Успех, здраве и щастие през новата 2010 година! ЧЕСТИТО!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЧНГ на всички потребители!
За ЧНГ май още е малко рано, но Весело и приятно посрещане на всички ! Дано през следващата година бъдем малко по-толерантни и без много караници.
Винаги, навсякъде !
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Честита нова година на всички футболни фенове !!! Бъдете живи и здрави и дано се псуваме по-малко по форумите през новата година, защото футболът ни като цяло отива на умирачка...
ЧНГ и весело изкарване на всички довечера! 

За ЧНГ е рано,но весело посрещане на новата година и изпращане на старата
Живи и здрави,а споровете винаги ще ги има :D

Здраве най-важно и късмет най-вече! В промишлени количества!
Любов не пожелавам - тя е абстрактно понятие!
Весело посрещане на новата година! Довечера спиртни празници , дай Боже през новата година спортни такива!
P.S. Както е казала една "умна" глава: "И да имаш разтворими сокчета - не се мисли за космонафт"!

Весело посрещане на новата година! Довечера спиртни празници , дай Боже през новата година спортни такива!

P.S. Както е казала една "умна" глава: "И да имаш разтворими сокчета - не се мисли за космонафт"!

- Alternative
- Контакти:
Весело изкарване на Нова Година на всички потребители-много здраве и щастие!
С пожелание за по-добри времена на българският футбол,и успехи на любимите ни отбори! 

Айде и много успехи на любимите ви клубове !
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!
Приятно прекарване и много уиски на всички довечера
За новата година пожелавам на всички много здраве,щастие,любов и Бог да пази България!!!

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Сектор Б написа:thebully написа:честито и от мен,живи и здрави,прави и корави,и напролет по-малко да се джавкаме,или в допустимите граници![]()
![]()
Дано през 2010 твоето отборче не купува толкова мачове, а да започне да влага пари в уж "новия стадион"![]()
мислех че само за съдиите на упреквахте,но щом и мачове сме взели да купуваме,виж това не го знаех,добре че е сайта на гонг -че да науча и аз нещо ново,ако има още нещо което знаеш и ти е на сърце -моля те сподели го,може да взема и по мачове да не ходя и с футболисти да не разговарям-щом ти си човека и знаеш толкова,кои ще са шампионите на Англия,Испания,Италия,Германия,и т.н.....а щях да забравя и България-че да сложа някой лев,да вържа бюджета -нали ме разбираш,хайде със здраве -все пак е празник,пс-съжалявам че не е по темата ама имам право на реплика

HASTA DE LA VICTORIA