Вън от България палячовщината Хелоуин!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вън от България палячовщината Хелоуин!
Лека нощ, бежанци. 
MAXHOB написа:Лека нощ, бежанци.
Нощна смяна на магистралата ли си , скъпа ?
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
irradeum написа:MAXHOB написа:парци написа:@МАХНОВ, не заслужаваш човек и храчката си да хаби по теб.
Гълтай ,бре момче, както винаги.
Махнов , кастрирай се овреме и поправи грешката на родителите си !!!
Не всички сме като теб, опинец.Аз вече имам внуци.А ти нямаш и родители.Явно кастрацията ви е по наследство и вместо "инвътре", си заченат "инвитро"
MAXHOB написа:irradeum написа:MAXHOB написа:парци написа:@МАХНОВ, не заслужаваш човек и храчката си да хаби по теб.
Не всички сме като теб, опинец.Аз вече имам внуци.А ти нямаш и родители.
Толкова млад и има внуци ? И взимаш още детски надбавки за единя родител сигурно....
Да позная ли от коя етническа група си ?
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
irradeum написа:MAXHOB написа:irradeum написа:MAXHOB написа:парци написа:@МАХНОВ, не заслужаваш човек и храчката си да хаби по теб.
Толкова млад и има внуци ? И взимаш още детски надбавки за единя родител сигурно....
Не съм циганин като теб.На 60 години съм и спри да ме сваляш на лични.Не си падам по меки китки като теб.
Безразличен съм към въпросния празник, но какво значи вън от България?
Хелоуин е католически празник, а у нас има доста католици и те ли не трябва да го празнуват?
Това, че щяло и нещяло се прави на клоун е съвсем друг въпрос.
Хелоуин е католически празник, а у нас има доста католици и те ли не трябва да го празнуват?
Това, че щяло и нещяло се прави на клоун е съвсем друг въпрос.

MAXHOB написа:irradeum написа:MAXHOB написа:irradeum написа:MAXHOB написа:парци написа:@МАХНОВ, не заслужаваш човек и храчката си да хаби по теб.
Не съм циганин като теб.На 60 години съм и спри да ме сваляш на лични.Не си падам по меки китки като теб.
60 е коефициента ти на интелигентност, мишок! Тичай на магистралата да смениш майка си , че ще настине .
- sinqkrepost1914
- Контакти:
http://spodeli.eu/helouin-nevinno-zabav ... -2545.html
Ето да видите какво представлява забавния Хелоуин.Това си е вещерски празник и си нямате напредстава как се празнува от някои народи и религии.Но нали се вижда само обвивката - масчици, гримче и веселба.Смешници, утре не знаете какъв празник е , български, но тръгнали да ми спорят за Хелоуин, за който чули по БТВ или Дисни или радиото или прочели някъде нещо хаха
Ето да видите какво представлява забавния Хелоуин.Това си е вещерски празник и си нямате напредстава как се празнува от някои народи и религии.Но нали се вижда само обвивката - масчици, гримче и веселба.Смешници, утре не знаете какъв празник е , български, но тръгнали да ми спорят за Хелоуин, за който чули по БТВ или Дисни или радиото или прочели някъде нещо хаха
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
irradeum написа:
60 е коефициента ти на интелигентност, мишок! Тичай на магистралата да смениш майка си , че ще настине .
Ела ми го кажи лично, мъжленце.Ама вече си се на*рал, защото знам кой си .
Без родители, скопен , циганин и малоумен.Това си ти.
MAXHOB написа:irradeum написа:
Ела ми го кажи лично, мъжленце.Ама вече си се на*рал, защото знам кой си .Нещастник.
Без родители, скопен , циганин и малоумен.Това си ти.
Не, това си ти .
Последна промяна от irradeum на 31 окт 2015 21:14, променено общо 1 път.