на твоите, значи си успял да ги засегнеш много , много дълбоко... :lol: :lol: :lol: :lol:

Прав си.Обиждаш ме на лична основа.
Тогава си...? :lol:
В камионите на Титан. :mrgreen:

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 31 окт 2015 21:30

18 страници по тема, за която автора е против!
Авторе, не мислиш ли, че популяризирaш нещо, което не одобряваш?
Аз не го празнувам и цял ден игнорирам всички празнуващи, с учудено изражение, защо сa така странно издокaрaни :) .
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 31 окт 2015 21:34

MAXHOB написа:
irradeum написа:Когато боклуците започват да те обиждат на лична основа . Когато им казваш истината в очите и нямат аргументи , с които да се противопоставят на твоите, значи си успял да ги засегнеш много , много дълбоко... :lol: :lol: :lol: :lol:

Прав си.Обиждаш ме на лична основа.
Тогава си...? :lol:
В камионите на Титан. :mrgreen:

Я пак ?

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 31 окт 2015 21:41

Живко6461 написа:
TheTruth написа: ... Празнувай си каквото искаш, не налагай на другите мнение с уклон като н заглавието! Това е! Не сме Третия Райх!

А сме Третата българска държава! :) Или не?
Колко от празнуващите Хелоуин знаят какъв е този празник, какво символизира? Включително и голяма част от старателно подготвящите се, афиширащи и агитиращи за празника.
Все пак не може да се отрече, че популяризирането на Хелоуин оказва и положително влияние в православна България. Например върху производството, търговията и консумацията на тикви. Да ядеш тиква вече не звучи "селски" и просташки. Напротив, модерно е. Поне в края на октомври и началото на ноември. Но да внимаваме с вредните добавки. Само идиоти могат да консумират печена или варена тиква със захар. :)

Не символизира абсолютно нищо повече от трошене на грешни пари и ядене на вредна храна. Всички американски празници символизират това, неразделна част от културата им е. На никого не му пука какво евентуално някога е символизирал празника, в момента си е един чисто американски повод за шопинг, така да се изразя, по модерному :D
Св. Валентин е същата повърня, но в крайна сметка никой никого не задължава да празнува каквото и да било. А "православните" българи могат да ми служат за пример, след като ми покажат историята на браузъра си, ако ме разбираш ;)

Върни се в “Свободна зона”