Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Messerschmitt1
Контакти:

Re: Ето защо ГЕРБ печелят изборите

Мнениеот Messerschmitt1 » 27 окт 2015 02:41

anihilator написа:Пълен олигофрен си нали се сещаш :lol: Вземи си удари една чекия поне да се освестиш ясно е че не може да те огрее :)

:) :) :) :) :) :) :) :)

orlando7
Контакти:

Re: Ето защо ГЕРБ печелят изборите

Мнениеот orlando7 » 27 окт 2015 03:45

anihilator написа:Пълен олигофрен си нали се сещаш :lol: Вземи си удари една чекия поне да се освестиш ясно е че не може да те огрее :)

anihilator написа:се сещаш :lol: Вземи си удари е
Е,щом е пълен олигофрен, ти празен олигофрен си? Питам и отговор не искам!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот boabbb » 27 окт 2015 13:46

Доста силни ГЕРБ на тия избори 8-) Наистина не очаквах толкова силни резултати, макар и на места ГЕРБ да са "прикрепени" към победителите ... Леля Данчето извади неочаквано, специално за мен, силен резултат :roll: Колкото до Волен - макар да има относително стабилен електорат, АТАКА е слаб регионален играч и трябваше да се направи нещо, за да се замажат резултатите :!: Е, той не очакваше да отнесе една пестница в кратуната, ама изкуството иска жертви :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

На линия
Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 окт 2015 16:52

През 2016 г. ще се емитира нов дълг.
Искането за теглене не заем от 5,3 млрд. лева през 2016 година е свързано с финансиране на бюджетния дефицит, на плащания по падежиращ тогава дълг и за буфери, които държавата да има като ликвидност, каза министърът.

Още дългове.... иначе увеличаваме заплатите. :)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 27 окт 2015 18:28

И кво са ? сайдера е най-големия престъпник на тая наебана територия ?
Честно казано цялата тая помия срещу един човек ме кара да му се кефя, наистина знае как да разгневява мишките и студентчитата.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 окт 2015 18:33

Балкански Орел написа:И кво са ? сайдера е най-големия престъпник на тая наебана територия ?
Честно казано цялата тая помия срещу един човек ме кара да му се кефя, наистина знае как да разгневява мишките и студентчитата.

Направи ти протест, орле. Иначе издишате с постоянните си женствени оплаквания, а никакви действия.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 окт 2015 18:43

Да, огромен проблем е, когато един депутат, криейки се зад депутатския си имунитет, непрестанно безчинства и прави простотии. Ако за теб, това не е проблем, просто не знам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 27 окт 2015 18:45

Аз на протести не ходя дипломате.За последно бях на такова мероприятие, когато протестирахме срещу цените на тока и като цяло по онова време когато падна Герб и тогава разбрах, че от такива мероприятия няма никаква полза.

Виж, ако има митинг със заглавие-"Да щурмуваме парламента" веднага бих запалил Фолксвагена с още 2-3 приятели за София.

Та, както и да е.За мен сте супер смешни с това плюене по волен, като някакви мършояди сте, скачате да ритате някакъв човек на който му е скочила цялата власт на главенцето и създавате впечатление, че не сте чисти. ;)
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 окт 2015 19:09

Балкански Орел написа:Аз на протести не ходя дипломате.За последно бях на такова мероприятие, когато протестирахме срещу цените на тока и като цяло по онова време когато падна Герб и тогава разбрах, че от такива мероприятия няма никаква полза.

Виж, ако има митинг със заглавие-"Да щурмуваме парламента" веднага бих запалил Фолксвагена с още 2-3 приятели за София.

Та, както и да е.За мен сте супер смешни с това плюене по волен, като някакви мършояди сте, скачате да ритате някакъв човек на който му е скочила цялата власт на главенцето и създавате впечатление, че не сте чисти. ;)

И какво, Сорос ми звъни на специален телефон ли? :?: Получавам транс-галактически заповеди от рептилите по телепатична връзка ли? :?: За 1 ден се организирахме, спонтанен протест, схващаш ли или да ти го нарисувам? :?: Повече за жалост няма да има явно, освен рехави сбирки на загубили каузата хора. С голяма емоция и очакване отидох вчера, но бях доста разочарован. Просто сме си роби и слуги, не знам какво се оплакваме изобщо - а, да; някои искат да сменят господаря. :roll: :x

А ти си един патриот на думи и по форумите, който си слага знамена на чужди държави по профила и се гордее с това.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 окт 2015 19:42

Дипломате, не се коси излишно. Още в неделя ти казах какво ще стане. 7 000 подписали във Фейсбук, но едва няколкостотин( силно казано) отидоха там. Умряла работа е тази. Разбери, че със или без имунитет, тия двамата ще ги глобят с по 500 лева за дребно хулиганство и толкоз. Но ако свалят на всички депутати имунитета, както се очертава,виж-ще стане любопитно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”