Лихтенщайн разследва Б.Борисов,Доган и Пеевски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Лихтенщайн разследва Б.Борисов,Доган и Пеевски

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2015 00:32

1982 написа:
diplomat написа:Едно име не видях. :lol: :lol:

Тъй, може и тея тримата да са Иво Тонев, Александър Ангелов и оня, Николай ... какъвто там беше. :lol: :lol:

Александър Ангелов не може да е, защото му е много дълго името, а имената са горе-долу еднакви за изписване по дължина 8-) :mrgreen:

На мен това ми бие на отговор на запитване или молба някаква, защото завършва с "Приятелски поздрави" и подпис, и е на стандартна бланка на Прокуратурата на Лихтенщайн.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 окт 2015 00:36

Не можеш да съдиш по мацаницата за дължината на имената, може с цел заблуда да са замацани на еднаква дължина, за да не се досетим, че първият е с много късо име, за разлика от втория. Хитри са, копелетата, ама и аз съм от стара коза яре.

Това си е баш светата Троица от Герена.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2015 00:42

1982 написа:Не можеш да съдиш по мацаницата за дължината на имената, може с цел заблуда да са замацани на еднаква дължина, за да не се досетим, че първият е с много късо име, за разлика от втория. Хитри са, копелетата, ама и аз съм от стара коза яре.

И това го има, но мацаницата е доста късичка за такова дълго име, а и, както споменах, завършекът е повече като отговор, а не като официално заведено дело.

Сега можем да чакаме кога и дали, Жони ще ни обясни тези параграфи какво означават, та да знаем дали не са имали нелегални сметки и тримата в Лихтенщайн, както беше преди няколко години с доста немски граждани 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 28 окт 2015 00:54

Кашчей написа:
1982 написа:Не можеш да съдиш по мацаницата за дължината на имената, може с цел заблуда да са замацани на еднаква дължина, за да не се досетим, че първият е с много късо име, за разлика от втория. Хитри са, копелетата, ама и аз съм от стара коза яре.

И това го има, но мацаницата е доста късичка за такова дълго име, а и, както споменах, завършекът е повече като отговор, а не като официално заведено дело.

Сега можем да чакаме кога и дали, Жони ще ни обясни тези параграфи какво означават, та да знаем дали не са имали нелегални сметки и тримата в Лихтенщайн, както беше преди няколко години с доста немски граждани 8-)

това беше показано в шоуто на Слави като документ появил се в медиите,гост беше Асен Йорданов от бивол,който каза че те са подали сигнала до прокуратурата в Лихтенщайн и наистина има такова разследване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2015 01:03

джони написа:
Кашчей написа:

това беше показано в шоуто на Слави като документ появил се в медиите,гост беше Асен Йорданов от бивол,който каза че те са подали сигнала до прокуратурата в Лихтенщайн и наистина има такова разследване

Защо са задраскани имената и не се вижда името на този, на когото са отговорили? След като в ефир се обявяват тези имена, а в документа са задраскани, и то са задраскани след копирането му....няма как да се вярва.

Ето ти документ от същото ведомство, който е също справка:

[rimg]http://prikachi.com/images/329/8431329K.jpg[/rimg]
Обърни внимание на Sehr Geehrte Frau.......!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 окт 2015 01:31

Кашчей написа:

Къси са, ама може това да са инициалите им, затова да са къси, виж че всичко е строго секретно ?!

А Жони е попрекалил малко с червеното Жони ..... или със зеленото. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 28 окт 2015 07:04

A Станишката къде е в тоя списък? Да не вземе се върне той на бял конь? Като Царот. :|
Изображение

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 28 окт 2015 07:12

Хич и не се надявайте !

Ще звъннат от "зад Океана" и ще кажат, че тия са "наши момчета" и са жизненоважни за нечия Национална Сигурност.....и всичко ще свърши.

:evil:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”