0-0 като гост на Палас - не е болка за умиране.
По-скоро трагедията е играта или по-точно казано липсата на такава. Никаква идея, никакъв план за водене на мача, разчита се на някоя индивидуалност на Мата или Марсиал, защитата несигурна, добре, че е Де Хея, иначе този мач падахме с 2-3 гола.
ВЛ | 11-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 0:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ВЛ | 11-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед
Пеп Гуардиола
Победи - 73,9 %
Равни - 15,6 %
Загуби - 10,5 %
Средно точки на мач : 2,37 !
( Нека ми покаже някои, друга подобна статистика
)
Много слаб треньор
Победи - 73,9 %
Равни - 15,6 %
Загуби - 10,5 %
( Нека ми покаже някои, друга подобна статистика

Много слаб треньор

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
tevez написа:0-0 като гост на Палас - не е болка за умиране.
По-скоро трагедията е играта или по-точно казано липсата на такава. Никаква идея, никакъв план за водене на мача, разчита се на някоя индивидуалност на Мата или Марсиал, защитата несигурна, добре, че е Де Хея, иначе този мач падахме с 2-3 гола.
Естествено, че ПРИЧИНАТА за недоволство е ИГРАТА ! Резултатите сами по себе си, не са болка за умиране !
ИГРА няма, ИГРА !!!

Година и половина, чакаме ИГРА, отговаряща на стандартите на клуб като Манчестър Юнайтед ! Вместо това, едвам намираме желание да гледаме мачовете по телевизията !
Да гледаш играта на Юнайтед беше празник, а сега е ЖИВА МЪКА !
Последна промяна от MASTER_COOL на 31 окт 2015 19:38, променено общо 1 път.
binevout написа:Дон Карло е човека за нас!Стабилен , отворен , всички играчи го уважават , успял , доказан спец.Реал играха най-добрия си футбол при него от времето на Делбоске 2001-ва 02-ра.
Най-добрият си футбол в последните десет и повече години, Реал игра във втория сезон на Моу - 2011/2012. Първия сезон на Карло също се нарежда някъде там, разбира се. Тук обаче е мястото да кажа, че Анчелоти за двете си години в Испания допусна да загуби титлата по сравнително нелеп начин. Не обича ротациите. Редовно се случваше да водим с 3-4 гола срещу опашкарите и да прави първата смяна след 80-та минута, нещо което ни коства много след Януари месец тази година. Резултатите му срещу топ отборите в Ла Лига също бяха доста спорни. Другите неща, които си изредил са верни и ако не друго то със сигурност ще играете атрактивен футбол под негово ръководство.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Абе уморени са момчетата.. По коледа ще си покаже
кой кой е
кой кой е
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
MASTER_COOL написа:Моето предчувствие е същото ! Ще бъде уволнен края на Март или Април при загубени шансове за топ 4
Много станаха вече "загубилите шансове за топ 4", то Челси, Ливърпул, сега и вие. Ще вземе да ги огрее наистина някои от малките.

Аз не виждам нито един признак, че няма да сте в топ 4, ама вие си знаете.
- MASTER_COOL
- Контакти:
ЛЕСТЪР играят брилянтен футбол ! Днес правят поредната обръщалка !
Варди и Махрез имат вече 18 гола във Висшата Лига или с 3 повече от целият Юнайтед !
СРАМ ! Похарчихме над 300 милиона, а не можем да създадем едно читаво положение за гол !
Трябва да се понесе отговорност за всичко това !

Къде е видял шансовете ?
Може да е помислил, че Заха е все още наш играч 
Варди и Махрез имат вече 18 гола във Висшата Лига или с 3 повече от целият Юнайтед !
СРАМ ! Похарчихме над 300 милиона, а не можем да създадем едно читаво положение за гол !
Трябва да се понесе отговорност за всичко това !
LVG: "The main factor today was that we didn't keep the ball. I cannot complain about the result."

Louis van Gaal to #MUTV: “You have to finish your chances. We have to score in the next game to make everybody happy.”
Къде е видял шансовете ?

- Graciela
- Контакти:
Как да създадем когато централния ни нападател играе като крило. Видя се след 70 мин единственият нанесен удар в наказателното поле бе от Марсиял. Руни си мисля че е рухнал психически няма увереността в себе си да се надлъгва с противниковите защитници и го е страх да рита извън наказателното поле. За 10 мача той има 2 или 3 удара извън полето.
Относно прецъфтялото лале Ван Гал тоя не вижда на повече от метър пред себе си. Така ли не вижда къде са ни слабостите и така ли не разбра че не може да използва някой играчи на други позиции. Този е пълен лунатик такъв небоеспособен Юнайтед и при Мойс не съм виждал.
Относно прецъфтялото лале Ван Гал тоя не вижда на повече от метър пред себе си. Така ли не вижда къде са ни слабостите и така ли не разбра че не може да използва някой играчи на други позиции. Този е пълен лунатик такъв небоеспособен Юнайтед и при Мойс не съм виждал.
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Пеп Гуардиола
Победи - 73,9 %
Равни - 15,6 %
Загуби - 10,5 %
( Нека ми покаже някои, друга подобна статистика)
Много слаб треньор
Само къдеро резултатите му са постигнати с тотални доминанти в местния футбол. В Испания имаше за конкурент само един много слаб за неговите стандарти Реал, а в Германия няма нужда от коментар. Факт е, че Шампионската Лига с Байерн няма да вземе, един отбор, който тотално разнищи всички в два сезона при Хайнкес, като в първия само късмета успя да даде купата на Челси.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Мислих си, че играта на Юнайтед ме изненада много, ама коментарите на някои фенове ме втрещиха.