Четвърфиналистите за Купата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mirosvel
Контакти:

Re: Четвърфиналистите за Купата

Мнениеот Mirosvel » 29 окт 2015 21:57

Демба_Ба написа:Единствените варианти при които Левски може да отпадне са гостувания във Варна или Ловеч.Остналите отбори си ги отстраняваме без проблем,без значение къде е мача.Що се отнася до червените-те са ни абонати за Купата,в последните 26 години никога не са ни отстранявали в този турнир,единствената им победа в тоя период е на финал през 1997 година.Освен това без Стойчо Младенов ЦСКА никога ...или поне много рядко ни е създавал проблеми,така че ще минем през тях като валяк,ник'ъв проблем :D...Мисля обаче ,имам предчувствие че ще гостуваме в Горна ;)

Ама със Стойчо яко ви пориха последните 5-6 мача. Добре че фалираха и взехте малко въздух! Ама ако ви побарат няма В група, няма А група. Бая ще потреперите с тия натрупани комплекси от последните години!!

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 29 окт 2015 22:00

Не ми се дават прогнози за евентуални срещи, мисля да изчакам до 3ти да излязат двойките и тогава ще коментирам :)
Мога да направя един лек коментар за възможностите на любимият отбор.
Смятам че Никола Спасов е доказал че може да спаси отбор от изпадане, може да класира отбор на финал, а вече доказа че може и да спечели такъв, тезата ми е такава че както и да го погледне човек Черно море е типичен средняк в първенството не заради организацията а заради манталитета на отбора, защото колкото и футболисти да се сменят никога не сме излизали от прозвището средняк което се доказа на Герена. Но Спасов доказа че може и да е треньор на турнирен отбор. По мои лични наблюдения играчите въобще не си дават зор за А група а само за купата, вярно до сега срещнахме само отбори които и старшата ни ще ги бият но сега ще дойде момента на истината, на Тича шанс единствено ще има Литекс по можещият от всички, извън Тича морето ще види зор и вероятно може да отпадне на Герена или Ловеч.
Като обречени според мене на тази фаза са Локо ГО, Созопол и ЦСКА единствено ако последния е домакин на първите два споменати от горния ред.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 окт 2015 22:01

Teo написа:
СиняВарна написа:много ме радват червените как си вярват, че който и да излезе срещу тях ще го бият :) това, че мачкате в селските групи не означава, че сте много силни :) имате приличен отбор за А, в таблицата бихте били малко след Ботев и Локо... но ще е оспорвано :) А колкото до мача ви с Левски... ще дойде, не се притеснявайте, ще играем с вас на 1/2 финал ако имате късмет и тогава ще ви се схванат задниците :D :) ;)

За вас единствения шанс в които да ни биете, ако са двама мача... за това ви теглим на 1/4 финалите и ви изхвърляме от турнира! :idea:
@ В един мач нямате никакъв шанс срещу нас! Нашите лъвове ще го изнесат само на характер и воля тоя мач!

Брачед, Живко Миланов ще минава през вашите джуджета отляво, като на парад, успокой се малко...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 окт 2015 22:05

Аз лично прогнозирам финал като тазгодишния, ако двата отбора не се паднат на по-ранен етап. И ако може-пак на Лазур! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 29 окт 2015 22:07

Демба_Ба написа:Единствените варианти при които Левски може да отпадне са гостувания във Варна или Ловеч.Остналите отбори си ги отстраняваме без проблем,без значение къде е мача.Що се отнася до червените-те са ни абонати за Купата,в последните 26 години никога не са ни отстранявали в този турнир,единствената им победа в тоя период е на финал през 1997 година.Освен това без Стойчо Младенов ЦСКА никога ...или поне много рядко ни е създавал проблеми,така че ще минем през тях като валяк,ник'ъв проблем :D...Мисля обаче ,имам предчувствие че ще гостуваме в Горна ;)

Абе вие пак нещо сте си повярвали ! Каква е причината ? Да не би да сте станали пак Щампиони или "купата е синя" за пореден път!?

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 29 окт 2015 22:09

Червените ги исакм другия кръг та да ги натупаме и в двата мача.

А сега за по навик отиваме на морето.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 окт 2015 22:11

MAXIMUS написа:
sin4ec написа:На този етап искам жребий с ЦСКА, това е идеалното за сините. Не искам да играем с Берое и Морето, с тях по-нататък. Созопол и Локо ГО са страхотни симпатяги, които спечелиха уважението на футболна България, но не искам да играем и с тях. Искам да продължат да мечтаят.
Дойде времето великите приказки и закани да се оправдаят на терена. И то не на кой да е терен, а на Армията.

К'во викаш - на герена неможахме, дай да пробваме на "Армията".

Предостатъчно сме ви драли и на Армията, и на Герена. И на Овча Купел, и на Васил Левски, че и в Ямбол. Не се вдъхновявай излишно...

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 29 окт 2015 22:12

sin4ec написа:
MAXIMUS написа:
sin4ec написа:На този етап искам жребий с ЦСКА, това е идеалното за сините. Не искам да играем с Берое и Морето, с тях по-нататък. Созопол и Локо ГО са страхотни симпатяги, които спечелиха уважението на футболна България, но не искам да играем и с тях. Искам да продължат да мечтаят.
Дойде времето великите приказки и закани да се оправдаят на терена. И то не на кой да е терен, а на Армията.

К'во викаш - на герена неможахме, дай да пробваме на "Армията".

Предостатъчно сме ви драли и на Армията, и на Герена. И на Овча Купел, и на Васил Левски, че и в Ямбол. Не се вдъхновявай излишно...

И те така !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 окт 2015 22:18

А, жребия дали няма да е дирижиран?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 окт 2015 22:21

гражданин от село написа:А, жребия дали няма да е дирижиран?

Аз го дирижирах вече: ЦСКА–ЛЕВСКИ, на Армията!

Върни се в “Футбол - България”