Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 28 окт 2015 21:32

futbolqga написа:Гледам, че Ботев са натирили Данчо Христов. Дали ако Живко е решил да изчезва, Христов няма да ни свърши работа? Лично за мен е един от най-качествените десни бекове в А група, а и не искам пак да гледам мъката с Прохазка на бека.

Според мен Прохазка и Алвеш могат да изкарат полусезона. А ако наистина влязат новите промени за играчи до 21 години, за които се говореше, ще стане малко сложно.
Но нямам против Живко Миланов да си остане. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 окт 2015 21:33

Едва ли ръководството им няма да разбере кой е проблема.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 окт 2015 21:37

Eminem написа:Едва ли ръководството им няма да разбере кой е проблема.

Виждал ли си им ръководството :lol: Само като видиш Гошо Марков е достатъчно... :lol: Треньора от километри му личи, че не става за тази работа. Оправдания лесно се намират. Аз сред феновете на Ботев, не съм видял някой недоволен от играта точно на Христов.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 окт 2015 21:46

futbolqga написа:

Виждал ли си им ръководството :lol: Само като видиш Гошо Марков е достатъчно... :lol: Треньора от километри му личи, че не става за тази работа. Оправдания лесно се намират. Аз сред феновете на Ботев, не съм видял някой недоволен от играта точно на Христов.

Аз това го знам от техни фенове, но може и да си прав. Бях доста учуден като разбрах, че Г. Марков им е СД. :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 окт 2015 22:46

Eminem написа:
futbolqga написа:

Аз това го знам от техни фенове, но може и да си прав. Бях доста учуден като разбрах, че Г. Марков им е СД. :lol:

То да е само Марков там , имат и Асен Караславов за тийм мениджър ,треньор и Ангел Палийски главен мениджър ....въобще много баби - хилаво дете ! Няма да стане така с толкова размити отговорности ...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 окт 2015 16:27

Ще позная ли едината двойка полуфиналисти, няма ли :oops: :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 29 окт 2015 19:26

ralka_levskarka написа:Ще позная ли едината двойка полуфиналисти, няма ли :oops: :mrgreen:

Аз залагам на Левски - ЦСКА за единия полуфинал.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 окт 2015 20:19

plamenst7 написа:
ralka_levskarka написа:Ще позная ли едината двойка полуфиналисти, няма ли :oops: :mrgreen:

ЦСКА освен ако не се паднат със Созопол, не виждам как ще се доберат до полуфинал. Аз се надявам да избегнем Литекс до финала, пък там вече нещата са ясни (финалът тази година ще е на националния, а всички знаем в София, пред пълните трибуни, как играят Ловеч).

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 окт 2015 21:03

plamenst7 написа:

Мда и аз така дъм казала :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 29 окт 2015 21:12

Аз пък очаквам да се срещнат двата отбора на Ганчев. А може нас пак да ни пратят в Ловеч, знае ли се...
Мисля си, че ще е хубаво най-накрая да ни се падне домакинство. И за да си увелича шанса, все пак да позная нещо, ще си пожелая за съперник Созопол. :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”