Четвърфиналистите за Купата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

КАН
Контакти:

Re: Четвърфиналистите за Купата

Мнениеот КАН » 29 окт 2015 22:23

Дънната риба , ако иска да и се падне Созоплето , да праща великия мислител на жребьето !

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 29 окт 2015 22:24

Като чета коментарите на Тео и се сещам за сини щампиони, купата е синя и как Кубрат размазва Кличко. Млъкни, момче, млъкни.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 29 окт 2015 22:34

sin4ec написа:
гражданин от село написа:А, жребия дали няма да е дирижиран?

Аз го дирижирах вече: ЦСКА–ЛЕВСКИ, на Армията!

Зорлем се врете между шамарите ! Интересни същества сте !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 окт 2015 22:44

sin4ec написа:Аз лично прогнозирам финал като тазгодишния, ако двата отбора не се паднат на по-ранен етап. И ако може-пак на Лазур! :)

Стига бе човек, нямам сърце за такива мачове...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 29 окт 2015 22:54

W84me написа:
sin4ec написа:Аз лично прогнозирам финал като тазгодишния, ако двата отбора не се паднат на по-ранен етап. И ако може-пак на Лазур! :)

Стига бе човек, нямам сърце за такива мачове...

Ясно е от преди два месеца, финалът е на 25,05,2016г. ст.Васил Левски

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 29 окт 2015 23:00

СиняВарна написа:
Teo написа:За вас единствения шанс в които да ни биете, ако са двама мача... за това ви теглим на 1/4 финалите и ви изхвърляме от турнира! :idea:
@ В един мач нямате никакъв шанс срещу нас! Нашите лъвове ще го изнесат само на характер и воля тоя мач!

Радвам се, че си толкова надъхан :) пожелавам си ви попринцип на финал, но се съмнявам да стигнете до там :) щом искаш, нека да е 1/4 финал :) а вашите лъвове са си просто едни котенца...

Друго си е да имаш в състава си Пацо "Тигъра"! :lol:
Къде го запряхте този дзвер бе? :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 окт 2015 23:02

russia написа:
СиняВарна написа:
Teo написа:За вас единствения шанс в които да ни биете, ако са двама мача... за това ви теглим на 1/4 финалите и ви изхвърляме от турнира! :idea:
@ В един мач нямате никакъв шанс срещу нас! Нашите лъвове ще го изнесат само на характер и воля тоя мач!

Радвам се, че си толкова надъхан :) пожелавам си ви попринцип на финал, но се съмнявам да стигнете до там :) щом искаш, нека да е 1/4 финал :) а вашите лъвове са си просто едни котенца...

В Ботошани .

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 29 окт 2015 23:05

ЕМИЛ написа:
russia написа:
СиняВарна написа:

В Ботошани .

Ами той си беше ботушарче, така че...ходи му да е там! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 29 окт 2015 23:10

Не знам дали ще ни се падне Левски и докъде ще стигнем, знам само, че не искам в никакъв случай да ни се пада Литекс... после ще слушаме глупости месеци наред, независимо кой бие. Върви обяснявай, че нямаш сестра...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 окт 2015 23:28

dafquezz написа:Не знам дали ще ни се падне Левски и докъде ще стигнем, знам само, че не искам в никакъв случай да ни се пада Литекс... после ще слушаме глупости месеци наред, независимо кой бие. Върви обяснявай, че нямаш сестра...

Вие имате сестра. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - България”