Вън от България палячовщината Хелоуин!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Вън от България палячовщината Хелоуин!

Мнениеот Red joker » 31 окт 2015 13:49

Captain Stottlemeyer написа:А какъв е проблемът?!... 8-) Който иска да празнува и Хелоуин, и Вси Светии, и Бъдни вечер, и Свети Валентин, и Трифон Зарезан, и да се закичва с мартеници, и да си слага кукерска маска, и да празнува като руснаците по два пъти Нова година, и т.н. и т.н... И кой си ти, аджеба, да нареждаш какво да се прави и какво да не се прави!?... :roll: 8-)
П.П. Аропо, коледарите, които обикалят по къщите, също ли са прошляци!?... :roll: 8-)

Проблема,е че заличават традициите ни и ни налагат тяхната тъпа култура,само това и нищо повече 8-) За по-интелигентните това е форма на откъсване от корените и културно-духовна асимилация,наред с икономическата такава :!: :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

TheTruth
Контакти:

Мнениеот TheTruth » 31 окт 2015 13:50

Alexx написа:
TheTruth написа:Автора!? На мен ми дреме за Хелоуин. Но за децата е просто повод да се веселят и нямам нищо против това! Та ти къв си, да ми казваш какво да празнувам? Ами може да съм католик...Или не може!?? Ще ти кажа какъв си - ти си един прост комплексар с малка пи*ка, чийто глас поражда у околните или смях, или недоумение, или и двете. Та затова е седнал тук да ми се прави на Хитлер и да казва какво вън, и какво вътре. Разбра ли, Смешко! Така че вземи си темата и си я заври там, къде слънце не огрява! Баста от професори, които ще ми определят дали да дишам или не! Олигоф*eн!

Те и децата им е яко да друсат амфети!

Ако съдиш по твоите - може! Не ме интересува. А на горния - Бултраса ще кажа същото, каквото и на автора. Не защитавам и не налагам въпросния празник в календара на България. Но не сте ВИЕ хората, които ще кажат на МОИТЕ деца кога да се правят на палячовци. Като не Ви харесва, заровете си главите в земята и не празнувайте! Или идете в Северна Корея. Там ще празнувате по Ваш тертип -само местно "творчество".

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 31 окт 2015 13:54

Дори в САЩ не искат да го празнуват, защото е расистки!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7sLKCSBWijM[/youtube]

TheTruth написа:
Alexx написа:
TheTruth написа:Автора!? На мен ми дреме за Хелоуин. Но за децата е просто повод да се веселят и нямам нищо против това! Та ти къв си, да ми казваш какво да празнувам? Ами може да съм католик...Или не може!?? Ще ти кажа какъв си - ти си един прост комплексар с малка пи*ка, чийто глас поражда у околните или смях, или недоумение, или и двете. Та затова е седнал тук да ми се прави на Хитлер и да казва какво вън, и какво вътре. Разбра ли, Смешко! Така че вземи си темата и си я заври там, къде слънце не огрява! Баста от професори, които ще ми определят дали да дишам или не! Олигоф*eн!

Ако съдиш по твоите - може! Не ме интересува. А на горния - Бултраса ще кажа същото, каквото и на автора. Не защитавам и не налагам въпросния празник в календара на България. Но не сте ВИЕ хората, които ще кажат на МОИТЕ деца кога да се правят на палячовци. Като не Ви харесва, заровете си главите в земята и не празнувайте! Или идете в Северна Корея. Там ще празнувате по Ваш тертип -само местно "творчество".

Разликата е,че явно твоите нямат достатъчно акъл да разберат,че са манипулирани по най-елементарните начин. Празнуват го защото са конформисти и ще следват всичко което е модерно.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 окт 2015 13:56

Не знаех, че днес имало такава простотия. Съвсем случайно точно днес обрах тиквите на село, защото тая седмица имаше малки слани при нас и се очертават по-големи следващата.
Направете тема за утрешния празник - на Будителите. Българи!?

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 31 окт 2015 14:08

Празник, нямащ нищо общо с българското, ала все пак сравнително забавен. Миналата година се дегизирахме заедно с Петър и почукахме на всяка врата на общежитието. Любопитното беше, че аз се бях пременил като костенурка, а Петър - като человек. С този хитър номер си завоювахме няколко вафли от жената на бакалина (без неговото знание).
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 31 окт 2015 14:12

TheTruth написа:
Alexx написа:

Ти като искаш , твоите деца си ги прави всеки ден на палячовци, и празнувай даже и байряма но във ВАС или в МАХАЛАТА :!: Аз искам в БЪЛГАРСКОТО училище, да се празнуват и изучават БЪЛГАРСКИ празници :!: И ако се правят децата на маймуни , то да е заради БЪЛГАРСКАТА ТРАДИЦИЯ :!: Искам детето ми в НАШЕТО училище, да празнува и учи НАШИТЕ празници :twisted:

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 31 окт 2015 14:14

Абе, вие "православните" чавка ви е изпила акъ... така де. :geek:

В този ред на мисли, на мен противен и лицемерен ми е Св. Валентин.

Кировец написа:Ебати проблемчето...някакви деца с маски обикалят за бонбонки и лакомства, а след 00:00 сигурно им растат кучешки зъби и се наливат с кръв...

Друго си е пияни чичаци да се бият за Кръст, или пък да се правят на страшни пияни таласъми с кукерски маски!

Или да въртим кучета на въже и пр. Изображение

Това с "изборите" също е доста интересен въпрос, но, видиш ли, проблемът е, че сме "православни". Само дето звучи малко като правоверни, ама това е един друг въпрос.
Изображение

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 31 окт 2015 14:19

Един от най комерсиалните но същевременно и от най забавните празници на света .Не можете да го забраните на хората да го празнуват но можете да направите така , че традиционните Български празници да бъдат по привлекателни за децата но вие разбира се няма да го направите вие можете само да мразите и забранявате и неусетно вие сте се превърнали в палячовците и да хората ви се смеят както се смеят и на оня клоун с бялата коса :!:

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 31 окт 2015 14:20

Децата ще си празнуват това, което им е кеф. Който има нерви и време за губене, да се опитва да им забранява празници. Докато успее, децата ще се правят на клоуни, ще купуват и червеникави дрисни за св. Валентин, и ще се радват, по детски, главно защото приятелчетата им ще го правят. Това не мисля, че е равно на идолопоклоничество, но всеки си разбира нещата различно.
Решението не са забрани, решението е българските траиции и празници да бъдат "рекламирани" също толкова усилено, колкото и американските. Вие си възпитайте дечицата да знаят "Аз съм българче" и да пишат грамотно на родния си език, пък който каквото иска да си празнува.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 31 окт 2015 14:22

anihilator написа:Един от най комерсиалните но същевременно и от най забавните празници на света .Не можете да го забраните на хората да го празнуват но можете да направите така , че традиционните Български празници да бъдат по привлекателни за децата но вие разбира се няма да го направите вие можете само да мразите и забранявате и неусетно вие сте се превърнали в палячовците и да хората ви се смеят както се смеят и на оня клоун с бялата коса :!:

По-интересни? Ти сериозно ли? И кого точно визираш, че трябва да направи това? Ти си родител, нали? :?: Ами виж се себе си и твоите деца, човече. Каквото ги научиш и възпиташ, това е. Не се оплаквай, че другите са ти виновни. Учи ги на българските обичаи и традиции, а не ги оставяй да плуват неконтролируемо по течението.

Върни се в “Свободна зона”