Четвърфиналистите за Купата
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Четвърфиналистите за Купата
Единствените варианти при които Левски може да отпадне са гостувания във Варна или Ловеч.Остналите отбори си ги отстраняваме без проблем,без значение къде е мача.Що се отнася до червените-те са ни абонати за Купата,в последните 26 години никога не са ни отстранявали в този турнир,единствената им победа в тоя период е на финал през 1997 година.Освен това без Стойчо Младенов ЦСКА никога ...или поне много рядко ни е създавал проблеми,така че ще минем през тях като валяк,ник'ъв проблем :D...Мисля обаче ,имам предчувствие че ще гостуваме в Горна 

Teo написа:Не съществува отбор в България които да може да ни победи на Армията в момента!
Дори Монтана да ви хване от 10 мача поне 5 ще бие... Много си повярвахте

"Кажи им, че има една страна България, и в тази страна България има един отбор Левски, може и да не са чували за него, в този отбор съм се родил и в този отбор ще умра"
СиняВарна написа:много ме радват червените как си вярват, че който и да излезе срещу тях ще го бияттова, че мачкате в селските групи не означава, че сте много силни
имате приличен отбор за А, в таблицата бихте били малко след Ботев и Локо... но ще е оспорвано
А колкото до мача ви с Левски... ще дойде, не се притеснявайте, ще играем с вас на 1/2 финал ако имате късмет и тогава ще ви се схванат задниците :D
![]()
За вас единствения шанс в които да ни биете, ако са двама мача... за това ви теглим на 1/4 финалите и ви изхвърляме от турнира!

@ В един мач нямате никакъв шанс срещу нас! Нашите лъвове ще го изнесат само на характер и воля тоя мач!
Teo написа:СиняВарна написа:много ме радват червените как си вярват, че който и да излезе срещу тях ще го бияттова, че мачкате в селските групи не означава, че сте много силни
имате приличен отбор за А, в таблицата бихте били малко след Ботев и Локо... но ще е оспорвано
А колкото до мача ви с Левски... ще дойде, не се притеснявайте, ще играем с вас на 1/2 финал ако имате късмет и тогава ще ви се схванат задниците :D
![]()
За вас единствения шанс в които да ни биете, ако са двама мача... за това ви теглим на 1/4 финалите и ви изхвърляме от турнира!![]()
@ В един мач нямате никакъв шанс срещу нас! Нашите лъвове ще го изнесат само на характер и воля тоя мач!
Радвам се, че си толкова надъхан

"Кажи им, че има една страна България, и в тази страна България има един отбор Левски, може и да не са чували за него, в този отбор съм се родил и в този отбор ще умра"
- greenlandia
russia написа:ЦСКА няма отбор, който да се противопостави успешно на който и да е от продължаващите отбори от "А" група. Това, че стигнахме до тук си беше просто късмет при жребия. Пък и не купата е целта ни.
Аз не съм съгласен че няма отбор. Созопол, ЛокоГО, Монтана че Черно море и Берое са преодолими. Ние сме много слаби в момента, а и с Хубчев няма как да е по-различно.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
greenlandia написа:russia написа:ЦСКА няма отбор, който да се противопостави успешно на който и да е от продължаващите отбори от "А" група. Това, че стигнахме до тук си беше просто късмет при жребия. Пък и не купата е целта ни.
Аз не съм съгласен че няма отбор. Созопол, ЛокоГО, Монтана че Черно море и Берое са преодолими. Ние сме много слаби в момента, а и с Хубчев няма как да е по-различно.
С тези отбори зависи къде е мача... единственото тежко гостуване за всички ще остане в Горна Оряховица и Тича... при късмет в жребия Локо ГО може спокойно да отиде на 1/2 финал.
@ Така са я направили Купата в момента, че с малко късмет се стига до 1/2... фактора един мач и да си вкъщи на стадиона тежи много!
Аз смятам, че оттук нататък следват тежки мачове. Едва ли някой отбор ще успее да бие на ходом.
Който подцени противника си, ще страда.
Който подцени противника си, ще страда.
Явно последният 1/4 финалист ще е Берое. 3:1 - трудно ще обърнат мача Банскалии.
Слабите отбори, особено аматьорите играят като за последно във важни мачове и срещу отбори като Левски. Така че, не трябва да се подценява аматьорският отбор ЦСКА. За тях купата на България е като ШЛ, все пак идват от В група.
Eminem написа:Слабите отбори, особено аматьорите играят като за последно във важни мачове и срещу отбори като Левски. Така че, не трябва да се подценява аматьорският отбор ЦСКА. За тях купата на България е като ШЛ, все пак идват от В група.
Вашия треньор няма да позволи отпускане, споко. Както и Ицо Янев... но не те играят на терена, нали?
@ Ние излизаме с мисъл за победа, както във всеки един друг мач! Мотивацията момчетата ще я имат, защото за тях този мач значи нещо. А Белайд ще страда... малко му бяха 6 поредни! Психически тоя е рухнал още преди мача да е почнал!
Върни се в “Футбол - България”